Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Essence lūpdažis, All about cupcake
user posted image
Labai graži spalva ir man tiko. Lūpų nesausino rolleyes.gif

JMO citrus & neroli detangler
user posted image
Visaip naudotas. Kaip nuplaunamas - plaukai likdavo švelnesni, nesusivėlę, bet nebuvo to jausmo kaip po cheminių. Nenuplaunamas - sušvelnindavo plaukus, nuėmė pasipūtimą, tik galiukai vistiek sausėja cool.gif
Atsakyti
Natura siberica veido sveitiklis misriai odai, visai patiko, neblogai sveite, palikdavo svelnia oda, ilgam uzteko. Gal kada ir pakartociau, bet noriu dabar kitus isnandyti. I jo vieta omnia botanica veido sveitiklio miniukas.
Aura cacia kuno sveitiklis su cukrumi ir aliejais Patchouli/ Sweet Orange. Patiko, bet deja koks trecdalis istirpo duse patekus vandeniui i inda. doh.gif Kartotinas.
Dr. Organic dantu pasta su granatais, ne pirma ir ne paskutine. I jos vieta splat su biokalciumi.
Nubian Heritage su taukmedzio sviestu, soju pienu ir tt.
Subaigiau kojoms, butu neblogas, bet laabai intensyvus kvapas, plius griauzia egzemine ranka uztepus. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 06 20, 13:54)
Natura siberica veido sveitiklis misriai odai, visai patiko, neblogai sveite, palikdavo svelnia oda, ilgam uzteko. Gal kada ir pakartociau, bet noriu dabar kitus isnandyti. I jo vieta omnia botanica veido sveitiklio miniukas.
Aura cacia kuno sveitiklis su cukrumi ir aliejais Patchouli/ Sweet Orange. Patiko, bet deja koks trecdalis istirpo duse patekus vandeniui i inda. doh.gif Kartotinas.
Dr. Organic dantu pasta su granatais, ne pirma ir ne paskutine. I jos vieta splat su biokalciumi.
Nubian Heritage su taukmedzio sviestu, soju pienu ir tt.
Subaigiau kojoms, butu neblogas, bet laabai intensyvus kvapas, plius griauzia egzemine ranka uztepus. doh.gif

kompas pastrigo, todel neikeliau nuotrauku,tai dedu dabar:
aura cacia kuno sveitiklis
user posted image
Dr. organic dantu pasta
user posted image
Nubian heritage ranku kremas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 20 birželio 2013 - 14:17
user posted image
"Colgate Max White Crystal Mint" dantų pasta. Esu prieš tai naudojusi šią pastą. Nesu išranki dantų pastoms. Nepastebėjau jokio balinimo efekto, bet aš ir netikiu, kad pasta kažką galėtų balinti, nors visada perku balinančias pastas. biggrin.gif Patinka, kad ja išsiplovus, dantys lieka slidūs.
Atsakyti
Lancome makiažo pagrindas, labai lengvas pasirodė po chanelio (konkrečiai neprisimenu kurio blush2.gif biggrin.gif ), bet nesužavėjo tiek, kartočiau, bent jau kol kas

user posted image
Atsakyti
user posted image
buvo pridėta dovanų prie kūno kremo (kuris yra gėris wub.gif ). Kaip šampūno nebandžiau, o kaip dušo želė nekartotina dėl kvapo - intensyvs erzinantis man. sunaudota mažiems drabužėliams skalbti blush2.gif
Atsakyti
Dr. Hauschka Ice plant body care lotion
user posted image
Labai patiko! Pirkau su didele nuolaida (uz puse kainos), bet visa sunaudojus manau, kad mokeciau uz ji ir visa kaina (apie 100 lt atrodo). Labai gerai drekina oda, toks lengvas atrodo, bet poveikis jauciasi ilgai. Pagelbejo ir ziema kai buvo siaubingai issausejus oda, ir dabar nuo saules sudirgusia oda gerai atgaivina. Skalsiai naudojasi, patinka kad yra bekvapis (kazkoks kvapas truputi jauciasi, bet toks neutralus, kremo kvapas) 4u.gif
Aubrey Organics saltalankiu ranku ir kuno losjonas
user posted image
Naudojau kaip ranku krema. Gerai drekina, poveikis islieka ilgam (ne iki pirmo ranku plovimo), skaniai kvepia, gerai isigeria, minkstina oda. Dabar bandysiu kazkuri kita is AO, nes lygtais ju triju rusiu yra. 4u.gif
Farfalla apelsinu ziedu hidrolatas
user posted image
Siaip nei patiko nei nepatiko. Esu turejus ir kitu Farfalla hidrolatu, man ju buteliukai grazus turbut sios firmos perku, bet manau kad nesiskiria kazkuo nuo kitu.. blush2.gif
Atsakyti
Zuika puika, ar dr. Hauschka losjona kiekviena diena naudojat? Kuriam laikui uzteko?
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 06 21, 16:25)
Zuika puika, ar dr. Hauschka losjona kiekviena diena naudojat? Kuriam laikui uzteko?

3-4 men ji naudoju, beveik kasdien. Tik kartais tepdavau visa kuna, o kartais tik kojas ir pan. pagal poreiki smile.gif
Atsakyti
Physicians Formula 'smoky hazel eyes' palete - realiai ji nelabai man naudojosi, buvau 2 spalvas pasilikus, o kitas iskrapscius lauk, bet ir sitos nesinaudojo, tai metu lauk. Juolab, kad turiu 2 einamas PF paletes. Bet jei aplamai apie produkta kalbant, tai PF seseliai man patinka thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
Mineral Fusion top coat - labai nieko nedare schmoll.gif Na gal ir dziovino greiciau ir pan, bet blizgejimo prasme nieko nedare - nagiukai atrodo taip pat kaip tik laku lakuoti, o man norisi to stiklinio pavirsiaus efekto... Griztu prie Gabriel Cosmetics top coat'o, nors Mineral Fusion nagu lakai labai patinka
user posted image
Atsakyti
Estée Lauder Double Wear Light - išmetu likutį, nes užsigulėjo nenaudojama. Labai nepatiko schmoll.gif , tiršta, klampi tekstūra, negražiai dengiasi, atrodo kaip kaukė, išryškina poras ir sausesnes odos vietas.

user posted image
Atsakyti