Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

biesai pagal jusu logika meskuiciu parketas yra geras;taigi del jusu asmenines info as jau senei susisiekiau su meskuiciu parketu ty beata.lt bet jiems rasydama atsakyma gavau is ekogrindu tai cia matyt dabor jos taip vadinasi arba viena firma privatizavo visa kt mazas zodziu nesvarbu man visai koks ju pavadinimas svarbu kad butu masyvios lentos (ne parketas ) ir kad tos lentos nebutu kreivos;vistiek aciu uz info

o del verandos tai as toli nuo lietuvos gyvenu kas antras namas turi verandas, tik reiketu ne dujini sildytuva statyti o geriau kondicionieriu kuris ziema sildo, o vasara saldo tada dar prie stikliniu lubu duru ir sienu pridekit elektros saskaitas lotuliukas.gif bet matyt finale bus pigiau kas ziema skristi cia kur netoli manes ir kava prie juros ir ant saulutes gerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2013 05 15, 22:57)
biesai pagal jusu logika meskuiciu parketas yra geras;taigi del jusu asmenines info as jau senei susisiekiau su meskuiciu parketu ty beata.lt bet jiems rasydama  atsakyma gavau is ekogrindu tai cia matyt dabor jos taip vadinasi arba viena firma privatizavo visa kt mazas zodziu nesvarbu man visai koks ju pavadinimas svarbu kad butu masyvios lentos (ne parketas ) ir kad tos lentos nebutu kreivos;vistiek aciu uz info

o del verandos tai as toli nuo lietuvos gyvenu kas antras namas turi verandas, tik reiketu ne dujini sildytuva statyti o geriau kondicionieriu kuris ziema sildo, o vasara saldo tada dar prie stikliniu lubu duru ir sienu pridekit elektros saskaitas  lotuliukas.gif  bet matyt finale bus pigiau kas ziema skristi cia kur netoli manes ir kava prie juros ir ant saulutes gerti  4u.gif

Na,jus gyvenate kokioj Ispanijoj ,as gyvenu Norvegijoj. Pas mus visada salta.. Pvz dabar Lietuvoje saule sviecia,o pas mus lyja.. Bet konemtuodamas vuisada atsizvelgiu i Lietuvos gamtines salygas nes koks skirtumas koks pas mane oras Lietuviam..
Kas liecia meskuiciu parketa.. As sakiau kad as dejaus,nes kaina buvo normali tuo laiku. Dabar ziuriu jau mandrinti pradejo,ekologisku pavadinimu prisikabinejo. Todel ir sakiau. Seim shit,diferent colour. Todel ir sakiau kad pirmoje eileje reikia dometis kaip gaminamas parketas,o ne kas gamina. Gali buti kad kaikurie drozia jy garaze su senomis staklemis kur kokybes nesitiketoi. Na bet jei tai meskuiciu parketas kitu pavadinimu tai jau sakyciau neblogai,nes jie jy gamina daug metu,tad patirties turi. Teisybes delei tureciau pamineti kad po 2 metu parketo naudojimo atsirado kaikur plysiai,bet manau nerasite neivienos ymones parketo kuris su laiku 'nepavaikscios' Kaip pavyzdi turiu Vilniaus imones parketa. As mokejau uz meskuiciu parketa 30 litu (uosini) o to momentu pirkome viezbuciui azuolini dvieju rusiu parketa. Paprastasd (natural) kainavo apie 110 litu kvadratas ir radialinio pjuyvio kainavo apie 120 litu. Visi trys su laiku issivaiuksciojo ir atsirado tarpiukai. O juk ta Vilniaus imone skelbesi kad ju kokybe ypatingai auksta. Tiesa buvo draugas nuvazeves i Panevezio parkata. Stenduose sudeta idealiai parketas,bet patys pripazino kad su laiku atsiranda siektiek tarpiuku. Todel ir sakau seim shit,diferent colour. Geras dalykas tik tas kad dedant parketa neplaukioja matmenys ir sudedi be jokiu plyseliu,netaip kaip jupojoje maciau parketa po 25 litus,kuris jau gatavai issirietes... Gerai jei dar prabiezka dedi,tai taip nesimato,bet jei eglute tai amba..
Todel ir nepirksiu sau naturalaus parketo. Pirmoje eileja sildomom grindim kurios bus pas mane,jos sakyciau netinka,nes bus nemenki silumos nuostoliai) kitas dalykas,nenoriu su laiku tarpeliu.. As paskutiniu laiku kuo toliau tuo labiau linkstu aplamai prie parketo imitacijos plyteliu.... Bet oi nezinau,ar pasirysiu siai avantiurai,nes visokios imitacijos labai uzknisa,bet kai pagalvoji kad plyteliu nereikes atnaujinti po 3 metu tai ir mastai...Tarnauti parketui,ar atostogauti su plytrelemis...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 05 16, 06:52)
Na,jus gyvenate kokioj Ispanijoj ,as gyvenu Norvegijoj. Pas mus visada salta.. Pvz dabar Lietuvoje saule sviecia,o pas mus lyja.. Bet konemtuodamas vuisada atsizvelgiu i Lietuvos gamtines salygas nes koks skirtumas koks pas mane oras Lietuviam..
Kas liecia meskuiciu parketa.. As sakiau kad as dejaus,nes kaina buvo normali tuo laiku. Dabar ziuriu jau mandrinti pradejo,ekologisku pavadinimu prisikabinejo. Todel ir sakiau. Seim shit,diferent colour. Todel ir sakiau kad pirmoje eileje reikia dometis kaip gaminamas parketas,o ne kas gamina. Gali buti kad kaikurie drozia jy garaze su senomis staklemis kur kokybes nesitiketoi. Na bet jei tai meskuiciu parketas kitu pavadinimu tai jau sakyciau neblogai,nes jie jy gamina daug metu,tad patirties turi.   Teisybes delei tureciau pamineti kad po 2 metu parketo naudojimo atsirado kaikur plysiai,bet manau nerasite neivienos ymones parketo kuris su laiku 'nepavaikscios' Kaip pavyzdi turiu Vilniaus imones parketa. As mokejau uz meskuiciu parketa 30 litu (uosini) o to momentu pirkome viezbuciui azuolini dvieju rusiu parketa. Paprastasd (natural) kainavo apie 110 litu kvadratas ir radialinio pjuyvio kainavo apie 120 litu.  Visi trys su laiku issivaiuksciojo ir atsirado tarpiukai.  O juk ta Vilniaus imone skelbesi kad ju kokybe ypatingai auksta. Tiesa buvo draugas nuvazeves i Panevezio parkata. Stenduose sudeta idealiai parketas,bet patys pripazino kad su laiku atsiranda siektiek tarpiuku.  Todel ir sakau seim shit,diferent colour. Geras dalykas tik tas kad dedant parketa neplaukioja matmenys ir sudedi be jokiu plyseliu,netaip kaip jupojoje maciau parketa po 25 litus,kuris jau gatavai issirietes... Gerai jei dar prabiezka dedi,tai taip nesimato,bet jei eglute tai amba..
Todel ir nepirksiu sau naturalaus parketo. Pirmoje eileja sildomom grindim kurios bus pas mane,jos sakyciau netinka,nes bus nemenki silumos nuostoliai) kitas dalykas,nenoriu su laiku tarpeliu.. As paskutiniu laiku kuo toliau tuo labiau linkstu  aplamai prie parketo imitacijos plyteliu.... Bet oi nezinau,ar pasirysiu siai avantiurai,nes visokios imitacijos labai uzknisa,bet kai pagalvoji kad plyteliu nereikes atnaujinti po 3 metu tai ir mastai...Tarnauti parketui,ar atostogauti su plytrelemis...

O aš vakar Bauhofe tarketta nusiziurėjau. Dabar jam akcija 40%. Siūlės vaškuotos jau iš gamyklos. Garantija 25m...
Kažkaip nejaučiu jokių simpatijų naturaliam parketui. "Sintetika" man gražiau, patogiau, pigiau ir paprasčiau smile.gif
Buvo mintis visam Ia. plyteles dideles 60x60 susidėt, bet pabijojau grindų šalčio nešildymo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyriukas: 16 gegužės 2013 - 07:29
QUOTE(Vyriukas @ 2013 05 16, 08:27)
O aš vakar Bauhofe tarketta nusiziurėjau. Dabar jam akcija 40%. Siūlės vaškuotos jau iš gamyklos. Garantija 25m...
Kažkaip nejaučiu jokių simpatijų naturaliam parketui. "Sintetika" man gražiau, patogiau, pigiau ir paprasčiau smile.gif
Buvo mintis visam Ia. plyteles dideles 60x60 susidėt, bet pabijojau grindų šalčio nešildymo metu.

Su plytelem problema ir yra didziausia kad jaukumo su jomis nera.ko nepasakytsi apie gyvesnes medziagas. Tokias kaip medis. Geriausia manau rinktis is disluoksnio,trisluoksnmio parketo jei norisi medzio. Bet kaip visada..nera idealiosmedziagos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 05 16, 07:52)

Todel ir nepirksiu sau naturalaus parketo. Pirmoje eileja sildomom grindim kurios bus pas mane,jos sakyciau netinka,nes bus nemenki silumos nuostoliai) kitas dalykas,nenoriu su laiku tarpeliu.. As paskutiniu laiku kuo toliau tuo labiau linkstu  aplamai prie parketo imitacijos plyteliu.... Bet oi nezinau,ar pasirysiu siai avantiurai,nes visokios imitacijos labai uzknisa,bet kai pagalvoji kad plyteliu nereikes atnaujinti po 3 metu tai ir mastai...Tarnauti parketui,ar atostogauti su plytrelemis...

Mums labai aktualus irgi dabar grindu klausimas g.gif . Turim nemaza patalpa - koridoriu, kuriuo bus gan daug praeinama - na per ji i visas patalpas praeinama : kambarius, tualeta, virtuve su svetaine, laiptai, durys link lauko, garazo...Vis turejom mintyse plyteles det. Bet po apsilankymo pas pazystamus, kur saule gerokai buvo prisildzius, apsiverte visi norai ir mintys... visgi ant plyteliu sala kojos, o mes siluma mylim biggrin.gif . Kas kad grindys ten pas mus sildomos bus, bet vasara gi nesildysi ir patalpa ta be saules bus g.gif . Esam pasimete dabar - ka rinktis vietoj plyteliu g.gif .
Atsakyti
Sveiki. Gal kas zino kur Siauliuose ar aplink juos galima butu nusipirkti maumedzio terasiniu lentu? Internete nerandu. Kur patys pirkot terasai lentas?
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2013 05 16, 09:11)
Mums labai aktualus irgi dabar grindu klausimas  g.gif . Turim nemaza patalpa - koridoriu, kuriuo bus gan daug praeinama - na per ji i visas patalpas praeinama : kambarius, tualeta, virtuve su svetaine, laiptai, durys link lauko, garazo...Vis turejom  mintyse plyteles det. Bet po apsilankymo pas pazystamus, kur saule gerokai buvo prisildzius, apsiverte visi norai ir mintys... visgi ant plyteliu sala kojos, o mes siluma mylim  biggrin.gif . Kas kad grindys ten pas mus sildomos bus, bet vasara gi nesildysi  ir patalpa ta be saules bus g.gif . Esam pasimete dabar - ka rinktis vietoj plyteliu  g.gif .

Mes del tos pacios priezasties plyteles dejom tik tuolete ir skalbykloje. Ir ten dabar yra salta sad.gif. Visur kitur laminatas, virtuveje irgi. Pradzioj svarstem visur det trisluoksnes parketlentes, bet jei geros, tai ju kaina nenormali, o jei paprastesnes, tai jos labai jautros. o su mazais vaikais tai geriausia laminatas, jei nenori nervuotis del kiekvieno atsiradusio ibrezimo smile.gif. Nors maniskis jau spejo kad ir visai nepigu laminata pabraizyt doh.gif
Atsakyti
Na,ar niekas neatsakys,kokios langu imones Siauliuose patikimos ir kokybiskai montuoja langus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2013 05 16, 11:01)
Na,ar niekas neatsakys,kokios langu imones Siauliuose patikimos ir kokybiskai montuoja langus?  ax.gif

As galiu pasakyti tik apie ymone kuri man montavo. Langu konstrukcijos. Vadybininkas saunuolis,labai smulkmeniskas,stengiasi. ( matyt perdaug prigazdines buvau lotuliukas.gif ) As jam pasakiau,geriau prendziam visus niuansus pries langu dejima negu musames poto.
Viskas vyko sklandziai. Darbininkai.. Hm... g.gif Atrodo viskas normaliai,atsiunte senus darbininkus ,patyrusius,bet.. Radau pora vietu nedapurksta.Parodziau. Tai poto pripurske su kaupu smile.gif Pagalbinis kuris deliojo sandarinimo juostas tai lievokas,nes nesuklijuoja graziai juostu. Tad liepiau vidines juostas neklijuoti ant sienu,susidesiu pats nes man reikia ypatingos kokybes,kurios jie tikrai nepadarys. Neprate jie,prie ko prates as. Seip,tai ymonei duociau gal 9 balus is desimties. Tiesa,negarantuoju kaip bus vasara nes jie vasarai prisiima papildomu darbininku kurie jau neaisku kaip des.. ( bet cia tas galioja visom imonem ) vasarai jos prisiima darbinin ku. Jus sakete desite butui. Juosteliu jum kaip ir nereikia,tad jie jum tiktu.Toliau jau jus turite ziureti kainas. Jei norite galiu duoti sios ymones konkurentu kontaktus,kurie dirba su Veka langais. Gyresi graziai,bet.. Uz juos negarantuoju.. Aplamai vadybinin ko poziuris man pasirode keistas nes kai paklausiau kokiua UW lango ,pasake-labai silti. lotuliukas.gif Mano manymu normalus vadybininkas turetu mato vienetus zinoti ne kaip salti,silti labai silti o Uw 1,2, Uw 1, Uw 0,8.. Parasiau apie juos tik tiodel kad jie praeitais metais padare apie 80 namu.. Patirties kaip ir turi lygtais.. Tai vat tokios mano zinios,toliau jum spresti.
Atsakyti
Aciu labai uz issamu atsakyma 4u.gif Norime butui,bet mes tik rudeni detumemes.I kelias imones rasiau uzklausimus,gavau atsakymus,kelios imones sudomino ir kaina, ir issamiu atsakymu su normaliais paskaiciavimais.Jusu minetai firmai nerasiau,reiks pasidometi butinai.
O ka manote apie Bodesa?Jie butent pasiule Veka langus.Bendrauja tikrai labai maloniai,esu girdejusi neblogu atsiliepimu,bet internete prisiskaiciau priesingai,kaip tik nemazai blogu atsiliepimu ir daugiausiai del montavimo nekokybiskumo.Patys tokiu darbu neismanom,kad ir stovedami salia tikriausiai net nesuprasim ar gerai daro, ar ne doh.gif

Gal dar kas pasidalintumete imoniu darbo kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2013 05 16, 13:01)
Aciu labai uz issamu atsakyma  4u.gif Norime butui,bet mes tik rudeni detumemes.I kelias imones rasiau uzklausimus,gavau atsakymus,kelios imones sudomino ir kaina, ir issamiu atsakymu su normaliais paskaiciavimais.Jusu minetai firmai nerasiau,reiks pasidometi butinai.
O ka manote apie Bodesa?Jie butent pasiule Veka langus.Bendrauja tikrai labai maloniai,esu girdejusi neblogu atsiliepimu,bet internete prisiskaiciau priesingai,kaip tik nemazai blogu atsiliepimu ir daugiausiai del montavimo nekokybiskumo.Patys tokiu darbu neismanom,kad ir stovedami salia tikriausiai net nesuprasim ar gerai daro, ar ne  doh.gif

Gal dar kas pasidalintumete imoniu darbo kokybe?

Mes dejom is Faugos. Bet nerekomenduociau niekam schmoll.gif . Kokybe prasta, gumeliu kampai nesueina graziai, su tarpais. Uzsidaro prastai. pora sykiu reguliavo, nieko gero is to. Dar vieni pazystami irgi dejo is Faugos, tai irgi nepatenkinti.

Mes laukines duris dejom is Duruvos. Esam patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2013 05 16, 15:26)
Mes dejom is Faugos. Bet nerekomenduociau niekam  schmoll.gif . Kokybe prasta, gumeliu kampai nesueina graziai, su tarpais. Uzsidaro prastai. pora sykiu reguliavo, nieko gero is to. Dar vieni pazystami irgi dejo is Faugos, tai irgi nepatenkinti.

Mes laukines duris dejom is Duruvos. Esam patenkinti.

Duruva taippat veka langus siulo,bet turiu rimta itarima kad jie is bodesos ima nes ju pasiulymas nebuvo pigus..
Atsakyti
biesai aciu uz info;ne as ne Ispanijoje gyvenu nu bet tarp ispanijos ir italijos as irgi esu labai praktiskas zmogus i I auksta vidurzemio juros klimato ir gyvenimo salygom niekada nedeciau parketo tik plyteles ;plytelems neturiu jokiu priekaistu tik pliusus ;o va i miegamus kambarius ty II auksta kur niekas ten su batais nevaiksto ir apart mano seimos nariu ten nelenda, tai kodel mums nesusideti mediniu lentu? tarpai jei ir atsiras manes negasdina,bet manau kad jie ir neatsiras,o imitacijos man asm netinka ir visai nepatinka;cia matyt skonio reikalas o gal ir gyvenimo budas,o gal ir klimato salygos kaltos ...nzn medinis daiktas man jis ir apsitrynes grazus,grazus ir juroje ismirkes medinis pagalys ir pajuode nuo lietaus lauko baldai man grazus ,o beto medis jis amzinas gali ji prikelti 2 ir 3 gyvenimui dazyti ,sveisti,beicuoti, aliejuoti ;o gal tik man grazus kai metuose 300 sauletu dienu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aix2011 @ 2013 05 16, 20:06)
biesai aciu uz info;ne as ne Ispanijoje gyvenu nu bet tarp ispanijos ir italijos  as irgi esu labai praktiskas zmogus i I auksta vidurzemio juros klimato ir gyvenimo salygom niekada nedeciau parketo tik plyteles ;plytelems neturiu jokiu priekaistu tik pliusus ;o va i miegamus kambarius ty II auksta kur niekas ten su batais nevaiksto ir apart mano seimos nariu ten nelenda, tai kodel mums nesusideti mediniu lentu? tarpai jei ir atsiras manes negasdina,bet manau kad jie ir neatsiras,o imitacijos man asm netinka ir visai nepatinka;cia matyt skonio reikalas o gal ir gyvenimo budas,o gal ir klimato salygos kaltos  ...nzn medinis daiktas man jis ir apsitrynes grazus,grazus ir juroje ismirkes medinis pagalys ir pajuode nuo lietaus lauko baldai man grazus ,o beto medis jis amzinas gali ji prikelti 2 ir 3 gyvenimui dazyti ,sveisti,beicuoti, aliejuoti ;o gal tik man grazus kai metuose 300 sauletu dienu... 4u.gif

ne nesutinku kad su plytelem nera jaukumo ,svarbu kad patalpoje butu harmonija tarp sienu ,grindu ir baldu ;
Atsakyti