Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios baldai

QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 09 07, 13:20)
Na jungsiuos ir aš prie Raguvos užsakymo, jei dar čia kas nors ką nors organizuoja 4u.gif Mums tinka ANKAROS serijos (tokie dvispalviai) pastatoma spinta KU 36 ir veidrodis su spintele KV 60 (labiau patiko KV 114, bet per platus).  Beje, čia kažkas siūlė pas ,,garažinius" pigiau gamintis, tai mes tokiem garažiniam kai parodėm RAGUVOS lankstinuke tą spintą, tai paskaičiavo apie 800 Lt, kai tuo tarpu Raguvoj - berods apie 500 blink.gif Lt.
Vat jei kažką panašaus gamintų ant sienos kabinamą (ANKAROS serijos) - tai būtų iš viso liuks. Beje, o kur reikėtų važiuot pas juos tiesiai? Čia K. Donelaičio g., kaip nurodyta jų puslapy?

As tai irgi bandziau rasyti raguvos baldams el laiska, ar galima tiesiogiai is ju pirktis, tai atrase, kad jie tiesiogiai neprekiauja, o gaminiu reikia teirautis Senukuose ir pan.
Atsakyti
QUOTE(bozkute @ 2005 09 16, 14:19)
As tai irgi bandziau rasyti raguvos baldams el laiska, ar galima tiesiogiai is ju pirktis, tai atrase, kad jie tiesiogiai neprekiauja, o gaminiu reikia teirautis Senukuose ir pan.

Man irgi sake, kad Senukuose, bet cia gi kalba eina apie tai, kad pas juos tiesiai jeigu uzsakyt didesni kieki, tai zymiai pigiau gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 09 06, 15:01)
Kadangi man nepatiko jokie musu parduotuvese siulomi vonios baldai (Raguvos irgi nepatiko - spalvu pasirinkimas pas juo ne toks didelis), tai dariausi pagal individualu uzsakyma. Norejau ileidziamos kriaukles ir prailginto stalvirsio, kad po juo dar butu galima pastumti skalbimo masina. Per daug nesigaudau medziagose, bet spinteles man dare is kazkokios dregmei atsparesnes plokstes. Labai patiko, kad ta plokste galima nudazyti ivairiausiomis spalvomis. Tik blogybe, kad ta plokste siek tiek braizosi, todel man patare stalvirsi daryti is kazkokios kitos medziagos. Tai padare virtuvini. Sake, kad galima daryti ir visokius marmurinius, bet, aisku, viskas atsiremia i kaina, nes ir taip situos baldus pasigaminti pagal individualu uzsakyma kainavo brangiau nei nusipirkti kazka standartinio. Aisku, faina, jei kam patinka Raguvos baldai. Bet nepatiko man jie ir viskas. Nusprendziau, kad geriau kuri laika siek tiek pataupyti ir pasidaryti tai, kas patinka. Kol kas esu labai patenkinta.

O kur gaminais ir kiek kainavo, jei ne paslaptis? ax.gif
Kažkokiam salone užklausiau apie Raguvos baldus, tai man pasakė, kad jie padaryti iš medžiagų netinkančių voniai, siūlė geriau gamintis.
Atsakyti
QUOTE(Fretka @ 2005 09 17, 00:56)
Kažkokiam salone užklausiau apie Raguvos baldus, tai man pasakė, kad jie padaryti iš medžiagų netinkančių voniai, siūlė geriau gamintis.

Dėl Raguvos baldų:
Kas dėl medžiagų - nežinau, bet žmonės turintys Raguvos vonios baldus nesiskundžia, kad jiems kažkas nuo drėgmės darytųsi ax.gif . O dėl gaminimo....keliose vietose klausėm, kiek kainuotų gaminti spintą, kokią Raguva Senukuose siūlo už 500 Lt, tai paskaičiuodavo 1200-1600 blink.gif (čia tipo iš labai gerų medžiagų). Nu tai žinot, aš jau geriau tris kartus naują Raguvos spintą nusipirksiu, negu suplosiu trigubą - keturgubą kainą už vonios baldą g.gif . Taigi viskas nuo kainų priklauso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fretka @ 2005 09 17, 00:56)

Parasiau tau až apie tai, kur gaminausi.
Man labai nepatiko, kad Raguvos balduose labai mazas splavu pasirinkimas - dauguma baldu balti, nors dabar atsirado ir keletas splavotu variantu. Bet kiek zinau, ta balta plokste dregmei atspari.
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 09 06, 16:01)
Kadangi man nepatiko jokie musu parduotuvese siulomi vonios baldai (Raguvos irgi nepatiko - spalvu pasirinkimas pas juo ne toks didelis), tai dariausi pagal individualu uzsakyma.

papasakok ir man kur ir uz kiek dareisi baldukus. o dar geriau butu, ir kokia foto imestum. mane domintu spinteles su pastatomomis kriauklemis, mat jau voniose plyteles baigia isdelioti, o ant ko kriaukles pasistatyti, tai ir neturim verysad.gif
Atsakyti
Kokia nuomonė apie RIVOS baldus??? Ar kas nors pirkosi iš jų? (adresas čia)
Šiaip tai ten irgi ne koks pasirinkimas, norėčiau kokios nors įdomesnės spalvos, ne baltos ir ne medienos. Gal kas kur rado tokių? g.gif
Atsakyti
Ar kas bandet uzsakyti vonios baldus gaminancioje firmoje, isikurusioje Baldu rojuje? Geomex ar Geo..kakoito. blush2.gif As lyg ir vaziuoju pas juos per pietus uzsakineti... Bo normaliai paskaiciavo, ir stendas ju ne kirviu sukaltas. O kaip jusu patirtis?
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 09 28, 11:09)
Ar kas bandet uzsakyti vonios baldus gaminancioje firmoje, isikurusioje Baldu rojuje? Geomex ar Geo..kakoito.  blush2.gif  As lyg ir vaziuoju pas juos per pietus uzsakineti... Bo normaliai paskaiciavo, ir stendas ju ne kirviu sukaltas. O kaip jusu patirtis?

Genmakas turbūt g.gif Nu man tai tie, kur Baldų rojuj išstatyti, tai nepatiko visai, tai ir nesidomėjau daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 09 28, 11:36)
Genmakas turbūt g.gif Nu man tai tie, kur Baldų rojuj išstatyti, tai nepatiko visai, tai ir nesidomėjau daugiau...

Vat vat- Genmakas. Ekspozicija man patiko. Dizainas man toks netiktu, bet ne i tai ziuriu ekspozicijose. Turiu pripazinti, kad technologiskai jie atrodo daug pazangesni uz kitus mano matytus lietuviu gamintojus. Koks Affinitas salia ju atrodo grynas kaimas. Raguvos modeliai ir iranga irgi labai jau moraliskai pasenus unsure.gif .

Zodziu, gal kaina ner pati zemiausia, taciau bandom Genmaka g.gif . Parasysiu ispudzius.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2004 11 16, 12:49)
Kad atsparus butu reik plastiku dengt ,o raguvoje reik pirkt 10 vnt ,siaip as noreciau kas dar nori ? Su atvezimu is kauno problemu nebutu ,tada iseina nuolaida .

QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 09 07, 12:20)
Na jungsiuos ir aš prie Raguvos užsakymo, jei dar čia kas nors ką nors organizuoja 4u.gif Mums tinka ANKAROS serijos (tokie dvispalviai) pastatoma spinta KU 36 ir veidrodis su spintele KV 60 (labiau patiko KV 114, bet per platus).  Beje, čia kažkas siūlė pas ,,garažinius" pigiau gamintis, tai mes tokiem garažiniam kai parodėm RAGUVOS lankstinuke tą spintą, tai paskaičiavo apie 800 Lt, kai tuo tarpu Raguvoj - berods apie 500 blink.gif Lt.
Vat jei kažką panašaus gamintų ant sienos kabinamą (ANKAROS serijos) - tai būtų iš viso liuks. Beje, o kur reikėtų važiuot pas juos tiesiai? Čia K. Donelaičio g., kaip nurodyta jų puslapy?

na, tai ar kas užsakinėjot? o gal kas galvojat užsakyt kada? jau kaip ir laikas ir mums būtų vonią tvarkyt blush2.gif
Atsakyti
Kai pagal uzsakyma dariausi sau vonios baldus, tai nusiziurinejau nuo vienos kolekcijos. Ikeliu viena paveiksliuka is jos
user posted image

O siaip gal turetumete ideju, ka galima butu vonioje pakabinti ant sienos? Pas mane vonioje puse sienu isklijuota plytelem, puse - nudazyta. Va ant tos nudazytos ir noretusi pakabinti kazka grazaus. Bet ne lentynele ar pakabuka ranksluosciams schmoll.gif Sitoje nuotraukoje ant sienos kazkokie paveikslai g.gif Bet dregnoje patalpoje gal nelabai gerai paveikslai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 08 vasario 2006 - 14:48