QUOTE(Myliukas` @ 2013 05 16, 11:01)
Na,ar niekas neatsakys,kokios langu imones Siauliuose patikimos ir kokybiskai montuoja langus?
As galiu pasakyti tik apie ymone kuri man montavo. Langu konstrukcijos. Vadybininkas saunuolis,labai smulkmeniskas,stengiasi. ( matyt perdaug prigazdines buvau

) As jam pasakiau,geriau prendziam visus niuansus pries langu dejima negu musames poto.
Viskas vyko sklandziai. Darbininkai.. Hm...

Atrodo viskas normaliai,atsiunte senus darbininkus ,patyrusius,bet.. Radau pora vietu nedapurksta.Parodziau. Tai poto pripurske su kaupu

Pagalbinis kuris deliojo sandarinimo juostas tai lievokas,nes nesuklijuoja graziai juostu. Tad liepiau vidines juostas neklijuoti ant sienu,susidesiu pats nes man reikia ypatingos kokybes,kurios jie tikrai nepadarys. Neprate jie,prie ko prates as. Seip,tai ymonei duociau gal 9 balus is desimties. Tiesa,negarantuoju kaip bus vasara nes jie vasarai prisiima papildomu darbininku kurie jau neaisku kaip des.. ( bet cia tas galioja visom imonem ) vasarai jos prisiima darbinin ku. Jus sakete desite butui. Juosteliu jum kaip ir nereikia,tad jie jum tiktu.Toliau jau jus turite ziureti kainas. Jei norite galiu duoti sios ymones konkurentu kontaktus,kurie dirba su Veka langais. Gyresi graziai,bet.. Uz juos negarantuoju.. Aplamai vadybinin ko poziuris man pasirode keistas nes kai paklausiau kokiua UW lango ,pasake-labai silti.

Mano manymu normalus vadybininkas turetu mato vienetus zinoti ne kaip salti,silti labai silti o Uw 1,2, Uw 1, Uw 0,8.. Parasiau apie juos tik tiodel kad jie praeitais metais padare apie 80 namu.. Patirties kaip ir turi lygtais.. Tai vat tokios mano zinios,toliau jum spresti.