Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

QUOTE(justemur @ 2013 11 18, 17:35)
aš iš ebay pirkau ir tikrai nenusivyliau...nors tikėjausi blogiausio  biggrin.gif

Sveikinimai kad tiko ir patiko thumbup.gif as ir laukiu savosios..
Atsakyti
Laba diena,

o šitą suknutę gal esat kuri siuntusis? rolleyes.gif

http://www.lightinth...utm_campaign=de
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 04 13, 01:14)
neuzsakinekit is dhgate. tokia falshyvka gausit, kad tik grindis plaut.
siunciausi is ju diziaineriu replikas - visi iskeliavo i siuksline. daugiau niekada...
o svarbiausia, atsiliepimai geri geruteliai...o kai as parasiau negera, jis taip ir nepasirode

Klausimelis, kadangi jau isbandei si puslapi, ar pinigus tau uz suknele grazino?
Atsakyti
sveikos busimos nuotakeles 4u.gif
pribrendo ir man reikalas sukneles paieskoms, prisiskaiciau cia jusu pasisakymu, negaliu apsisprest, verta pirkt is interneto ar ne g.gif kaip viena is patikimiausiu svetainiu yra LADYBRIDAL wub.gif radau ir as ten sukneliu keleta kurios man labai labai prie sirdeles wub.gif merginos, sakykit, ar verta rizikuot? gal galite pasisakyti tos kurios jau uzsisakynejo is sio saito, kaip kokybe, kaip tie visi siuvinejimai? ar matosi kad "papigiai" ar nieks net neitartu jog ne is nuomos punkto doh.gif ? gal buvo mergino kurios uzsisake ir pas kurias didesne krutine blush2.gif , kaip pasiuna suknute kur nera petneseliu? ar issilaiko jums visa vakara "nenukritus" blush2.gif doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2014 01 09, 23:40)
sveikos busimos nuotakeles 4u.gif
pribrendo ir man reikalas sukneles paieskoms, prisiskaiciau cia jusu pasisakymu, negaliu apsisprest, verta pirkt is interneto ar ne g.gif  kaip viena is patikimiausiu svetainiu yra LADYBRIDAL  wub.gif  radau ir as ten sukneliu keleta kurios man labai labai prie sirdeles  wub.gif  merginos, sakykit, ar verta rizikuot? gal galite pasisakyti tos kurios jau uzsisakynejo is sio saito, kaip kokybe, kaip tie visi siuvinejimai? ar matosi kad "papigiai" ar nieks net neitartu jog ne is nuomos punkto doh.gif ? gal buvo mergino kurios uzsisake ir pas kurias didesne krutine blush2.gif , kaip pasiuna suknute kur nera petneseliu? ar issilaiko jums visa vakara "nenukritus" blush2.gif  doh.gif ?

Deja nuomos punkte dazniausiai tas pats papigiai... man sake viena siuveja, kurios drauge (taipogi siuveja) dirba nuomos punkte, uzsisakius nuotakai suknele is katalogo pacios cia pasiuva, ideda etiketes ir vuolia, stumia kaip originala
Atsakyti
Su salonais visko buna, pilnai pritariu. smile.gif As pati tai nuomavausi suknute db dar tik busimoms vestuvems, kadangi norejau suknutes is san patrick firmos tai visu pirma pasiziurejau oficialiame ju puslapyje su kokias salonais lt jie dirba smile.gif Ir taip apsidraudziau, o nuvykus i issirinkta salona laisvai galejau paziureti visas suknutes ir tikrai matesi kad ne ten siuvamos, be to mums bebunat salone kaip tik kurjeris atveze dvi suknutes, tad kartu su savininke jas ispakavom ir apziurejom smile.gif Viskas tikrai, bent jau pas ja, oficialu ir nepadirbta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2013 11 18, 17:35)
aš iš ebay pirkau ir tikrai nenusivyliau...nors tikėjausi blogiausio  biggrin.gif

aš iš ebay pirkausi suknelę, pažiūrėjau modelį, kuris man tikrai turėjo tikti, reikėjo visus duomenis matuoti nuo galvos iki kojų, ir atsiuntė dviem dydžiais per didelę doh.gif 8 mano dydis, tikrai kokį 12 atsiuntė, teks viską persiūti, gerai kad laiko dar yra keletas mėnesių. Tikrai nerizikuočiau kitą kartą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2014 01 10, 16:41)
aš iš ebay pirkausi suknelę, pažiūrėjau modelį, kuris man tikrai turėjo tikti, reikėjo visus duomenis matuoti nuo galvos iki kojų, ir atsiuntė dviem dydžiais per didelę  doh.gif 8 mano dydis, tikrai kokį 12 atsiuntė, teks viską persiūti, gerai kad laiko dar yra keletas mėnesių. Tikrai nerizikuočiau kitą kartą  verysad.gif

ar pinigus grazins? is kurio pardavejo saketes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emidora: 10 sausio 2014 - 19:37
Žiūriu, nedaug čia liko patenkintos kinietiška kokybe g.gif Man reikia trumpos vestuvinės suknelės, nes baliaus nebus, tai renkamės, kas mums patinka. rolleyes.gif Kol kas renkuosi iš lightinthebox ir milanoo, ebay puslapiuose pasirinkimo beveik nerasta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2014 01 10, 17:41)
aš iš ebay pirkausi suknelę, pažiūrėjau modelį, kuris man tikrai turėjo tikti, reikėjo visus duomenis matuoti nuo galvos iki kojų, ir atsiuntė dviem dydžiais per didelę  doh.gif 8 mano dydis, tikrai kokį 12 atsiuntė, teks viską persiūti, gerai kad laiko dar yra keletas mėnesių. Tikrai nerizikuočiau kitą kartą  verysad.gif

mano irgi reikėjo šiek tiek taisyti, bet minimaliai, nes ties krūtine šonuose,kažkaip atvėpę buvo lotuliukas.gif bet ir nesitikėjau gauti tobulą 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
http://www.elza.ru/c...s-om/lotos2.jpguser posted image
Atsakyti
Gražesnės suknelės
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti