Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

QUOTE(skorpe555 @ 2013 05 06, 12:53)
aiksu ,kad auga,bet,kodel geliu augintojai sako,kad tik nulauzti,ar kelmeli geliu, tiktai skirti ranku pagalba,o ne visokiais peiliais.Man asmeniskai nulauzti daigeliai ,greiciau isleidzia sakneles  smile.gif

Žinau, kad naudojant įrankius, padidėja tikimybė pernešti ligas nuo vieno augalo prie kito, ypač lauke auginamiems. Aišku, galima tuos peilius ar kitus įrankius kiekvieną kartą doh.gif dezinfekuoti, bet tada jau paprasčiau nulaužti dalį augalėlio (jei lengvai laužiasi) smile.gif
Atsakyti
Kerpu, tiek formuojant, tiek šaknydinimui 4u.gif
Atsakyti
laba diena. O kada jau bus galima į lauką išnešti? blush2.gif gal dar naktys per šaltos gėlytėms?
Atsakyti
maniskes jau sedi lauke smile.gif siandien dar kompozicijas dariau. tik dar galvoju ka su senesnem daryt, labai jau skystos jos pas mane po ziemos, reiks labiau priziuret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 05 06, 10:35)
Mergaites, mano setos ir jau ju ''kunai'' (be lapu) kokiu 10-12cm. Tai irgi gnybt? O ka gnybt? Belendanti nauja lapeli? Kvailas klausimas, bet esu pirmakarte smile.gif Labai lauksiu paaiskinimo  4u.gif

Tai niekas man zaliai taip nieko ir neparasys verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 05 06, 18:39)
Tai niekas man zaliai taip nieko ir neparasys  verysad.gif  unsure.gif

net nežinau kaip pirmakartei aiškiau parašyt. Jei turit prieš nosį augalą, tai turėtumėt aiškiai matyti iš kurios vietos atsiranda lapo kotelis. Tai norint gražiai formuoti krūmelį, virš antro narelio 3-4mm ir reiktų nukirpt. Jei nuplėšysit lapus, tai ir bus augalas be lapų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 06, 18:44)
net nežinau kaip pirmakartei aiškiau parašyt. Jei turit prieš nosį augalą, tai turėtumėt aiškiai matyti iš kurios vietos atsiranda lapo kotelis. Tai norint gražiai formuoti krūmelį, virš antro narelio 3-4mm ir reiktų nukirpt. Jei nuplėšysit lapus, tai ir bus augalas be lapų  4u.gif

Aciu, Gaudvile 4u.gif Lapu plesyti nesiruosiu, tiek suprantu biggrin.gif Tai zodziu, visa augimo virsunele nukirtp ir tada leis is sonu, taip? O ar dar ne per anksti man jas formuot? Kaip sakiau pats kotelis kokiu 10-12 cm. Bijau jas nuskriaust unsure.gif

Ir dar, turiu pora grazuoliu pamerkus ir jau jos mirksta 5 savaites jei nedaugiau. Saknu kaip pasluota. Galvoju kist siandien i zeme. Ar viskas, nieko cia nebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 05 06, 19:02)
Aciu, Gaudvile  4u.gif Lapu plesyti nesiruosiu, tiek suprantu  biggrin.gif Tai zodziu, visa augimo virsunele nukirtp ir tada leis is sonu, taip? O ar dar ne per anksti man jas formuot? Kaip sakiau pats kotelis kokiu 10-12 cm. Bijau jas nuskriaust  unsure.gif

Ir dar, turiu pora grazuoliu pamerkus ir jau jos mirksta 5 savaites jei nedaugiau. Saknu kaip pasluota. Galvoju kist siandien i zeme. Ar viskas, nieko cia nebus?  g.gif

aiškiau būtų jei foto įdėtum mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.

Skleidžiasi Wedding Royale:

user posted image

Ir Ungarisk Appleblossom:

user posted image

Pastebėjau, kad pirmas žiedynas būna nedidelis, visą grožį parodo vėliau wub.gif
Atsakyti
Darsė - pirmosios koks grožis wub.gif

Persodinau į lovelį jau žydinčią. ir dabar bijau - mes kitus žiedynus ar ne?
Atsakyti
Mes antra diena gryname ore ax.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 gegužės 2013 - 17:19
labai grazu wub.gif tikiuosi maniskes atsigaus, o jauneles greit isaugs wink.gif taip grazu visa vasara buna kai zydi smile.gif gaila musu klimatas neleidzia ilgiau pasidziaugt
Atsakyti