Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(NORIKA @ 2013 06 26, 22:34)
Yra Kosmadoj, Vitrinoj, Gal kokios Kristianoj dar būtų, nes anksčiau tikrai būdavo... Jis tepamas, kaip lakas-viršutinis sluoksnis. Kainos nepasakysiu, nes perku su nuolaida, o šiaip 9ml - 18-19Lt, o 15ml - 35Lt berods.... 4u.gif

O jis atlieka tik džiovinimo funkciją, neprailgina nagų lako laikymosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 06 26, 08:43)
Artdeco antakių pieštukas - nepavyko "susidraugauti", sunaudojau tik pusę, metu lauk. Per minkštas, per riebus, negražiai ir nenatūraliai atrodo antakiai.

Šitas mano mylimiausias smile.gif kokį nr turėjot?
Atsakyti
Atsikratau keletos netinkamu, pasenusiu daikteliu:
Ruby rose 18 spalvu palete, pirkta caro bimbalo laikais. Nei labai bloga, nei labai gera. Manau, kad kas ne prie pinigo, nebloga palete. Nors, tikriausiai, yra ir geresniu varijantu.. Beje mane ju kvapas erzino. Cia minusas.
Elf kreminiu seseliu palete. Gera, jeigu kam reikia makiazo 10ciai minuciu. http://4.bp.blogspot...ette Closed.JPG
foto pasiskolinta.
Nvey eco lupdazis, spalva 363. Butu geras,jei ne spalva... Oranzinis su geltonu metaliniu simeriu... doh.gif Pirkau internetu pirma karta, tai ryskiai spalvos neatitaikiau. doh.gif
user posted image
Essence kreminis seselis glammy goes to... Nelygiai tepesi, kietas.Ismetu.
user posted image
foto is blogo, ne mano.
Burt's bees lupu blizgesys sweet pink. Nepatiko kvapas ir kazkokie besiveliantys grudeliai, tai taip ir nesinaudojo. Atsisveikinu. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 28 birželio 2013 - 14:08
QUOTE(illuminated @ 2013 06 28, 09:37)
O jis atlieka tik džiovinimo funkciją, neprailgina nagų lako laikymosi?  ax.gif

Greičiausiai ne... unsure.gif Nors man lakas su juo ar be jo laikosi 3-4 dienas, o jei rankas mirkau vandenyje minimaliai (darau daug ką su pirštinėm) tai ir iki 5dienų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 03 26, 10:00)
TBS Kanapių rankų kremas
user posted image
Labai patiko. Geriausias iš bandytų. Tepdavau vakare prieš miegą ir sekančią dieną rankos būdavo švelnios, sudrėkintos, jokio sausumo jausmo  bigsmile.gif  Bus kartojamas.

Neseniai irgi jį radau kosmetinej užsilikusį, kokia kvailutė, kad buvau jį pamiršus blush2.gif tikrai nuostabus, pabaigsiu iki galo ir taip kartosiu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2013 06 28, 10:01)
Šitas mano mylimiausias  smile.gif  kokį nr turėjot?

Sudvejojau dabar, bet man atrodo, kad nr.2
Atsakyti
Neseniai pribaigiau neutrogena ranku krema smile.gif kremas
Nu gal ir visai fainas buvo, pakankamai gerai drekino. Bet dabar nusipirkau kitus dar kremus isbandysiu smile.gif
Atsakyti
Dar pribaigiau ir timotei sampuna (meginuka buvau gavus) (sorry foto kitur neradau blush2.gif ) visai patiko 4u.gif
timotei sampunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiker: 30 birželio 2013 - 16:30
Avene vanduo - sunaudotas molio kaukėms apipurkšti,kad neuždžiūtų ant veido
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 06 30, 17:48)
Avene vanduo - sunaudotas molio kaukėms apipurkšti,kad neuždžiūtų ant veido
user posted image

O tai geras? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiker @ 2013 06 30, 19:51)
O tai geras? mirksiukas.gif

nematau skirtumo tarp kitų mineralinių vandenų,jei atvirai. visi jie man - vandenėlis ir tiek smile.gif
Atsakyti
Clinique Superbalanced Powder Makeup - patiko, daug nemaskuoja, gražiai sulygina odos atspalvį, patogu naudoti vasarą, kai nesinori sluoksnio makiažo, o vistiek reikia atrodyti gražiai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti