Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

Tai tipo visos apsigynė ir jau plepesiai ne į temą prasidėjo biggrin.gif Bet kaip jūs greit, čia kitur tvarka kitokia? Mes visad paskutiniai (vgtu). Aš dar tik šiandien turėjau bd atiduot, bet neatidaviau, dar gaila lotuliukas.gif Radau ką taisyt, ryt gal. O gynimas tik 13d rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 03, 14:53)
Tai tipo visos apsigynė ir jau plepesiai ne į temą prasidėjo biggrin.gif  Bet kaip jūs greit, čia kitur tvarka kitokia? Mes visad paskutiniai (vgtu). Aš dar tik šiandien turėjau bd atiduot, bet neatidaviau, dar gaila  lotuliukas.gif  Radau ką taisyt, ryt gal. O gynimas tik 13d  rolleyes.gif

Beveik i tema, visgi apie knygas plepam blush2.gif lotuliukas.gif kokia specialybe tavo?
Atsakyti
statybos inžinerija biggrin.gif ką pasiūlysit įdomaus perskaityt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 03, 13:20)
Niekada nemėgau ekonomikos, tai kažin ar suvilios mane ši knyga  biggrin.gif

kai egzaminas ant nosies tai ir vilioja ekonomika smile.gif)))
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 03, 13:53)
Tai tipo visos apsigynė ir jau plepesiai ne į temą prasidėjo biggrin.gif  Bet kaip jūs greit, čia kitur tvarka kitokia? Mes visad paskutiniai (vgtu). Aš dar tik šiandien turėjau bd atiduot, bet neatidaviau, dar gaila  lotuliukas.gif  Radau ką taisyt, ryt gal. O gynimas tik 13d  rolleyes.gif

na ne visos dar apsigyne smile.gif ax.gif as tik kitais metais ginuos smile.gif ziema smile.gif)))) cool.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 03, 14:33)
statybos inžinerija biggrin.gif  ką pasiūlysit įdomaus perskaityt? biggrin.gif

šia tema tai tikrai nieko schmoll.gif nebent tu mus apsviestum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 03, 14:53)

Nu kodėl ne į temą ax.gif kalbame apie literatūrą, gal kuriai pravers tokia informacija biggrin.gif ax.gif
O kaip pas jus vėlai gynimai... unsure.gif aš jau būčiau nukvakus, jei iki tiek ilgai būtų reikėję laukt, nes vadovė vis būtų radus, ką dar taisyt ir ką pildyt biggrin.gif

QUOTE(Liniukste @ 2013 06 03, 15:45)
kai egzaminas ant nosies tai ir vilioja ekonomika smile.gif)))

ir prieš egzaminą neviliodavo manęs ta ekonomiką ax.gif tamsus miškas man jinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 03, 16:02)
Nu kodėl ne į temą  ax.gif  kalbame apie literatūrą, gal kuriai pravers tokia informacija biggrin.gif  ax.gif
O kaip pas jus vėlai gynimai... unsure.gif aš jau būčiau nukvakus, jei iki tiek ilgai būtų reikėję laukt, nes vadovė vis būtų radus, ką dar taisyt ir ką pildyt biggrin.gif 

Vėlokai lyginant su jumis. Aš savaitę prieš terminą padariau, bet vis blizginu visur kur, jau pusę sugalvojau pakeist, bet svarstau dar, ar krutint, taip ir išėjo, kad ant termino nespėjau biggrin.gif bet nieko, galvų nekapoja, pas mus inžinieriai labai meniškų sielų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 03, 15:02)
Nu kodėl ne į temą  ax.gif  kalbame apie literatūrą, gal kuriai pravers tokia informacija biggrin.gif  ax.gif
ir prieš egzaminą neviliodavo manęs ta ekonomiką ax.gif  tamsus miškas man  jinai blush2.gif

kai pradėjau studijuoti tai kiekvieną kartą į ašaras puldavau prieš atsiskaitymus, egzaminus smile.gif o dabar visai kitas reikalas smile.gif mokais mokais ir ismoksti smile.gif))) suprantama, kad tamsus miškas, o dar kai neįdomu tai išvis žiauru.... doh.gif
Atsakyti
Nu pridaviau ir aš šiandien thumbup.gif Ir vadovo išgirta buvau labai thumbup.gif
13d gynimas, nieko nebijau, aš ant sparnų!!! laugh.gif

Tik šiandien pasistojo klausimas: ar kuri nors ką nors pirkot vadovui kaip atsidėkojimo dovaną? Pas mus kai kurie po bakalaurinio pirko, aš galvoju, kad gal būtų gražu, nes tikrai daug padėjo ir t.t., tik net nesugalvoju ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 05, 12:53)
Nu pridaviau ir aš šiandien  thumbup.gif  Ir vadovo išgirta buvau labai  thumbup.gif

Tik šiandien pasistojo klausimas: ar kuri nors ką nors pirkot vadovui kaip atsidėkojimo dovaną? Pas mus kai kurie po bakalaurinio pirko, aš galvoju, kad gal būtų gražu, nes tikrai daug padėjo ir t.t., tik net nesugalvoju ką  unsure.gif

Svekinu, smagu skaityti 4u.gif
Manau cia jau kiekvienas atvejis individualus. Jei jauciate, kad darbo vadovas tikrai jums padejo, nenusisuko, esate jam dekinga, kodel ir neatsidekojus?
Kiti, kuriems darbo vadovai nepadeda, manau, ir nedovanoja nieko, nes nejaucia jokio dekingumo jiems.

Pirma mintis, atejusi i galva, ka butu galima destytojui padovanoti: koks nors firminis, kokybiskas rasomuju priemoniu rinkinukas. Aisku ne flomasterius turiu galvoje biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Flomikai, daug spalvųųųų laugh.gif Aš irgi galvojau apie gerą rašiklį. Dar galvojau apie gerą butelį, draugas pakišo mintį prie butelio geros vytintos mėsikės ir sūrio kokio. Man ši idėja visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 05, 13:53)
Nu pridaviau ir aš šiandien  thumbup.gif  Ir vadovo išgirta buvau labai  thumbup.gif

Tik šiandien pasistojo klausimas: ar kuri nors ką nors pirkot vadovui kaip atsidėkojimo dovaną? Pas mus kai kurie po bakalaurinio pirko, aš galvoju, kad gal būtų gražu, nes tikrai daug padėjo ir t.t., tik net nesugalvoju ką  unsure.gif

Sveikinu 4u.gif as tai dar neatsidekojusi, nupirkau jau vyno biski geresnio ir dar ka nors prie jo nupirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 05, 13:53)

Sveikinu 4u.gif Laikysim kumštukus už tave tą diena thumbup.gif
Aš tai nei bakalaure, nei dabar magistre nieko nedovanojau vadovui ax.gif abu darbus rašiau visiškai savarankiškai, su minimaliomis pastabomis iš vadovų g.gif
O šiaip tai manau, kad geras parkeris ar koks čekis į knygyną ir sueitų ax.gif
Atsakyti