Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

Monami, rožiažiedės tikrai labai "lapingos", Swnaland pink- ypač smile.gif

Rusma, šaunu, kad tvarkosi viskas, pelargonijos labai atsparios gėlės, o jei dar ir mylimos- daug ką gali ištverti.

Turiu ir aš naujų atvykėlių iš Švedijos, bet gavau pašte labai labai nukentėjusias, reanimuoju, visais žinomais būdais. Trys iš šešių jau tikrai gyvens, dar dvi- irgi labai tikiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 05 26, 09:13)
*Monami, rožiažiedės tikrai labai "lapingos", Swnaland pink- ypač smile.gif

**Turiu ir aš naujų atvykėlių iš Švedijos, bet gavau pašte labai labai nukentėjusias, reanimuoju, visais žinomais būdais. Trys iš šešių jau tikrai gyvens, dar dvi- irgi labai tikiuosi wub.gif

* 4u.gif nuraminai,o tai galvoju kas joms čia darosi biggrin.gif

** bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 23, 22:58)
Kokie gražūs visų žiedai  thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs žiedai visų wub.gif
Pas mane paprastos, tik skiriasi lapai, kur kambary palikta, ir kurios lauke.Laukinių tokie, kaip ant pakelio, tamsūs ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
merginos, as dar del tu savo gelyciu... paziurejau, kad pasodinau i substratas balkoninems gelems blush2.gif tai cia gerai ar nelabai? ar reikejo ta substrata su kuo nors maisyti? nelabai as sodininke, tai ir nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 05 26, 14:28)
merginos, as dar del tu savo gelyciu... paziurejau, kad pasodinau i substratas balkoninems gelems  blush2.gif  tai cia gerai ar nelabai? ar reikejo ta substrata su kuo nors maisyti? nelabai as sodininke, tai ir nezinau  blush2.gif

Nusiraminkite, viskas gerai, juk tos gėlės ir balkone gali augti biggrin.gif Po pasodinimo ant saulės nereikėtų laikyti keletą dienų. Po poros savaičių po truputėlį aš pradėkite tręšti (trąšos žydinčioms gėlėms), jei nemaišėte lėtai tirpstančių trąšų į žemę.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 05 26, 12:29)
Labai gražūs žiedai visų wub.gif
Pas mane paprastos, tik skiriasi lapai, kur kambary palikta, ir kurios lauke.Laukinių tokie, kaip ant pakelio, tamsūs ax.gif

Oi, kokia įdomi thumbup.gif tamsialapė wub.gif fantastiškai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 05 26, 21:23)
Nusiraminkite, viskas gerai, juk tos gėlės ir balkone gali augti  biggrin.gif Po pasodinimo ant saulės nereikėtų laikyti keletą dienų. Po poros savaičių po truputėlį aš pradėkite tręšti (trąšos žydinčioms gėlėms), jei nemaišėte lėtai tirpstančių trąšų į žemę.

aciu wub.gif
Atsakyti
Nauja tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 27 gegužės 2013 - 07:48
Sveikos, sudomino pelargonijos - koki grozi jus auginate smile.gif Gal yra koks puslapiukas, kur galima seklu atsisiusti? Ar daigelius gal kuri parduodate? Jei turite daigeliu - patogiau butu man i az smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti