Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

QUOTE(svilikas @ 2013 07 27, 23:18)
Saitas tai manau patikimas.. bet nepamirskit, kad pas mus atkeliavus muitine uzdes ismuitinimo mokescius.. ir ne tokius jau mazus. Na, bet tiesa jog vistiek gausis daug pigiau nei nuomot ( apie pirkima jau net nesneku:) suknele pas mus salonuose. Pati turiu pora sukneliu is ten. Kitokio silueto, bet jei ka domina gyvai paziuret kokia kokybe ir visa kita, su malonumu parodyciau:).

Gal galetumete ikelti foto? butu idomu pasiziureti, kaip kokybe ju? pagal atsiliepimus tai lyg ir gera,kaip uz visus 400 lt smile.gif i lt 25% muitas?
Atsakyti
Mano žiniomis muitas į Lietuvą 21% pvm + 12% už suknelę (visi drabužiai 12%), tai viso 33% nuo sumos.
Atsakyti
tada tikrai nemazas...o tada nezinot, light in the box sutinka and dezes rasyt mazesne kaina ar pazymeti siuntini kaip dovana? nes kinietukai tai viska kaip dovana zymi, ir kainas sumazina
Atsakyti
user posted image

user posted image

Maggie Sottero Sukneles wub.gif 4u.gif Radau Naujos apie 1500 doleriu, viena karta devetas galima rasti kazkur uz 2500lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika*: 31 liepos 2013 - 22:11
QUOTE(Neutronic @ 2013 07 31, 09:37)
tada tikrai nemazas...o tada nezinot, light in the box sutinka and dezes rasyt mazesne kaina ar pazymeti siuntini kaip dovana? nes kinietukai tai viska kaip dovana zymi, ir kainas sumazina

Dėl šito puslapio nežinau. Aš siunčiausi iš landybridal, prašiau, kad parašytų 20$, sakė negali rašyti mažesnės sumos nei 40$, tai parašė 44$. Už išmuitinimą sumokėjau ~40Lt + 130Lt už išmuitinimo paslaugą tarpininkams, bet galima tą padaryti ir pačiai kažkaip.
Atsakyti
num ,man as
meniskai gaila suknele pirkt uz 2500lt, uz 2500 dolciu net nekalbu biggrin.gif kad ji ir dizineres...hmmm reik i bridal uzmest aki, gal jie ka paprasto ir efektyvaus turi is sukneliu,jei su jeis iseina susitart
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinote kur galeciau rasti sitos sukneles originala:
http://www.landybrid...s-h1pn0053.html
Atsakyti
nu merginos,matau dauguma siunciasi ir patenkintos -dziaugiuosi uz visas...

As irgi siunciausi is landybridal per ebay buvo aukcionas... viena galiu pasakyti - AS ESU LABIAU NEI PATENKINTA.
ir bendravimas ir kokybe ir greitas pristatymas. Aisku as jau atsokau savasias vestuves ir savaja suknute galiu ir noriu parduoti, nors ji man laaabai grazi ... bet cia ne ta tema, nors... jei kas atsiras norintis - rasykit i az...
APIE KOKYBE IR PAN.-pirmiausia as esu apvaliu formu (gana nemazai smile.gif ) zemo ugio su moteriska figura, ir man tai buvo antrosios vestuves- tikrai nenorejau baltos. Taigi surasti suknele man,nors ir nuomos punkte - NEIMANOMA. tikrai patikekit manim, apejau gal 5-6 kokius - pavargau, nusikaliau, prasidejo depresija ir t.t. o apie kainas jau net nekalbesiu...nes paprasta trikotazinis tysalas uz 1200 Lt siulo... viskas buvau susinervinusi ir verkdama savo vyrui pasakiau,kad zenysiuosi su treningu... aisku kas turi yspudingas manekeniu figuras to nesupras,kaip sunku mums susirasti tinkama suknele... taciau drauge pasiule ebay,paskaiciau cia forume ir nusprendziau rizikuoti.
Rezultatas nerealiai nustebino - as gavau nuostabia suknele pasiuta pagal mano ismatavimus ir svarbiausia - viskas kaip as noriu... as sapnuoju save kasdien tokia nuostabia,mano vyras per vestuves komplimentus bere kaip is kibiro. As turejau nuostabia vestuvine suknele daug grazesne,nei per pirmasias vestuves. Spalva svelniai rozine - todel vestuviu tema buvo "Rozine pasaka",kuri is tiesu buvo nuostabi...

Ikeliu parodyti,cia is aukciono 2013 pavasario kolekcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driezukas: 07 rugpjūčio 2013 - 18:55
Aš vis mąstau, kad norėčiau siųstis iš landybridal, gal galėtumėt įmesti nuotrauką kaip atrodė Jūsų suknelė? Nes realūs pavyzdžiai visuomet nuteikia optimistiškiausiai:)
Atsakyti
QUOTE(Neutronic @ 2013 07 27, 21:36)
po truputi planuose pradeda nusimatyti musu svente, iskau ikvepimo ir mastau apie sukneles uzsisakyma is gabiuju kinieciu ranku, gundausi uzsisakyti Suknele gal kas bande butent tokio modelio? kiek skaitinejau,lightinthebox pakankamai patikimas saitas... tuo paciu ka manot, ar atrodys neblogai uzmauta ant 170 cm nemanekenisku gbaritu ( galeciau but ir maziau pavalgius) merginos
smile.gif

Įkišiu ir aš savo mintis.Suknelė labai graži, bet manau, kad tokią pas mus Lt galima pasisiuti už kokius 700Lt. Ir muito nebus, ir be to matysi kokią gauni. Nepirksi pelės maiše.
Atsakyti

Sveikos merginos, prisijungiu ir ašsmile.gif norėjau paklausti, ar siuntėtės suknelę kuri nors iš http://www.vogueweddingdresses.com nusižiūrėjau vieną suknutę ir reikalinga info kiek prisideda pinigų su siuntimu, kaip medžiaga? ar atitinka nurodytą paveikslėlį? ir kaip dydžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indriaaaaa: 09 rugpjūčio 2013 - 13:09
Sveikos, gal kuri siuntėtės iš šio puslapio, o gal net šią suknelę? Gal turite gyvų foto ir įspūdžių?
http://www.foxgown.c...skirt-1495.html

Atsakyti