Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(blondaj @ 2013 04 08, 14:15)
o dieve, jau čia tau tas gynimas ant nosies  blink.gif  aš va antra diena sėdžiu rimtai, dėlioju viską ką buvau iki šiol parašius, ir tikiu, kad čioj savaitėj atiduosiu savo teoriją vadovei skaityt smile.gif

o apie tvarką mūsų, tai niekam nieko nei rodyt, nei atsiskaityt nereikia, ir niekam niekas nerūpi, nu va nebent man ir vadovei biggrin.gif

Aga, čia pat biggrin.gif pradžioj buvo paskelbta,kad gynimas gegužės 14 ir darbus atiduoti 2 dieną, bet po to atnaujino info, kad ištęstiniai ginasi 6 d. ir darbus atiduoda 22 balandžio, tai vos širdis į kulnus nenukrito doh.gif bet, teisybę pasakius, jau noriu greičiau pabaigti su visu šituo reikalu, kaip Kalėdų laukiu tos dienos, kai po darbo gynimo ramia širdim važiuoju namo ax.gif

Atsakyti
Sveikos, tai kaip rasytojos begyvenat? bigsmile.gif turbut intensyviai raso visos, kad cia tylu tylu g.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 04 14, 15:09)
Sveikos, tai kaip rasytojos begyvenat?   bigsmile.gif    turbut intensyviai raso visos, kad cia tylu tylu g.gif

Sveika, gyvenam, gyvenam...šiandien po savaitės laukimo sulaukiau dėstytojos pastabų (jau turėtų būt paskutinės) ir "smagų" laiškelį, kuriame parašė- kadangi turi gražaus laiko, tai papildyk tą skyrių biggrin.gif juokas pro ašaras, gražus laikas- savaitė doh.gif ji tikriausiai mano, kad aš galiu tempt iki gegužės 2 biggrin.gif

Kaip pačiai sekas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquarel: 14 balandžio 2013 - 16:23
[quote=Aquarel,2013 04 14, 17:23]
gražus laikas- savaitė doh.gif

oj, per savaite daug galima nuveikti blush2.gif As tai va, naktim rasau, o dienom miegu bigsmile.gif bet vat, i pabaiga mano dieniniai miegojimai verysad.gif visa likusia savaite i labe reiks blush2.gif Kazkas keisto, kad man pradejo patikti rasyti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=shampe,2013 04 16, 22:50]
[quote=Aquarel,2013 04 14, 17:23]
gražus laikas- savaitė doh.gif
oj, per savaite daug galima nuveikti blush2.gif As tai va, naktim rasau, o dienom miegu bigsmile.gif bet vat, i pabaiga mano dieniniai miegojimai verysad.gif visa likusia savaite i labe reiks blush2.gif Kazkas keisto, kad man pradejo patikti rasyti thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]
Na, man tokia smulkmena kaip mažas vaikas neleidžia dienom miegot ar rašyt ax.gif bet vakar sužinojau, kad galiu darbą atiduot savaite vėliau biggrin.gif aišku, ir gynimas nusikelia savaite toliau...o aš jau buvau nusiteikus, kad viskas greičiau baigsis doh.gif noriu greičiau atiduot darbą į katedrą ir pamiršt tuos rašymus doh.gif
Atsakyti
[quote=Aquarel,2013 04 17, 08:59]
Na, man tokia smulkmena kaip mažas vaikas neleidžia dienom miegot ar rašyt ax.gif bet vakar sužinojau, kad galiu darbą atiduot savaite vėliau biggrin.gif aišku, ir gynimas nusikelia savaite toliau...o aš jau buvau nusiteikus, kad viskas greičiau baigsis doh.gif noriu greičiau atiduot darbą į katedrą ir pamiršt tuos rašymus doh.gif

Tai naktimis rasai? 4u.gif tiem kas neparase tai gerai kad atkele veliau lotuliukas.gif noreciau kad ir man atkeltu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 04 17, 08:44)
Tai naktimis rasai? 4u.gif  tiem kas neparase tai gerai kad atkele veliau  lotuliukas.gif  noreciau kad ir man atkeltu  blush2.gif

Visaip pasitaiko- grįžus vyrui iš darbo užsidarau atskirai viena, būna, kad vyro tėvai paima pasaugot vaiką, žodžiu, gaudau kiekvieną progą biggrin.gif
Dabar gavau dar pastabų iš dėstytojos doh.gif kai jau nebežino prie ko kabinėtis, tai prisigalvoja visokių nesąmonių- užsimanė kažkokio tyrimo apribojimo aprašymo blink.gif lenteles liepė pačiai perbraižyt, kad gražiau būtų, o ne nukopintos iš dokumentų doh.gif ir kai jau darbas baigtas užsienio autorių prisireikė, nors iki tol sakė, kad be jų galiu apsieit doh.gif
Atsakyti
Labas merginos, kaip as jumis uzjauciu blush2.gif

as pati nieko nedarau prie magistrinio. Cia lenteles susitvarkiau ir tiek. Mat kai kurie destytojai yra patys svarbiausi ir pridave tiek namu darbu kad sunku ir pavesti doh.gif Dziaugiuos tik del vieno, kad cia paskutines man tokios paskaitos. Jau nuo geguzes galesiu atsiduoti magistriniui ir sesijai thumbup.gif thumbup.gif

P.S laikykites merginos, Aquarel ypac tu 4u.gif kai turesi diploma galesi tai savo vadovei isresti visa tiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 04 17, 10:11)
Labas merginos, kaip as jumis uzjauciu  blush2.gif

as pati nieko nedarau prie magistrinio. Cia lenteles susitvarkiau ir tiek. Mat kai kurie destytojai yra patys svarbiausi ir pridave tiek namu darbu kad sunku ir pavesti  doh.gif  Dziaugiuos tik del vieno, kad cia paskutines man tokios paskaitos. Jau nuo geguzes galesiu atsiduoti magistriniui ir sesijai  thumbup.gif  thumbup.gif

P.S laikykites merginos, Aquarel ypac tu  4u.gif  kai turesi diploma galesi tai savo vadovei isresti visa tiesa  lotuliukas.gif

Ačiū, ačiū...laikausi biggrin.gif iš to piktumo jau beveik pusę pastabų ir sutvarkiau, liko užsienio autorius susirast (bet jau turiu planą, ką daryt su jais cool.gif ) ir porą smulkmenų pakoreguot, galės vadovė šiandien gaut atgal darbą lotuliukas.gif žiūrėsiu, ką savaitgaliui duos rašyt biggrin.gif

Tu irgi nepasiduok 4u.gif

Na, kol geras oras, traukiam mes su mažuoju saule pasidžiaugt, gal gerų minčių ateis į galvą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 04 17, 10:43)
Ačiū, ačiū...laikausi  biggrin.gif  iš to piktumo jau beveik pusę pastabų ir sutvarkiau, liko užsienio autorius susirast (bet jau turiu planą, ką daryt su jais  cool.gif ) ir porą smulkmenų pakoreguot, galės vadovė šiandien gaut atgal darbą  lotuliukas.gif  žiūrėsiu, ką savaitgaliui duos rašyt  biggrin.gif

Tu irgi nepasiduok  4u.gif

Na, kol geras oras, traukiam mes su mažuoju saule pasidžiaugt, gal gerų minčių ateis į galvą  bigsmile.gif

neprosali prasiblaskyti smile.gif Gerai, sekmės ir duok žinoi kaip tavo vadove sureaguos smile.gif
Atsakyti
Žiūriu čia daugumos vadovės pavasariui prasidėjus pobjaurės pasidarė g.gif maniškė gavus teoriją pareiškė, kad pusės iš visko, ką parašiau, jos nuomone nereikia, (nors iki tol ta pusė buvo bene svarbiausia), tai dabar savaitgaliui skiriu save į tremtį rašymui ir taisymui. Tikiuosi oras bus blogas, arba teks sėdėt langus užsidengus, kad pagundų nekiltų išeit laukan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blondaj @ 2013 04 19, 19:20)
Žiūriu čia daugumos vadovės pavasariui prasidėjus pobjaurės pasidarė  g.gif  maniškė gavus teoriją pareiškė, kad pusės iš visko, ką parašiau, jos nuomone nereikia, (nors iki tol ta pusė buvo bene  svarbiausia), tai dabar savaitgaliui skiriu save į tremtį rašymui ir taisymui. Tikiuosi oras bus blogas, arba teks sėdėt langus užsidengus, kad pagundų nekiltų išeit laukan  ax.gif

O likimo draugė biggrin.gif manoji išbraukė užsienio autorius, o dabar pareiškė, kad galėčiau jų įrašyti biggrin.gif aš šiandien siųsiu jau galutinį darbo variantą, nors galvojau siųsti anksčiau, bet pamąsčiau- vėliau nusiųsiu, mažiau kabinėsi, nes prasidėjo pastabos kaip- perbraižyk lentelę pati, o nenukopijuok, padaryk kitokį šriftą ir pan g.gif
Atsakyti