Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 08 25, 12:22)
Pabandykit siuti ne krastine kilpute o viena aki toliau. arba pabandyti tos pynes krasta apnerti ir tada siuti. O jei rezultatas vis dar netenkina tada belieka permegzti pyniu juosta.

Labai aciu uz idejas. Pabandysiu. aciuks.gif
Atsakyti
Ateinu paklausti patarimo, neriu suknelę ir ji susideda iš keliu skirtingų dalių, ta prasme rankovės, priekis, nugara ir tt. kaip reikia daryti, nunerti detales, išlyginti drėgnus ir tada susiūti ar nieko nelyginti, susiūti ir tik reikalui esant palygint?
Atsakyti
Nerta vasarinė suknelė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 08 26, 09:34)
Ateinu paklausti patarimo, neriu suknelę ir ji susideda iš keliu skirtingų dalių, ta prasme rankovės, priekis, nugara ir tt. kaip reikia daryti, nunerti detales, išlyginti drėgnus ir tada susiūti ar nieko nelyginti, susiūti ir tik reikalui esant palygint?

as tai suneriu vaseliu detaliu siules,tada isskalbiu ir beveik niekada nelyginu,dziovinu patiesus ir isformavus ant grindu
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 08 26, 09:34)

Man graziau,kai detales susiutos.Lyginti reikia tik isdziuvusi daikta ir is blogosios puses.

Ingrida Gal,labai grazi suknele thumbup.gif

Mamyte uogyte,nuostabios sukneles wub.gif wub.gif wub.gif zaviuosiu Jusu sugebejimu ir fantazija derinti skirtingas fakturas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ingrida Gal labai graži ir skoninga suknelė thumbup.gif
Atsakyti
Rasa32, Zosse, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2013 08 22, 18:30)

Labai graži suknia,
Kažkaip dabar pagalvojau, o kokio dydžio tavo spinta  g.gif Ten juk tiek visko turėtų būti. Kiek mačiau augini du sūnus, ot marčios bus patenkintos, jei leisti kuistis po savo spintą  lotuliukas.gif

aciu smile.gif kaip bebutu keista - savo megztu/nertu drabuziu turiu nedaug, bet tuos kurie "isliko " labai myliu smile.gif nusimezgu daigta ir buna kad nelimpa nors tu ka, tada atiduodu arba parduodu smile.gif nezinau kaip bus su marciom bet anukes bus apnertos/apmegztos tikrai lotuliukas.gif

QUOTE(rasa32 @ 2013 08 22, 19:49)
Man cia viskas gerai atrodo,nieko netruksta.Lauksiu foto is sventes smile.gif

buvau dar "apmarmaliojus" virsutine dali bet viska nuardziau smile.gif

QUOTE(varliuska @ 2013 08 23, 22:50)
Mano akimis tai labai labai gražu ir taip kažkaip švelnu romantiška...  wub.gif O kažkur dar mačiau ir jūsų švarkiuką megztą tai lyg ir tokios spalvos tai turbūt i komplektėlį? Pasaka  4u.gif

taip, svarkiukas/megztinukas labai artimos spalvos tam atvejui jei butu salta uzsimesti smile.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 08 24, 09:22)
La Perla, labai labai grazu  wub.gif  wub.gif

aciu smile.gif

IngridaGal - grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano nors ir maza, bet vistiek suknele smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 08 27, 20:26)
mano nors ir maza, bet vistiek suknele smile.gif

Labai graži ir daili suknelė wub.gif
Atsakyti