E-line, Eva profesional kauke plaukams. Bus kartotina

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 05 17, 18:24)
Tai kad Eveliina jūsų klausė

Ziaja kūno losjonas-nelabai patiko, turiu geresnių

QUOTE(Malena @ 2013 05 17, 22:40)
čia EX shoppingas taip šposyja

L'oreal Color Riche 304nr. - ideali raudona spalva. Vienintelis šio lako minusas- maža talpa
Čia jau antras sunaudotas buteliukas, galbūt kada nors dar nusipirksu, nors ir taip nagų lakų wishlist'as kilometrinis
Mavala Colorfix - man lakas su juo ilgiau nei įprastai neišlieka (nors rašoma, kad išdžiūvęs jis tampa kieta, bet elastinga glazūra ir apsaugo nagą nuo išorinių veiksnių, kurie gali sužaloti nagą ar sugadinti manikiūrą), per mažai spindesio. Kol kas idealiausias atrastas top coat'as- Dior Gel Coat

Mavala Colorfix - man lakas su juo ilgiau nei įprastai neišlieka (nors rašoma, kad išdžiūvęs jis tampa kieta, bet elastinga glazūra ir apsaugo nagą nuo išorinių veiksnių, kurie gali sužaloti nagą ar sugadinti manikiūrą), per mažai spindesio. Kol kas idealiausias atrastas top coat'as- Dior Gel Coat

QUOTE(moocho @ 2013 05 12, 00:03)
savo darbą (apsauga nuo saulės) atliko. pirktas pernai vasarą,naudotas,o prieš žiemą padėtas į stalčių.dabar vėl saulei išlindus gan greitai pribaigiau,tad daug kažko pakomentuoti negaliu- nebepamenu

Malena, kokie tie geresni kūno losjonai? kaip tik ieškau kažką naujo išbandyt

QUOTE(delamorte @ 2013 05 18, 07:17)

As irgi turiu si Mavala top cot'a tai sutinku su jusu atsiliepimu

subaigtas:
A'kin Al'chemy Rice Aminos & Wheat Protein, Intensive Moisture Shampoo
A'kin Al'chemy Rice Aminos & Wheat Protein, Intensive Moisture Shampoo

QUOTE(Sultry @ 2013 05 18, 13:19)
ir kaip?

Andalou Naturals bespalvis 'beauty balm' - jau antra sunaudojau ir vel nauja toki pat i jo vieta turiu.

labai prasta. Mano plaukai garbanoti, dazyti, tai kauke tik gadino juos. Nei maitino, nei drekino, tik padare tokiais purvinais ir neblizgiais.
išmetu Essence multi dimensiot laką, spalva graži, bet dengiasi

Pabaigiau Nubian heritage duso geli su ozkos pienu.
Patiko, skaniai kvepia, nesausina. I jo vieta toks pat.
Ismeciau nepabaigta aura cacia cukraus sveitikli orange pachouli, nes buvau atostogu isvykus ir grizus radau jau supelyjusi.
Patiko, nors palieka aliejuota oda, man patinka. Naudoju as ji tik kojoms, kai susigeria aliejus, lieka svelni oda.
Jau turiu toki pati.
Pabaigiau dr. scheller ranku krema su argano aliejumi.
Neegzeminei rankai patiko, gerai drekina, o egzeminei per maza drekinimo, nors bent jos negrauze,kaip kiti. O kremo ranku su viena ranka neuzitepsi.
Dabar naudosiu weleda citrinini.
Metu lauk collection 2000 akiu plunksnele fast stroke eyliner.
Plunksnele kieta, nemoku as tokiom naudotis.
Be to, pirkta pries 100metu, nebekyla ir ranka naudoti.
Metu lauk:
Phyt's krempudra ivoire (pranz.) atspalvio (berods, puslapyje, kur as pirkau rase fair.)
http://i.ebayimg.com...qy5w~~60_35.JPG
Per sviesi, bandziau su kitom pudrom maisyti (Bourjois Bio detox, Terre D'oc) Tai negraziai ant veido atrode.
Bourjois Bio Detox, labai matosi ant veido.

Revlon Pastel lilac lupu blizgesi,netinka man si spalva:oh.
Rimmel Rough Diamond lupu blizgesys.
Senukas. Visos firmos gamino baltus blizgancius lupu blizgius ir man buvo idomu, kas cia toks per daiktas. Nesinaudoja, kazkaip keistai atrodo, be to ir senas.
Sephora lip attitude glamour. Negaliu pakesti skonio/kvapo. Spalvos neduoda, tik dregnai atrodancias lupas, prigesina lupu spalva. Be vien del kvapo nesikankinsiu.
http://farm3.static....5726b3299_o.jpg

Ismeciau nepabaigta aura cacia cukraus sveitikli orange pachouli, nes buvau atostogu isvykus ir grizus radau jau supelyjusi.

Pabaigiau dr. scheller ranku krema su argano aliejumi.

Metu lauk collection 2000 akiu plunksnele fast stroke eyliner.

Metu lauk:
Phyt's krempudra ivoire (pranz.) atspalvio (berods, puslapyje, kur as pirkau rase fair.)
http://i.ebayimg.com...qy5w~~60_35.JPG
Per sviesi, bandziau su kitom pudrom maisyti (Bourjois Bio detox, Terre D'oc) Tai negraziai ant veido atrode.
Bourjois Bio Detox, labai matosi ant veido.

Revlon Pastel lilac lupu blizgesi,netinka man si spalva:oh.

Rimmel Rough Diamond lupu blizgesys.

Sephora lip attitude glamour. Negaliu pakesti skonio/kvapo. Spalvos neduoda, tik dregnai atrodancias lupas, prigesina lupu spalva. Be vien del kvapo nesikankinsiu.
http://farm3.static....5726b3299_o.jpg