QUOTE(elenka @ 2013 04 07, 23:56)
tortai super,net galva apsvaigo nuo groziu
toks klausimas : man sunkiasia aptept sviestiniu kremu,ypac jogurtinisu tortus:(( na neiseina lygiai ir graziai. Gal yra kokia technologija,as ir peili kaitinu, ir bandziau su siltom rankom ir guminerm pirstines tiesiog rankomis lyginti,na nesigauna:(((( galka patarsit? galkokia vaizdo medziaga turit?
kai pasidarai sviestinį kremą, į jį įdedi tarkuotų sijotų sausainių??? jei taip, tada tri gerai špakliuotis, jei sunkiai sekasi, tada špaklių į mikrobangę kelioms sekundėms, kad suminkštėtų iki tyrelės konsistencijos...aptepi, į šaldytuvą, išsirauki už kelių minučių, dar aptepi, apdailini, labai gerai tepasi...vien su sviestiniu be trupinukų ir sviestinio daugiau sueina, ir nenusigruntuoja kaip reikiant
tortai merginos visų puikūs!!!