Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

QUOTE(Linuskė @ 2013 08 22, 13:37)
Mergaitės, gal kuri išrišit problemą ir pasakysit ką blogai padariau  smile.gif
Nusinėriau suknutę vąšeliu, nėriau sijonuką nuo juosmens platėjančiai, platinau tikrai labai atidžiai ir proporcingai, bet vaikščiojant suka į šoną, centras atsiduria kur kas dešiniau  blush2.gif

o neret ratais pirmyn- atgal,ar tik i viena puse? nes daznai "suka" neriant i viena puse
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2013 08 22, 20:53)
o neret ratais pirmyn- atgal,ar tik i viena puse? nes daznai "suka" neriant i viena puse

Tik į vieną pusę blush2.gif
Ačiū už atsakymą, teks nert kitą smile.gif
Atsakyti
O jums tikrai nunertas dydis geras? Nes mano pvz. liemuo plonas ir visų sijonų ( ypač pirktų) jis per platus, todėl irgi suka į centrą. O nėriau 2 sijonus ir abu ratu, o ne pirmyn atgal (nežinojau, kad taip reikia). Pirmąjį sijoną nusinėriau čiut per laisvą ir jis man sukasi, o antrą tobulai atitaikiau ir nesisuka, nors abu nerti ratu...
Atsakyti
tai as kalbu apie "SUKIMA" kada atrodo istrizai gaminys pats isaves sukasi ir taip tikrai dazniausiai buna nuo nerimo i viena puse.o jei tiesiog sukasi apie kuna tada taip,su dydziu negerai
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2013 08 23, 15:31)
tai as kalbu apie "SUKIMA" kada atrodo istrizai gaminys pats isaves sukasi ir taip tikrai dazniausiai buna nuo nerimo i viena puse.o jei tiesiog sukasi apie kuna tada taip,su dydziu negerai

Taip būtent apie tą "SUKIMĄ" aš ir klausiau, nes dydis man idealus.
Ačiū, mergaitės, pirmas blynas prisvilo, bet yra kur tobulėti smile.gif
Taip supratau, kad jeigu ir neriu aplink, be siūlių, reikia apsisukti ir nerti, kad viena eilė būtų gera, kita išvirkščia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuskė: 23 rugpjūčio 2013 - 15:30
QUOTE(Linuskė @ 2013 08 23, 16:28)
Taip būtent apie tą "SUKIMĄ" aš ir klausiau, nes dydis man idealus.
Ačiū, mergaitės, pirmas blynas prisvilo, bet yra kur tobulėti  smile.gif
Taip supratau, kad jeigu ir neriu aplink, be siūlių, reikia apsisukti ir nerti, kad viena eilė būtų gera, kita išvirkščia.

sukimasis tik nuo siūlų priklauso, tikrai ne su visais reikia sukinėti nėrinį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 08 22, 08:42)
labas rytas smile.gif

pabaigiau !!!

prasom girti, peikti ir sakyti savo nuomones nes iki sventes turiu dar dvi savaites, gal rasim dar ka pakeisti smile.gif

Mano akimis tai labai labai gražu ir taip kažkaip švelnu romantiška... wub.gif O kažkur dar mačiau ir jūsų švarkiuką megztą tai lyg ir tokios spalvos tai turbūt i komplektėlį? Pasaka 4u.gif
Atsakyti
La Perla, labai labai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu va dar pora suknuciu jau matytu, O dabar ir ant modelio.

Atsiprasau is anksto jei kam nusibodo, kad kartojuos. ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 24 rugpjūčio 2013 - 22:46
Mamyte uogyte, super . Orginalu, nematyta, ypač antroji thumb_yello.gif
Atsakyti
Mergaites, labai gražūs darbeliai. wub.gif
O aš susidūriau su problema. Nusimezgiau suknelę ir norėjau prie "padalkų" prisiūti atskirai megztą pynių juostą, bet niekaip gražiai nesigauna, nes suknelės užbaigimo kilputės tokos mažos, o tos juostos šoninės kilpos didokos ir gaunasi neatitikimas. Ką daryti nežinau. verysad.gif Negi permegzti? O kokį tada raštą sugalvoti, kad ant padalkų gražiai pynės prasidėtų? Padėkit, nes kol kas nežinau ką daryti, o suknelės po poros savaičių reikia didelei šventei. verysad.gif Ačiū iš anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2013 08 25, 11:33)
Mergaites, labai gražūs darbeliai.  wub.gif
O aš susidūriau su problema. Nusimezgiau suknelę ir norėjau prie "padalkų" prisiūti atskirai megztą pynių juostą, bet niekaip gražiai nesigauna, nes suknelės užbaigimo kilputės tokos mažos, o tos juostos šoninės kilpos didokos ir gaunasi neatitikimas. Ką daryti nežinau.  verysad.gif Negi permegzti? O kokį tada raštą sugalvoti, kad ant padalkų gražiai pynės prasidėtų? Padėkit, nes kol kas nežinau ką daryti, o suknelės po poros savaičių reikia didelei šventei.  verysad.gif Ačiū iš anksto.  4u.gif

Pabandykit siuti ne krastine kilpute o viena aki toliau. arba pabandyti tos pynes krasta apnerti ir tada siuti. O jei rezultatas vis dar netenkina tada belieka permegzti pyniu juosta.
Atsakyti