Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

E-line, Eva profesional kauke plaukams. Bus kartotina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilkas: 17 gegužės 2013 - 21:05
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 05 17, 18:24)
Klausimas ne man, bet atsakysiu  tongue.gif Nesunaudojau - grizo atgal i parduotuve ax.gif

Tai kad Eveliina jūsų klausė biggrin.gif

Ziaja kūno losjonas-nelabai patiko, turiu geresnių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 17, 22:40)
Tai kad Eveliina jūsų klausė biggrin.gif

čia EX shoppingas taip šposyja lotuliukas.gif
Atsakyti
L'oreal Color Riche 304nr. - ideali raudona spalva. Vienintelis šio lako minusas- maža talpa laugh.gif Čia jau antras sunaudotas buteliukas, galbūt kada nors dar nusipirksu, nors ir taip nagų lakų wishlist'as kilometrinis biggrin.gif
Mavala Colorfix - man lakas su juo ilgiau nei įprastai neišlieka (nors rašoma, kad išdžiūvęs jis tampa kieta, bet elastinga glazūra ir apsaugo nagą nuo išorinių veiksnių, kurie gali sužaloti nagą ar sugadinti manikiūrą), per mažai spindesio. Kol kas idealiausias atrastas top coat'as- Dior Gel Coat smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 05 12, 00:03)
kaip patiko? 4u.gif

savo darbą (apsauga nuo saulės) atliko. pirktas pernai vasarą,naudotas,o prieš žiemą padėtas į stalčių.dabar vėl saulei išlindus gan greitai pribaigiau,tad daug kažko pakomentuoti negaliu- nebepamenu blush2.gif

Malena, kokie tie geresni kūno losjonai? kaip tik ieškau kažką naujo išbandyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 18 gegužės 2013 - 10:25
QUOTE(delamorte @ 2013 05 18, 07:17)
Mavala Colorfix - man lakas su juo ilgiau nei įprastai neišlieka (nors rašoma, kad išdžiūvęs jis tampa kieta, bet elastinga glazūra ir apsaugo nagą nuo išorinių veiksnių, kurie gali sužaloti nagą ar sugadinti manikiūrą), per mažai spindesio. Kol kas idealiausias atrastas top coat'as- Dior Gel Coat smile.gif

As irgi turiu si Mavala top cot'a tai sutinku su jusu atsiliepimu drinks_cheers.gif Naudoju dar Sally Hansen mega shine tai daug geresnis,o tas Dior greitai dziusta?
Atsakyti
subaigtas:
A'kin Al'chemy Rice Aminos & Wheat Protein, Intensive Moisture Shampoo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 05 18, 13:19)
subaigtas:
A'kin Al'chemy Rice Aminos & Wheat Protein, Intensive Moisture Shampoo
user posted image

ir kaip? 4u.gif
Atsakyti
Andalou Naturals bespalvis 'beauty balm' - jau antra sunaudojau ir vel nauja toki pat i jo vieta turiu. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

labai prasta. Mano plaukai garbanoti, dazyti, tai kauke tik gadino juos. Nei maitino, nei drekino, tik padare tokiais purvinais ir neblizgiais.
Atsakyti
išmetu Essence multi dimensiot laką, spalva graži, bet dengiasi schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Nubian heritage duso geli su ozkos pienu.
user posted image Patiko, skaniai kvepia, nesausina. I jo vieta toks pat.
Ismeciau nepabaigta aura cacia cukraus sveitikli orange pachouli, nes buvau atostogu isvykus ir grizus radau jau supelyjusi.
user posted imagePatiko, nors palieka aliejuota oda, man patinka. Naudoju as ji tik kojoms, kai susigeria aliejus, lieka svelni oda. biggrin.gif Jau turiu toki pati.
Pabaigiau dr. scheller ranku krema su argano aliejumi.
user posted imageNeegzeminei rankai patiko, gerai drekina, o egzeminei per maza drekinimo, nors bent jos negrauze,kaip kiti. O kremo ranku su viena ranka neuzitepsi. doh.gif Dabar naudosiu weleda citrinini.
Metu lauk collection 2000 akiu plunksnele fast stroke eyliner.
user posted imagePlunksnele kieta, nemoku as tokiom naudotis. doh.gif Be to, pirkta pries 100metu, nebekyla ir ranka naudoti.
Metu lauk:
Phyt's krempudra ivoire (pranz.) atspalvio (berods, puslapyje, kur as pirkau rase fair.)
http://i.ebayimg.com...qy5w~~60_35.JPG
Per sviesi, bandziau su kitom pudrom maisyti (Bourjois Bio detox, Terre D'oc) Tai negraziai ant veido atrode.
Bourjois Bio Detox, labai matosi ant veido. doh.gif
user posted image
Revlon Pastel lilac lupu blizgesi,netinka man si spalva:oh. user posted image
Rimmel Rough Diamond lupu blizgesys. user posted image Senukas. Visos firmos gamino baltus blizgancius lupu blizgius ir man buvo idomu, kas cia toks per daiktas. Nesinaudoja, kazkaip keistai atrodo, be to ir senas.
Sephora lip attitude glamour. Negaliu pakesti skonio/kvapo. Spalvos neduoda, tik dregnai atrodancias lupas, prigesina lupu spalva. Be vien del kvapo nesikankinsiu.
http://farm3.static....5726b3299_o.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 18 gegužės 2013 - 20:54