Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

Gal kuri esat pirkusi is sio tinklapio http://www.1dress.co.uk/
Kazin ar patikimi pardavejai ax.gif
Atsakyti
o kaip jums tokia suknele vakarui?
piekis
nugara
dazniausiai jei jau persirengiama tai i trumpa arba iki keliu, bet gal galima ir i ilga bet lengvesne? labiau noreciau trumpos taciau nieko gero nerandu, kaip manote labiau apsimoka siustis ar gryzus i Lt pries vestuves nusipirkti, jauciu kaina tai gali but ir ta pati, tik neaisku kas lt parduotuvese bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8588: 24 balandžio 2013 - 13:47
QUOTE(blandynka @ 2013 04 24, 15:34)
Gal kuri esat pirkusi is sio tinklapio http://www.1dress.co.uk/
Kazin ar patikimi pardavejai  ax.gif

as norejau is ju pirkti. Buvau susiradusi patinkanti modeliuka. Padariau pradzioje 1 pirkima, surasiau jiems ismatavimus. Jie man po savaites parase kad pirkimas atsauktas. Parase, kad pirkti pabandytume is naujo. Na gerai, pabandem 2 karta. Po keliu dienu jie raso vel, kad pirkimas atsauktas. Bandem su jais susisiekti online budu. Paaiskinom situacija, paklausem kodel sitaip vyksta pas juos. Tai jie pradejo aiskinti kokia cia grazi suknele ir kaip mes privalom apmoketi per western union o ne kitu budu. Mums paklausus kodel jie nepriima musu uzsakymo, jie tiesiog atrase taip: system problem.
Gal ir nejuokinga situacija, bet su mb juokemes iki asaru pamate toki atsakyma ir ne viena rimta klausima biggrin.gif
Plius jie man uz sunkele prase 30£ uz atsiuntima (cia i uk). blink.gif
Ta pacia diena ebay radau tokio pacio modeliuko suknyte is kinieciu ir pigesne visu 20£ su nemokamu pristatymu thumbup.gif Padariau uzsakyma ir jau siuva mano suknyte, be jokiu: system problem biggrin.gif
Galbut kitu mergaiciu patirtis kitokia bus su siuo tinklapiu, deje man nelabai rimta pasirode... g.gif
Atsakyti
QUOTE(afavela @ 2013 04 24, 14:54)
as norejau is ju pirkti. Buvau susiradusi patinkanti modeliuka. Padariau pradzioje 1 pirkima, surasiau jiems ismatavimus. Jie man po savaites parase kad pirkimas atsauktas. Parase, kad pirkti pabandytume is naujo. Na gerai, pabandem 2 karta. Po keliu dienu jie raso vel, kad pirkimas atsauktas. Bandem su jais susisiekti online budu. Paaiskinom situacija, paklausem kodel sitaip vyksta pas juos. Tai jie pradejo aiskinti kokia cia grazi suknele ir kaip mes privalom apmoketi per western union o ne kitu budu. Mums paklausus kodel jie nepriima musu uzsakymo, jie tiesiog atrase taip: system problem.
Gal ir nejuokinga situacija, bet su mb juokemes iki asaru pamate toki atsakyma ir ne viena rimta klausima  biggrin.gif 
Plius jie man uz sunkele prase 30£ uz atsiuntima (cia i uk).  blink.gif
Ta pacia diena ebay radau tokio pacio modeliuko suknyte is kinieciu ir pigesne visu 20£ su nemokamu pristatymu  thumbup.gif  Padariau uzsakyma ir jau siuva mano suknyte, be jokiu: system problem  biggrin.gif
Galbut kitu mergaiciu patirtis kitokia bus su siuo tinklapiu, deje man nelabai rimta pasirode...  g.gif

O tai is kur pirkai? Pareklamuok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2013 04 24, 16:10)
O tai is kur pirkai? Pareklamuok tongue.gif

Kaip jau minejau pirkau is ebay (uk), pardavejas buvo hk-dress. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Maniškė bus tokia http://www.part.lt/p...dc9de544697.jpg
Atsakyti
QUOTE(Flower_Of_Evil @ 2013 04 24, 17:00)

labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaska @ 2013 04 24, 16:27)
labai labai  wub.gif

man tik neramu dėl spalvos. nes ji nėra balta.
Ką manot apie tokią light beige vestuvėms ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flower_Of_Evil @ 2013 04 24, 17:31)
Ką manot apie tokią light beige vestuvėms ?  blush2.gif

Aš tai manau nesijaudinkit. Jei ši spalva tinka Jums prie odos (na juk yra tie visi išvaizdos tipai pagal metų laikus ir pan.) tai jokių problemų 4u.gif O be to visiškai balta spalva daug kam netgi netinka. Be to, statyti į savęs į "standartinių" vestuvių rėmus neverta - būkit nuostabi ir išskirtinė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afavela @ 2013 04 24, 12:15)
Kaip jau minejau pirkau is ebay (uk), pardavejas buvo hk-dress.  smile.gif

as taip pat per ebay is kinijos,dabar siuva,ir labai graziu modeliuku ten yra ir pigiau negu kataloguose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flower_Of_Evil @ 2013 04 24, 16:31)
Ką manot apie tokią light beige vestuvėms ?  blush2.gif

Puiki suknelė, puiki splava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afavela @ 2013 04 24, 15:15)
Kaip jau minejau pirkau is ebay (uk), pardavejas buvo hk-dress.  smile.gif

Praleidau matyt wink.gif aisku 4u.gif
Atsakyti