nu merginos,matau dauguma siunciasi ir patenkintos -dziaugiuosi uz visas...
As irgi siunciausi is landybridal per ebay buvo aukcionas... viena galiu pasakyti - AS ESU LABIAU NEI PATENKINTA.
ir bendravimas ir kokybe ir greitas pristatymas. Aisku as jau atsokau savasias vestuves ir savaja suknute galiu ir noriu parduoti, nors ji man laaabai grazi ... bet cia ne ta tema, nors... jei kas atsiras norintis - rasykit i az...
APIE KOKYBE IR PAN.-pirmiausia as esu apvaliu formu (gana nemazai

) zemo ugio su moteriska figura, ir man tai buvo antrosios vestuves- tikrai nenorejau baltos. Taigi surasti suknele man,nors ir nuomos punkte - NEIMANOMA. tikrai patikekit manim, apejau gal 5-6 kokius - pavargau, nusikaliau, prasidejo depresija ir t.t. o apie kainas jau net nekalbesiu...nes paprasta trikotazinis tysalas uz 1200 Lt siulo... viskas buvau susinervinusi ir verkdama savo vyrui pasakiau,kad zenysiuosi su treningu... aisku kas turi yspudingas manekeniu figuras to nesupras,kaip sunku mums susirasti tinkama suknele... taciau drauge pasiule ebay,paskaiciau cia forume ir nusprendziau rizikuoti.
Rezultatas nerealiai nustebino - as gavau nuostabia suknele pasiuta pagal mano ismatavimus ir svarbiausia - viskas kaip as noriu... as sapnuoju save kasdien tokia nuostabia,mano vyras per vestuves komplimentus bere kaip is kibiro. As turejau nuostabia vestuvine suknele daug grazesne,nei per pirmasias vestuves. Spalva svelniai rozine - todel vestuviu tema buvo "Rozine pasaka",kuri is tiesu buvo nuostabi...
Ikeliu parodyti,cia is aukciono 2013 pavasario kolekcija