Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

QUOTE(borooze @ 2013 04 22, 21:04)
As galvoju po cm pridet visur ... Geriau per ilga nei trumpa tongue.gif

Bet foto tikrai super atrodo...

HEDRA smile.gif gal turi realia foto tokios?

As buvau kažkokioje temoje apie sukneles įdėjus jau...paieskok turi būti, jei nerasi parašyk kad neradai, tada kai būsiu prie kompo idesiu rolleyes.gif
Atsakyti
As per telefona skaitau, bijau kad nerasiu :/

Buciau dekinga jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2013 04 22, 22:04)
As galvoju po cm pridet visur ... Geriau per ilga nei trumpa tongue.gif

Bet foto tikrai super atrodo...

Na bet kai tiek per ilga, kai net paeit neina, tai jau būtina trumpint mirksiukas.gif
http://www.part.lt/i...28f1533d150.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 04 22, 21:37)
Na bet kai tiek per ilga, kai net paeit neina, tai jau būtina trumpint  mirksiukas.gif

Joa... Gal ir reikia patrumpint, bet gal galima lengvesni trumpinimo varianta sukurt, nors gal miela ranka savo pridet prie proceso sukneles smile.gif

Beje tikrai LABAI grazi suknele ...

Bet cia white ne ivory ar ne?
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2013 04 22, 23:09)
Joa... Gal ir reikia patrumpint, bet gal galima lengvesni trumpinimo varianta sukurt, nors gal miela ranka savo pridet prie proceso sukneles smile.gif

Beje tikrai LABAI grazi suknele ...

Bet cia white ne ivory ar ne?

Ačiū wub.gif
Čia labiau ne dėl mielumo, o dėl taupumo, nes pas mus vokiečiuose labai brangios siuvėjų paslaugos, tad jei matysiu, kad geriau nerizikuoti pačiai kirpti ir vėl siųti, lauksiu kol į LT grįšiu ir ten jau vis mažiau darbo bus, nes karoliukus tai per porą valandų vakar nurankiojau, bet su nėriniais bus dar vargo doh.gif

Taip, spalva white mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada viskas aisku....

Na bet, still, busi prisidejus prie sukneles siuvimo smile.gif))

Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 04 22, 18:04)
Todėl, kad suknelė man kažkur 3-5 cm per ilga  doh.gif aš pridėjau prie savo išmatavimų du cm, jie dar dadeda kažkiek ir va per ilga  biggrin.gif patariu nedaryt kitoms šito..

Lamelaa, aš matavausi šią suknelę Vilniuje, Madonna salone smile.gif Pronovias diosa. Labai graži smile.gif mano klasiokė buvusi jau ją vilkės per savo vestuves, išsinuomavo biggrin.gif bet labai įdomu, kokia spalva jos? nes iš foto atrodo , akd ji balta, nors salone ji buvo ivory spalvos... o kokie ten karoliukai?? nes salone karoliukų nebuvo... biggrin.gif o nėriniai šiaip labai gražūs. aš pati siuvuosi suknelę, tai per kryžiaus kelius susiradau identiškus nėrinius iš Lenkijos, nes man labai patiko šio modelio šleifas, kaip nėriniai krenta, tai žodžiu bus kelių suknelių mixai biggrin.gif

oi jau pamačiau,kad spalva white smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucke001: 23 balandžio 2013 - 08:08
QUOTE(Hedra:) @ 2013 04 22, 21:22)
As buvau kažkokioje temoje apie sukneles įdėjus jau...paieskok turi būti, jei nerasi parašyk kad neradai, tada kai būsiu prie kompo idesiu rolleyes.gif

peržvelgiau tavo rašytas žinutes, gal ne atidžiai, nerandu :/ blush2.gif
Atsakyti
Mano suknelė jau in POland smile.gif kažkaip įdomiai ji keliauja iš tos kinijos. Na manau šią savaitę jau gausiu, kažkaip baisiai pergyvenu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2013 04 23, 10:19)
peržvelgiau tavo rašytas žinutes, gal ne atidžiai, nerandu :/  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
na as gavau, visskas labai faina, medziaga patinka, truputi isiaurinti reikia. gal pati blogai issimatavau. bet esme- tai labai patenkinta, super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 04 22, 21:37)
Na bet kai tiek per ilga, kai net paeit neina, tai jau būtina trumpint  mirksiukas.gif

busi labai grazi nuotaka, tikrai grazia suknute issirinkai as irgi is tos pacios kolekcijos laukiu sukneles, man apskritai sios kolekcijos visos sukneles ispudingos thumbup.gif
Atsakyti