Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

gal kuriai teko uzsisakinet is cia?
http://www.wholesale...dex-0717-07@100

ka irasyti i Length? doh.gif blush2.gif
aciu
Atsakyti
Sveikos visos! Prisijungiu jau ir aš prie laukiančiųjų savo dienos 4u.gif
Išsirinkau ir aš suknelę iš ebay.com.

Štai ji:
http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649

Tik paskaičiusi ankstesnius forumo pranešimus šiek tiek nuliūdau. Mat vienai forumo žemaūgei ji tiesiog netiko g.gif o mano ūgis 158cm. Kaštanka, gal turite jos nuotrauką ant savęs? O gal dar yra tokių, kurios užsisakė būtent šią suknelę?

QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 11, 15:42)
gavau. pirmas ispudis - ssiust atgal. pati suknele tokia kaip ant foto, tik rozytes prisegtos visiskas urodstva, bet rozytes ne problema kita prisegt galima.

problemos sios - mano akim per ilgas korsetas, as zemauge. ir nugaroje pora 'ausyciu' sniureliui uzsiuta i korseta, neiseina sniureli prakisti kad suvarstyti nugara. na tikiuosi supratot.

ilgis - nzn, be aukstakulniu dar ziurejau. ir suknele atsiduoda zuvies kvapu.

gris vyras vakare, pades man apsirengti ja normaliai ir spresim, kol kas as jos nemyliu ir noriu siust atgal. bus matyt.

Atsakyti
Atsiprašau, nepavyko nuorodos įdėt, gal dabar pavyks blush2.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(svarovskyte @ 2013 11 03, 14:53)
My Webpage

suknute labai grazi, bet tikrai reikalauja didesnio ugio. Puikiai pagelbetu geri aukstakulniai, bet jei busite be ju tai nezinau kaip atrodysit. Mazute ir dar su prailgintu liemeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svarovskyte @ 2013 11 03, 14:53)
My Webpage

As turiu realia jos foto, zadejau ja pirkti is vienos panos, kuri ta suknele pirko is ebay...kol laukiau savosios, galvoju del visa ko apsidrausiu ir susirasiu kita, kad nelikciau be sukneles vestuvem biggrin.gif tikrai ne taip atrodo kaip foto
Atsakyti
Kaip manot, ar tokia suknelė būtų normaliai pasiūta ir tiktų žemesnei nuotakai?

suknele

Man ji tokia graži, bet bijau, kad kukloka ir mane trumpins ar storins...
Ir kaip suprantu, pasijonį atskirai siūtis reikėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 03 lapkričio 2013 - 15:42
QUOTE(Arven @ 2013 11 03, 16:42)
Kaip manot, ar tokia suknelė būtų normaliai pasiūta ir tiktų žemesnei nuotakai?

suknele

Man ji tokia graži, bet bijau, kad kukloka ir mane trumpins ar storins...
Ir kaip suprantu, pasijonį atskirai siūtis reikėtų.

labai sunku spresti nes neaisku kokia jusu figura, ar graziai is tokio ilgio suknios atrodys jusu kojos. Tiesiog vienom tas ilgis tinka, kitom kazkaip kojas padaro kreivokas, viska sustumia, sotirna. priklauso daug nuo avalynes. Del puosnumo tai man ji liuks, jei norisi galima kokiu svarovskiu pasiuvineti. O gal Jums tiktu ilgis vos vos zemiau keliu, praktiskai su keliu linija. Pabandykit kokia uzuolaida apsivyniot ar ka, kad issiaiskint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Arba galit i salona nueiti, matysite save veidrodyje ir bus aisku. Kartais mum atrodo vienaip, o kai uzsidedi ta savo svajoniu suknia tai nei vienas nei du.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija2013: 03 lapkričio 2013 - 16:41
QUOTE(Hedra:) @ 2013 11 03, 15:24)
As turiu realia jos foto, zadejau ja pirkti is vienos panos, kuri ta suknele pirko is ebay...kol laukiau savosios, galvoju del visa ko apsidrausiu ir susirasiu kita, kad nelikciau be sukneles vestuvem biggrin.gif  tikrai ne taip atrodo kaip foto

Gal galėtum man parodyti tas foto? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svarovskyte: 03 lapkričio 2013 - 21:41
QUOTE(gupija2013 @ 2013 11 03, 18:41)
labai sunku spresti nes neaisku kokia jusu figura, ar graziai is tokio ilgio suknios atrodys jusu kojos. Tiesiog vienom tas ilgis tinka, kitom kazkaip kojas padaro kreivokas, viska sustumia, sotirna. priklauso daug nuo avalynes. Del puosnumo tai man ji liuks, jei norisi galima kokiu svarovskiu pasiuvineti. O gal Jums tiktu ilgis vos vos zemiau keliu, praktiskai su keliu linija. Pabandykit kokia uzuolaida apsivyniot ar ka, kad issiaiskint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Arba galit i salona nueiti, matysite save veidrodyje ir bus aisku. Kartais mum atrodo vienaip, o kai uzsidedi ta savo svajoniu suknia tai nei vienas nei du.

Vat namie sekmadienio rytą kastingas su paklode jau vyko. Mb pareiškė, kad man visi ilgiai tinka. Šiaip esu nešiojusi drabužių ir iki kelių ir iki vidurio blauzdų ir lyg viskas normaliai. Dabar suknelės užsimaniau iki kulkšnių, nes vestuvės gamtoj, o visai trumpos nenoriu. Beje, ant paklodės testo man gražiai žiūrėjosi, kai priekis kiek trumpesnis, o galas beveik iki žemės.
Bet realiai norėtųsi tokių ilgių suknelių pasimatuot, o nelabai eina jų rasti.
Atsakyti
QUOTE(svarovskyte @ 2013 11 03, 22:41)
Gal galėtum man parodyti tas foto? smile.gif

Kai busiu prie kompo ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svarovskyte @ 2013 11 06, 00:32)

user posted image
Atsakyti