QUOTE(saintlina @ 2013 04 06, 23:26)
aš pirštus patrinu krakmolu
Aš irgi tryniau krakmolu, bet kadangi masė minkštoka tai jis iškart susigerdavo ir toliau lipdavo prie rankų. O kai su dengimo mase dirbu tai irgi krakmolą naudoju, bet kai masės geros tai ir krakmolas gerai tada

Tiesiog su šia mase aš dar nesusitariau kažkaip
QUOTE(niurzga123 @ 2013 04 06, 23:54)
Hmm, visada darau pagal sita recepta, niekada nesigauna skysta. gal kazka netaip pamatavot? gal vandens per daug ipylet?Gal zelatina buvo labai karsta ir pradejo cukraus pudra tirpinti?Zelatina gal per silpna? Daugiau nesugalvoju kas galetu but:) Trukineja todel kad per daug cukraus pudros finale gavos..Dar: sitos mases nereikai brandinti. Ji kaip ilgiau pastovi, nesvarbu kad ir maisiuky - kieteja ir nepasiduoda lipdymui.Reik iskart su ja dirbti.
2. Krakmolu gali vietoj cukraus pudros barstyti.
3. taip
Sekmes:)
Želatiną naudoju Dr.Otker. Ir tą šaukštą tokį na nepagailiu įdėti. O dėl trūkinėjimo ir aš įtariu,kad pudros vistik perdaug, nes dar dirbant su ja dadedu, nes kitaip man per skysta ta masė. Bet jei vistik jums ji gera tai reiškia, kad gali būti gera. Kažką ne taip darau

nors atmatuoju viską kuo tiksliausiai.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 04 07, 00:06)
ne,sirupo neverdu. betkokiu atveju,betkuriai masei reikia bent kiek atmusti ranka,nes kiekvienos saukstas skirtingas,kiekviena galbut naudojam skirtingo stiprumo zelatina,kitokia pudra,krakmola...
pagal Asseni lipdymui vienom gaunasi gerai,kitom skysta mase.cia buvo nuspresta,kad nuo vandens''kietumo'' priklauso

kam gaunasi skysta,pila ne 60ml,o 40ml vandens
Dėkui labai visoms už konsultaciją. Bandysiu dar kartą ją pasidaryti su šiek tiek mažiau vandens