Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios baldai

as visai neseniai pirkau Senukuose. Pasirinkimas tikrai nemažas. O kainos +/- 200 Lt. Tik nepirkit lenkiškų. Visi sako, kad prasta kokybė.
Atsakyti
Gal kas žinot gerus ir nelabai brangius vonios baldų gamintojus? Reikia skubiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laluna @ 2005 07 21, 07:36)
Gal kas žinot gerus ir nelabai brangius vonios baldų gamintojus? Reikia skubiai smile.gif

Kaune Raudondvario plente yra tokia firma "Riva".ten nieko modeliai,kainos padorios.va kur Vilniuje yra ju gaminiu

UAB "Senukų prekybos Centra", P.Lukšio g. 34

UAB "Senukų prekybos Centra", Ukmergės g. 244

UAB "Iris", Verkių g. 29

UAB "Iris", Erfurto g. 1

UAB "Iris", Švitrigailos g. 33

UAB "Murestos prekyba", P.Lukšio g. 32

UAB "Celsis", Ukmergės g. 297a

UAB "Arsenalas" EHG", Kalvarijų g. 24a

UAB "Pasidaryk pats", Viršuliškių g. 42

UAB "Vinukas", Vytenio g. 22
Atsakyti
vonios baldaiYra ka paziureti biggrin.gif
Atsakyti
Man tai RAGUVOS BALDAI visai nieko.Ypač ta jų kolekcija ,,Ankara" (ten dviejų kontrastuojančių spalvų derinys).Tik kiek žinau, jie gamina tik standartą g.gif Pagal konkrečius išmatavimus - nea cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 27 liepos 2005 - 07:52
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 27, 08:50)
Man tai RAGUVOS BALDAI visai nieko.Ypač ta jų kolekcija ,,Ankara" (ten dviejų kontrastuojančių spalvų derinys).Tik kiek žinau, jie gamina tik standartą g.gif Pagal konkrečius išmatavimus - nea cry.gif

Tikrai neblogi baldai, patys turime ir esame patenkinti, plius nebrangūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avectra @ 2005 07 28, 09:56)
Tikrai neblogi baldai, patys turime ir esame patenkinti, plius nebrangūs  thumbup.gif

O kaip ,,nešiojasi" ax.gif Nesilupinėja, durelės neišsipučia? Na, aišku, nereikia vandenį kibirais ant baldų lieti, bet visgi vonia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 28, 12:54)
O kaip ,,nešiojasi" ax.gif Nesilupinėja, durelės neišsipučia? Na, aišku, nereikia vandenį kibirais ant baldų lieti, bet visgi vonia  ax.gif

Pas mus ir tokie. Kolkas labai patenkinti. Nenusilupo biggrin.gif Pagal kaina tikrai nebloga kokybe. Mes kai rinkomes, tai konsultantas butent juos ir pasiule.
Atsakyti
Ju nauja kolekcija "Credo" irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 28, 12:54)
O kaip ,,nešiojasi" ax.gif Nesilupinėja, durelės neišsipučia? Na, aišku, nereikia vandenį kibirais ant baldų lieti, bet visgi vonia  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vandens tyčia nepilam, bet manyčiau, kad kainos ir kokybės santykis labai geras. Jokių nusiskundimų kol kas neturiu. Naudoame daugiau nei pusę metų + mažų vaikų turime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avectra: 28 liepos 2005 - 17:28
Kadangi man nepatiko jokie musu parduotuvese siulomi vonios baldai (Raguvos irgi nepatiko - spalvu pasirinkimas pas juo ne toks didelis), tai dariausi pagal individualu uzsakyma. Norejau ileidziamos kriaukles ir prailginto stalvirsio, kad po juo dar butu galima pastumti skalbimo masina. Per daug nesigaudau medziagose, bet spinteles man dare is kazkokios dregmei atsparesnes plokstes. Labai patiko, kad ta plokste galima nudazyti ivairiausiomis spalvomis. Tik blogybe, kad ta plokste siek tiek braizosi, todel man patare stalvirsi daryti is kazkokios kitos medziagos. Tai padare virtuvini. Sake, kad galima daryti ir visokius marmurinius, bet, aisku, viskas atsiremia i kaina, nes ir taip situos baldus pasigaminti pagal individualu uzsakyma kainavo brangiau nei nusipirkti kazka standartinio. Aisku, faina, jei kam patinka Raguvos baldai. Bet nepatiko man jie ir viskas. Nusprendziau, kad geriau kuri laika siek tiek pataupyti ir pasidaryti tai, kas patinka. Kol kas esu labai patenkinta.
Atsakyti
Na jungsiuos ir aš prie Raguvos užsakymo, jei dar čia kas nors ką nors organizuoja 4u.gif Mums tinka ANKAROS serijos (tokie dvispalviai) pastatoma spinta KU 36 ir veidrodis su spintele KV 60 (labiau patiko KV 114, bet per platus). Beje, čia kažkas siūlė pas ,,garažinius" pigiau gamintis, tai mes tokiem garažiniam kai parodėm RAGUVOS lankstinuke tą spintą, tai paskaičiavo apie 800 Lt, kai tuo tarpu Raguvoj - berods apie 500 blink.gif Lt.
Vat jei kažką panašaus gamintų ant sienos kabinamą (ANKAROS serijos) - tai būtų iš viso liuks. Beje, o kur reikėtų važiuot pas juos tiesiai? Čia K. Donelaičio g., kaip nurodyta jų puslapy?
Atsakyti