Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

QUOTE(mars @ 2013 07 02, 14:51)
o iš kokio pardavėjo? gal nuoroda galite atsiusti?

liyi_33339898 va sita pardaveja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 04, 10:00)
liyi_33339898  va sita pardaveja thumbup.gif

as taip pat is ten pirkau smile.gif tik namo man netinka schmoll.gif dziugu,kad jums pasiseke ir jums ji tinka,grazios jums sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaSwan @ 2013 07 04, 13:42)
as taip pat is ten pirkau smile.gif tik namo man netinka  schmoll.gif  dziugu,kad jums pasiseke ir jums ji tinka,grazios jums sventes  4u.gif

rimtai? blink.gif oo geras.... o tai kodel netinka? g.gif beje aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 04, 10:52)
rimtai? blink.gif  oo geras.... o tai kodel netinka? g.gif  beje aciu wub.gif

man liemuo trumpokas,tempia i virsu,ir kaires rankos rankoves skyle per siaura,pjauna pazasti,o be to ji visiskai neatitinka tos,kuri buvo foto.Nugara turejo buti iki galo atvira,ir neriniai ant nugaros kazkaip lievai atrodo...na man ji netinka sad.gif visiskai kitaip atrodo negu foto...nusivyliau kinieciais jau nebe pirma karta,ir ieskosiu kitur.Geriau sumoket daugiau,bet turet svajoniu suknele,juk ne kiekviena diena tuokiesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaSwan @ 2013 07 05, 16:17)
man liemuo trumpokas,tempia i virsu,ir kaires rankos rankoves skyle per siaura,pjauna pazasti,o be to ji visiskai neatitinka tos,kuri buvo foto.Nugara turejo buti iki galo atvira,ir neriniai ant nugaros kazkaip lievai atrodo...na man ji netinka sad.gif visiskai kitaip atrodo negu foto...nusivyliau kinieciais jau nebe pirma karta,ir ieskosiu kitur.Geriau sumoket daugiau,bet turet svajoniu suknele,juk ne kiekviena diena tuokiesi  blush2.gif

o kada jusu vestuves?
Atsakyti
Metgaites, visos temos neperzvelgiau, bet ar buvo tokiu, kurios siuntesi is artimu saliu, nu pvz is kokiu lenku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaSwan @ 2013 07 05, 19:17)
man liemuo trumpokas,tempia i virsu,ir kaires rankos rankoves skyle per siaura,pjauna pazasti,o be to ji visiskai neatitinka tos,kuri buvo foto.Nugara turejo buti iki galo atvira,ir neriniai ant nugaros kazkaip lievai atrodo...na man ji netinka sad.gif visiskai kitaip atrodo negu foto...nusivyliau kinieciais jau nebe pirma karta,ir ieskosiu kitur.Geriau sumoket daugiau,bet turet svajoniu suknele,juk ne kiekviena diena tuokiesi  blush2.gif

O jum gal reikejo prieš tai salonuose pasimatuoti panašių. Gal jum net toks modelis netinka, už tai šitaip nusivylėt. Tikrai nepritariu, kad geriau daugiau mokėt [aišku, jei pinigėlių nestinga..tai kodėl ne] ir iškart gaut ko nori, negu rizikuoti. Aš patenkinta savo suknele, kad ir trumpint reiks ir dar šį tą taisyti, bet kaip už 160 eurų ji tobula man ir būtent tokia, kokią matavausi už 1600 eurų ax.gif
Atsakyti
Sveiko merginos, surizikavau ir uzsisakiau is ebay vestuvine suknele: http://www.ebay.co.u...2-/200886662883
Labai greitai man ja pasiuvo pagal mano nusiustus ismatavimus. Tik as ja siunciau tiesiai i LT, mama jau ja gavo, sake lyg ir atitinka paveiksleli, kokybiskai pasiuta, bet kol pati nepamatysiu realiai ir nepasimatuosiu sunku pasakyti ar viskas atitinka blush2.gif Atvirai sakant lb nepergyvenu, nes jei kas netiks, nunesiu siuvejai, o blogiausiu atveju nusipirksiu kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AprilGirl @ 2013 07 15, 15:21)
Sveiko merginos, surizikavau ir uzsisakiau is ebay vestuvine suknele: http://www.ebay.co.u...2-/200886662883
Labai greitai man ja pasiuvo pagal mano nusiustus ismatavimus. Tik as ja siunciau tiesiai i LT, mama jau ja gavo, sake lyg ir atitinka paveiksleli, kokybiskai pasiuta, bet kol pati nepamatysiu realiai ir nepasimatuosiu sunku pasakyti ar viskas atitinka blush2.gif Atvirai sakant lb nepergyvenu, nes jei kas netiks, nunesiu siuvejai, o blogiausiu atveju nusipirksiu kita ax.gif

ir aš galvojau tokia užsakinėt, bet nerizikavau, kadangi sakė kad kiniečių neriniai prasti
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 07 15, 15:23)
ir aš galvojau tokia užsakinėt, bet nerizikavau, kadangi sakė kad kiniečių neriniai prasti

Na jei kazkas butu negerai, mama butu pasakius, nemanau, kad ji sleptu tai nuo manes lotuliukas.gif reiks paprasyti, kad nufotografuotu ir atsiustu nuotrauka, bent jau kaip ji ant pakabos atrodo.
Atsakyti
po truputi planuose pradeda nusimatyti musu svente, iskau ikvepimo ir mastau apie sukneles uzsisakyma is gabiuju kinieciu ranku, gundausi uzsisakyti Suknele gal kas bande butent tokio modelio? kiek skaitinejau,lightinthebox pakankamai patikimas saitas... tuo paciu ka manot, ar atrodys neblogai uzmauta ant 170 cm nemanekenisku gbaritu ( galeciau but ir maziau pavalgius) merginos
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neutronic @ 2013 07 27, 21:36)
po truputi planuose pradeda nusimatyti musu svente, iskau ikvepimo ir mastau apie sukneles uzsisakyma is gabiuju kinieciu ranku, gundausi uzsisakyti Suknele gal kas bande butent tokio modelio? kiek skaitinejau,lightinthebox pakankamai patikimas saitas... tuo paciu ka manot, ar atrodys neblogai uzmauta ant 170 cm nemanekenisku gbaritu ( galeciau but ir maziau pavalgius) merginos
smile.gif

Saitas tai manau patikimas.. bet nepamirskit, kad pas mus atkeliavus muitine uzdes ismuitinimo mokescius.. ir ne tokius jau mazus. Na, bet tiesa jog vistiek gausis daug pigiau nei nuomot ( apie pirkima jau net nesneku:) suknele pas mus salonuose. Pati turiu pora sukneliu is ten. Kitokio silueto, bet jei ka domina gyvai paziuret kokia kokybe ir visa kita, su malonumu parodyciau:).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svilikas: 27 liepos 2013 - 23:20