Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

Sveikos 4u.gif
atėjau džiaugsmu pasidalinti blush2.gif antradienio popietę oficialiai ir bent jau kuriam laikui atsisveikinau su mokslo pasauliu smile.gif universiteto neapleisiu, veiklose dalyvausiu, dėstytojus lankysiu, bet mokslo neberagausiu smile.gif apsigyniau savo darbą, streso buvo tik tuo laiku, kol stovėjau ir kalbėjau, o euforijos net nepajutau, bet manau , kad džiaugsmas ateis tada, kai suvoksiu, kad vakarais nebereikia sėst prie PC ir rašyt darbo smile.gif

linkiu sėkmės ir kantrybėms toms, kurios dar turėsite šį gyvenimo iššūkį smile.gif bet žinokit, nieko ten tokio baisaus nėra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Blondaj 4u.gif lotuliukas.gif

Nu va ir as dziaugiuosi, jog baigesi mokslai thumbup.gif apsigyniau ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukem ziniu!!! Saunuoles merginos! Sveikinimai! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 31, 13:51)
Pagaliau sulaukem ziniu!!! Saunuoles merginos! Sveikinimai!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sėdžiu darbe su didžiausia šypsena ir džiaugiuosi, merginos, kad jums pasisekė smile.gif šaunuolės jus smile.gif)) isbuciuociau jei matyciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif SVEIKINUUUUUUU thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 31, 14:35)
sėdžiu darbe su didžiausia šypsena ir džiaugiuosi, merginos, kad jums pasisekė smile.gif šaunuolės jus smile.gif))

Aciu aciu wub.gif wub.gif wub.gif

Beje, del plancetes, nerandu nemokamu lietuvisku knygu, tik angliskos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 06 03, 12:01)
Aciu aciu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Beje, del plancetes, nerandu nemokamu lietuvisku knygu, tik angliskos blush2.gif

Aš knygas parsisiunčiau pdf formatu iš torrentų puslapių ph34r.gif o kaip tu ieškai knygų, nes man visagali google išmeta nemažai nuorodų su puslapiais, kur galima rast el. knygų lietuviškų.
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 03, 12:11)
Aš knygas parsisiunčiau pdf formatu iš torrentų puslapių  ph34r.gif o kaip tu ieškai knygų, nes man visagali google išmeta nemažai nuorodų su puslapiais, kur galima rast el. knygų lietuviškų.

as tai ieskojau per tas programeles, kur zaidimai ir visa kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 06 03, 12:40)
as tai ieskojau per tas programeles, kur zaidimai ir visa kita 4u.gif

Aaaaa...daba aišku...aš matai, negudri ant šio kanto, tai ne taip supratau blush2.gif biggrin.gif aš į skaityklę, kai keliu per usb viską, tai paprastai kompe prisisiunčiu knygų ir persikeliu, o apie programėles nepagalvojau blush2.gif ax.gif
Atsakyti

tai ką jau ruošiatės skaitinėjimamas smile.gif))))) erzinat mane ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniukste: 03 birželio 2013 - 12:06
QUOTE(Aquarel @ 2013 06 03, 13:05)
Aaaaa...daba aišku...aš matai, negudri ant šio kanto, tai ne taip supratau  blush2.gif  biggrin.gif  aš į skaityklę, kai keliu per usb viską, tai paprastai kompe prisisiunčiu knygų ir persikeliu, o apie programėles nepagalvojau  blush2.gif  ax.gif

matai plancetej nera vordo ir kitu panasiu dalyku, o as ne kompiuteriste, tai belieka, tik tokie siuntinejimai, pdf neatidarytu man rodos g.gif blush2.gif problema man su kompais ax.gif lotuliukas.gif
man rodos, soliuosi i biblioteka ir bus paprasta tada mirksiukas.gif rasiu ko noriu ir dar lietuviskai lotuliukas.gif
QUOTE(Liniukste @ 2013 06 03, 13:06)
tai ką jau ruošiatės skaitinėjimamas smile.gif))))) erzinat mane  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai gali ir tu sau leisti per vasara kokia knygute perskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 06 03, 12:29)
matai plancetej nera vordo ir kitu panasiu dalyku, o as ne kompiuteriste, tai belieka, tik tokie siuntinejimai, pdf neatidarytu man rodos g.gif  blush2.gif  problema man su kompais ax.gif  lotuliukas.gif
man rodos, soliuosi i biblioteka ir bus paprasta tada mirksiukas.gif  rasiu ko noriu ir dar lietuviskai lotuliukas.gif
Tai gali ir tu sau leisti per vasara kokia knygute perskaityti mirksiukas.gif

o tai adob reade negalima parsisiusti i plancete? jauciu kad galima smile.gif tada galesi pdf formatu skaityt smile.gif)) na nezinau jei sazine leis gal kokia ir paskaytysiu knygute smile.gif)))) gal pasiulysit kokiu geresniu is savo repertuaro? smile.gif))
Atsakyti