Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Vėl apie tą patį biggrin.gif . Dabar, kaip Hamletui- "būti ar nebūti" ax.gif
QUOTE(Steputė @ 2013 09 14, 20:47)
Daugiau verkti, negu juoktis - užsiveisei namuose zarazą, todėl iš GIZZIo nebegausi amarilkų, o iš manįs klivijų. Gali tik klivijų temoje pasigrožėti maniškių naujomis nuotraukomis.  karsta.gif  irnesakyk.gif

Na, va, neveisiau, ta zaraza veisiasi pati, aš nekalčiausia angel.gif . Bet kodėl taip šūdinai jaučiuosi g.gif

QUOTE(Lutpede @ 2013 09 17, 10:27)
kas skaitot rusiškai čia rasit apie ligas (93 komentaras)
http://www.flowers.b...ages/?PAGEN_1=5

Skaičiau skaičiau, ačiū 4u.gif , bet nieko daugiau nepaaiškėjo. Kad vienas iš virusų ,tai taip . Bet pasisakę kai kurie pasilieka gėles. Tik izoliuoti stengiasi. Be to, galima bet kada naujai nusipirkti virusiuką doh.gif . O ir čia, o ir kituose straipsniuose teigiama, kad virusas dažnai iš pradžių būna pasislėpęs. O gal mano visi meileniai jau tokie g.gif ? Slapta blink.gif ... Man paranoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 09 18, 10:00)
Vėl apie tą patį biggrin.gif . Dabar, kaip Hamletui- "būti ar nebūti"  ax.gif

Na, va, neveisiau, ta zaraza veisiasi pati, aš nekalčiausia  angel.gif  . Bet kodėl taip šūdinai jaučiuosi g.gif
Skaičiau skaičiau, ačiū 4u.gif , bet nieko daugiau nepaaiškėjo. Kad vienas iš virusų ,tai taip . Bet pasisakę kai kurie pasilieka gėles. Tik izoliuoti stengiasi. Be to, galima bet kada naujai nusipirkti virusiuką  doh.gif . O ir čia, o ir kituose straipsniuose teigiama, kad virusas dažnai iš pradžių būna pasislėpęs. O gal mano visi meileniai jau tokie g.gif ? Slapta blink.gif ... Man paranoja unsure.gif

Tiktai nekalta.
Ką gali žinoti apie firmas auginančias meilenius. Jiems biznis, o mums liga. Kad parduotų su lapais tai bent dalinai matytum kas ir kaip
Peržiūrėjau savo augintinius ir vieną radau pradėjusi pūti iš vidaus. Taigi išknaibiau kiek galėjau ir radau riebią lervą. Va tap. Stovėjo balkone. Ir iš kur ta bjaurybė ten atsirado supratimo neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 18 rugsėjo 2013 - 09:13
QUOTE(pempė12 @ 2013 09 18, 11:00)
Vėl apie tą patį biggrin.gif . Dabar, kaip Hamletui- "būti ar nebūti"  ax.gif

Na, va, neveisiau, ta zaraza veisiasi pati, aš nekalčiausia  angel.gif  . Bet kodėl taip šūdinai jaučiuosi g.gif
Skaičiau skaičiau, ačiū 4u.gif , bet nieko daugiau nepaaiškėjo. Kad vienas iš virusų ,tai taip . Bet pasisakę kai kurie pasilieka gėles. Tik izoliuoti stengiasi. Be to, galima bet kada naujai nusipirkti virusiuką  doh.gif . O ir čia, o ir kituose straipsniuose teigiama, kad virusas dažnai iš pradžių būna pasislėpęs. O gal mano visi meileniai jau tokie g.gif ? Slapta blink.gif ... Man paranoja unsure.gif

Kad čia greičiau kaip Mamontovui? Išvirti, ar iškepti?
Tu nestresuok tiek 4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2013 09 18, 11:10)
Tiktai nekalta.
Ką gali žinoti apie firmas auginančias meilenius. Jiems biznis, o mums liga. Kad parduotų su lapais tai bent dalinai  matytum kas  ir kaip
Peržiūrėjau savo augintinius ir vieną radau  pradėjusi  pūti iš vidaus. Taigi išknaibiau kiek galėjau ir radau riebią lervą. Va tap.  Stovėjo balkone. Ir iš kur ta bjaurybė ten atsirado supratimo neturiu

O tai tau doh.gif Net nušiurpė, Vakar saviškius jau parkrausčiau iš balkono, ko tai nesinori per tokius orus laikyt lauke.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 09 18, 09:10)
Tiktai nekalta.
Ką gali žinoti apie firmas auginančias meilenius. Jiems biznis, o mums liga. Kad parduotų su lapais tai bent dalinai  matytum kas  ir kaip
Peržiūrėjau savo augintinius ir vieną radau  pradėjusi  pūti iš vidaus. Taigi išknaibiau kiek galėjau ir radau riebią lervą. Va tap.  Stovėjo balkone. Ir iš kur ta bjaurybė ten atsirado supratimo neturiu

4u.gif

Galėjo koks blizgantis gražuolis ir į balkoną atskristi ax.gif . Padėjo kiaušų ir- staigmenaaa bigsmile.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 09 18, 09:25)
Kad čia greičiau kaip Mamontovui? Išvirti, ar iškepti?
Tu nestresuok tiek 4u.gif

Gal ir taip lotuliukas.gif
4u.gif Ai, taip pakylėtai laukiau naujo sezono, o dabar nebus džiaugsmingas laukimas. Dabar bus su nerimu. Ko ypatingai nemėgstu cool.gif

Bet mes nepasiduosim lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 09 18, 10:59)

Kaip liaudis sako " bus tų vaikų, jei ne daug, tai bent grąžūs"
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2013 09 17, 22:08)
doh.gif bunda- t.y. lapus jau leidzia mirksiukas.gif Kada zydes- nieks nezino lotuliukas.gif

Na, tai gerų tau salotų, hihihi.gif be tabako mozaikos, kaip dabar madinga. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 09 18, 09:10)
Tiktai nekalta.

O man atrodo, kad kalta nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 09 18, 19:51)
O man atrodo, kad kalta  nail.gif

Be be be bebe.gif
Atsakyti
Susirgusį – lauk?
Susirgęs augalas gali užkrėsti kitus, tačiau kam kils ranka tuojau pat mesti lauk vargšą ligonį? „Tinkamai prižiūrėdami augalus su daugeliu užkrečiamų ligų ir kenkėjų kambarinių augalų mylėtojai gali apskritai nesusidurti, todėl visai nebūtina išmokti atpažinti visų jų požymius. Kita vertus, namie auginami augalai turi džiuginti žmogų, suteikti jam energijos, todėl neverta kankintis ilgai laikant skurstančius. Reikia žinoti, kad kai kurios augalų ligos yra neišgydomos, o kenkėjai namų sąlygomis neišnaikinami. Ypač jei jie atkeliauja iš Olandijos šiltnamių, kur augalai gausiai purškiami chemikalais. Visiškai įmanoma išnaikinti iš lauko atklydusius lietuviškus amarus, o „importiniai“ tokie atsparūs, kad juos paveiks tik didžiulės nuodų dozės. Tačiau tie nuodai veikia ne tik kenkėjus, jie teršia mūsų aplinką“, – sako botanikė T. Jokšienė.
Pačios pavojingiausios yra virusinės augalų ligos, nes jos neišgydomos, o dauginant susirgusį augalą liga perduodama naujam. Virusines augalų ligas platina vabzdžiai ir žmonės, todėl namuose jos išplinta labai greitai.
„Virusine liga sergantį augalą geriausia išmesti kartu su vazonu arba vazoną būtina dezinfekuoti. Negydomos ir mikoplazminės ligos“, – perspėja botanikė.
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 09 18, 19:06)
Na, tai gerų tau salotų, hihihi.gif be tabako mozaikos, kaip dabar madinga. irnesakyk.gif

irnesakyk.gif papratus jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2013 09 18, 20:50)
irnesakyk.gif papratus jau  lotuliukas.gif

Kur gi ne, šuo ir kariamas papranta, o čia per tiek metų. . . lotuliukas.gif
Jei norėsi atsikratyti, bye1.gif duok žinią. tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 09 18, 20:58)
Jei norėsi atsikratyti, bye1.gif duok žinią. tease.gif

Butinai mirksiukas.gif Tau pirmai pranesiu biggrin.gif
Atsakyti