Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

user posted image

Gal kas sia suknele sutiko kur nors? turiu tik nuoroda jos, o jos tikrai labai noreciau, tik nerandu kur nusipirkti
schmoll.gif
Atsakyti
Siūkitės smile.gif Labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afavela @ 2013 04 24, 14:54)
as norejau is ju pirkti. Buvau susiradusi patinkanti modeliuka. Padariau pradzioje 1 pirkima, surasiau jiems ismatavimus. Jie man po savaites parase kad pirkimas atsauktas. Parase, kad pirkti pabandytume is naujo. Na gerai, pabandem 2 karta. Po keliu dienu jie raso vel, kad pirkimas atsauktas. Bandem su jais susisiekti online budu. Paaiskinom situacija, paklausem kodel sitaip vyksta pas juos. Tai jie pradejo aiskinti kokia cia grazi suknele ir kaip mes privalom apmoketi per western union o ne kitu budu. Mums paklausus kodel jie nepriima musu uzsakymo, jie tiesiog atrase taip: system problem.
Gal ir nejuokinga situacija, bet su mb juokemes iki asaru pamate toki atsakyma ir ne viena rimta klausima  biggrin.gif 
Plius jie man uz sunkele prase 30£ uz atsiuntima (cia i uk).  blink.gif
Ta pacia diena ebay radau tokio pacio modeliuko suknyte is kinieciu ir pigesne visu 20£ su nemokamu pristatymu  thumbup.gif  Padariau uzsakyma ir jau siuva mano suknyte, be jokiu: system problem  biggrin.gif
Galbut kitu mergaiciu patirtis kitokia bus su siuo tinklapiu, deje man nelabai rimta pasirode...  g.gif

Ačiū už atsakymą wink.gif Aš iš šio tinklapio išsirinkau suknelę, svajonių suknelę, nes kituose puslapiuose nelabai randu doh.gif dar reikės pagalvoti, nors skaičiau anglų forume tai išgirtas šitas puslapis buvo, bet kažkaip vsitiek baisoka užsisakinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blandynka @ 2013 04 25, 08:41)
Ačiū už atsakymą wink.gif Aš iš šio tinklapio išsirinkau suknelę, svajonių suknelę, nes kituose puslapiuose nelabai randu  doh.gif  dar reikės pagalvoti, nors skaičiau anglų forume tai išgirtas šitas puslapis buvo, bet kažkaip vsitiek baisoka užsisakinėti smile.gif

issirink kita puslapi ir paklausk ar tau ja pasiutu, manau tikrai visi puslapiai sutiks siuti 4u.gif
Atsakyti
Man mano jau irgi parsiuntė smile.gif skiriasi aišku nuo nuotraukos, bet viskas pagal išmatavimus, nesusilamdžiusi ir nieko iš esmės nereikia su ja daryti smile.gif) dar dovanų idėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_ @ 2013 04 25, 10:22)
Man mano jau irgi parsiuntė smile.gif skiriasi aišku nuo nuotraukos, bet viskas pagal išmatavimus, nesusilamdžiusi ir nieko iš esmės nereikia su ja daryti smile.gif) dar dovanų idėjo smile.gif

ka gavai dovanu? hihihi.gif dziaugiuosi kad gavai suknyte ir patenkinta ja, primink is kur sakeisi? 4u.gif nuotraukyte pasidalinsi ax.gif
Atsakyti
šalikėlį nešiojimui atsiuntė smile.gif tai visai kažkaip smagu paisdarė smile.gif

Šitą užsisakiau:
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649

Nesigauna įkelti man kažkaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_: 25 balandžio 2013 - 10:29
QUOTE(Hedra:) @ 2013 04 24, 13:34)
Gal pamatėte tokių internete gražių kur yra pirkti?

Aš pirkau ne internete..

QUOTE(Flower_Of_Evil @ 2013 04 24, 16:00)

Labai graži suknelė smile.gif

QUOTE(8588 @ 2013 04 24, 21:05)

Gal kas sia suknele sutiko kur nors? turiu tik nuoroda jos, o jos tikrai labai noreciau, tik nerandu kur nusipirkti
schmoll.gif

Ši jūsų pasirinkta suknelė man žymiai gražesnė už praeitame puslapyje rodytą smile.gif Tik jei siūtis, tai labai atidžiai patį nėrinį reiktų rinktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 25 balandžio 2013 - 10:58
QUOTE(blandynka @ 2013 04 25, 09:41)
Ačiū už atsakymą wink.gif Aš iš šio tinklapio išsirinkau suknelę, svajonių suknelę, nes kituose puslapiuose nelabai randu  doh.gif  dar reikės pagalvoti, nors skaičiau anglų forume tai išgirtas šitas puslapis buvo, bet kažkaip vsitiek baisoka užsisakinėti smile.gif

Na rizikuot galit,juk cia tik mano asmenine patirtis. Zinau puikiai ka reiskia, kai pamatai savo svajoniu suknute. smile.gif Tik as ja tokia pat identiskai radau ebay. Pabandykit ir jus jos paieskot. Ten pigiau zymiai gaunasi, o siuva juk vistiek tie patys kinieciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 04 24, 11:34)
Gal pamatėte tokių internete gražių kur yra pirkti?

Aš mačiau gražių Asos.com, tik dabar ten mid season išpardavimas, tai daug kas išpirkta, dydžių nelikę. Aš štai tokią sau žiūrėjau smile.gif

http://www.asos.com/...T.ac=rec_viewed
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 04 25, 10:30)
ka gavai dovanu?  hihihi.gif  dziaugiuosi kad gavai suknyte ir patenkinta ja, primink is kur sakeisi? 4u.gif  nuotraukyte pasidalinsi  ax.gif

Aciu, man si irgi labiau patinka blush2.gif tik dvi ir turiu issisaugojus, tik pirmoji zinau kad yra ebay, o antrosios tik nuotrauka ax.gif bet dar turiu laiko, gal net gryzus i Lt ir pasisiut suspeciau, tai butu geriausia, nes galeciau matyti visas medziagas rolleyes.gif
Atsakyti
o aš dabar galvoju, kokią spalvą imti ar barltą ar ivori... bet kadangi suknelių kainos apie 51 usd... gal imt abi ... smile.gif ?

Atsakyti