Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

Duruva siūlo ir salamander langus, jie man geri bute , nieko geriau ir nereikia. gerai , kad priminėt Duruva,gal ten vidines duris kokias reiks pažiūrėt. Valmedis nors ir gerai, bet per brangu (760 maždaug). Lauko durys jų irgi geros ,nieko nesakau kol kas. Kur dar duris pažiūrėt, nes jau tuoj staktas reikėtų dėt.
kaip tik aš irgi renkuos plyteles ,laminatą pirmam aukštui. Kurios patiko,tai vat tos Sandstone,bet man gerai būtų ir pigiau kas nors. Tik nerandu kas patiktų.
o laminatą tinkamą šildomom grindims radau NIC kur antram aukšte, ar kas pirkot ten? Pigiausia kaina 47lt /m2. Nežinau ką dar sugalvot. Sakot šalta vasarą kojoms plytelės, bet ką daryt, jei noriu ,kad žiemą šilta būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 16 gegužės 2013 - 21:39
Aš niekada nedėčiau plytelių svetainėje. Tikrai šalta. Vasara kaip vasara, dar ir atgaiva, bet va rudeni, pavasari, kai sildymo kaip ir nereikia, šilta, bet grindys nenormaliai šaltos. Pas mus tik abejose wc-vonioj plytelės, tai labai jau nejauku ir šalta dabar, kai jau šildymo nebereikia. Tai prieš maudant vaikus, jungiam šildymą, kad pašildytų grindis. Gerai kai pas mus dujos, tai mažai bėdos. O kas kūrena kietu kuru, tai eiti kurti pečių dėl grindų maudynėm.. g.gif
Oi tiesa, dar dalis svetainės su plytelėm, bet ten kur vitrininiai langai, ir ištisą dieną saulė. Tai ten kaip šiltnamy karšta. O ir nebūnam mes ten, tik vaikai jei žaidžia smile.gif
Pas draugus svetaine-virtuve visa plytelėm, tai irgi skundžiasi kad šalta kojom ir nejauku. Šildyt kaip ir nebereikia, karšta jau, o grindys šaltos.
Geraii jei įpratę dar su tapkėm vaikščiot žmonės, tai dar puse velnio, bet yra tokiu kas tik su kojinėm ar basom vaikšto, tai amen.. apie vaikus iš vis tyliu, mažiukus ropinėjančius žeme..

Mes labiausiai patenkinti kamštine danga antram aukšte thumbup.gif
Pirmam trisluoksnės parketlentės, tai š... pirkom pigias, tai ir turim biggrin.gif taip sakant, skūpus moka du kart blush2.gif Iš kitos pusės.. paaugs vaikai, atidaužys šitą, galėsim pakeist i kitą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 16 gegužės 2013 - 21:45
Kas statėt iš akyto betono blokelių gal matėt, ar statybininkai tarpus tarp blokelių pilnai klijais užpildė, ar tik sutepė kraštus ir sulipdė?
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 05 16, 21:37)

Pirmam trisluoksnės parketlentės, tai š... pirkom pigias, tai ir turim biggrin.gif taip sakant, skūpus moka du kart  blush2.gif  Iš kitos pusės.. paaugs vaikai, atidaužys šitą, galėsim pakeist i kitą  smile.gif

kurios čia pas jus, kas blogai? nes mačiau ermitaže uosinį po 59 lt ir 56,tai gal panašus?
Atsakyti
Oi tikrai nežinau kokios. Pirkom iš kažkurio PC, pigiausias, balinto uosio tikriausiai ar ažuolo, neskiriu biggrin.gif šviesios žodžiu. O blogai tai, kad labai jau minkštos, t.y. kiekvienas tarkšt ir yra žymė. Aišku kai šviesios, nevienspalvės visiškai, tai gal labai ir nesimato svetiniems. Bet kai pats gyveni tai žinai ir matai kiekvieną tarkšt smile.gif Ir šiaip nejaukios jos man, palyginus su kamštine ar natūraliu parketu (kurį bute turėjom).
Kadanors.. kai keisim, tai manau tik į kamštinę dangą thumbup.gif
Kadangi pradžioje neplanavom pirmam aukšte keisti grindų (buvo natūralus parketas, bet senas, dalis dažyto ir t.t.) tai ir pagailėjom pinigų smile.gif Ant viršaus, ant to seno parketo dėjom trisluoksnes tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 16 gegužės 2013 - 21:51
QUOTE(goldmine @ 2013 05 16, 15:26)
Mes dejom is Faugos.

"Fauga" man isvis net neatsake.Dabar labiausiai domina "Bodesa",ir langus gerus pasiule,ir kaina nebloga,bet internete nemazai blogu atsiliepimus.Ar niekas nesidejot langu "Bodesoje" ? ax.gif

Ragana999,o ar neisejo to senojo parketo atnaujinti? g.gif Mes vaiksciodami pabaliu turguje bazese laminuotu grindu parduotuve radom,yra du skyriai,viename labai pigus laminatas,bet parasyta,kad gali buti su broku (nuskile kampai,demeles ir pan),o kitame skyriuje siek tiek brangesnis,bet kaip supratau be jokio broko.Labai gundomes tuo pigiuoju is brokuotu (dauguma 32klases yra iki 20lt),sakau,gal nebus taip kad visa pakuote visiskai brokuota g.gif Ar niekas nebandete tokios avantiuros? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 16 gegužės 2013 - 23:01
QUOTE(Myliukas` @ 2013 05 16, 23:59)
"Fauga" man isvis net neatsake.Dabar labiausiai domina "Bodesa",ir langus gerus pasiule,ir kaina nebloga,bet internete nemazai blogu atsiliepimus.Ar niekas nesidejot langu "Bodesoje" ?  ax.gif

Pas mus Bodesos langai, bet jau senokai sudėti, tai gal per tą laiką Bodesa pasitaisė smile.gif Nes gero pasakyt tikrai nieko negaliu. Vėjas švilpia, įdėta kreivai, pora rankenų nulūžo. Buvo kažkurioj ankstesnėj temoj apie langus kelbėta, nemažai atsiliepimų apie Bodesą buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2013 05 13, 22:30)
Pravaziuoji Sutkunus, tada vaziuoji dar apie 2-3 km Gruzdziu kryptim ir nedavaziavus pusynelio kur yra kazkokia pelke yra sodai buve po desine. Ten tokia ranka rasyta lentele dekoratyviniai augalai smile.gif

drinks_cheers.gif ten pat bigsmile.gif

Ar niekas nebandete tokios avantiuros?  blush2.gif

Mes kaune kai gyvenom tai toki dejom..... Ale brokuota... Nusipirkom kiekvienam kambariui po paapildoma kvadrata.... Ir susidejom... Jokiu blogu dalyku... Miegamykas buvo musu ziauriai mazas tai likutini visa kieki reikejo imt 9 kv, bet po 6 lt lotuliukas.gif bet buvo graziausios grindys visam name lotuliukas.gif nezinau kaip cia siauliuose, bet kaune mum ten leido patiem lentas atsirinkt... Tai atsirinkom kur ten ar kampuky ar gale kas... Bet dauguma geros buvo... Zodziu jei nesat labai reiklus ir truputi daugiau nebijot pasiknist, tai visai vertas variantas mirksiukas.gif

Mum palepej reiks laminato, tai gerai kad priminei ta parde.. Reiks uzvaziuot....

O visam pirmam aukste pas mus azolines lentos bus... Parsiveziau tiesiai is boen gamyklos.... Sudetos pas uosvius namie sausai, laukia savo eiles wub.gif sitam name tai sakiau daug ko galiu atsisakyt, bet norejau geru mediniu grindu wub.gif su visais ju pliusais ir minusais....

Dvi dienas su diedu tinkla tverem blink.gif ir dar 30 m liko pabaigt blink.gif eina svilpt... Ir efekto ner tolio kaip tikejaus verysad.gif kazkaip kai apsitveri maza sklypa tai iskart toks jaukesnis sklypas pasidaro.. O dabar verysad.gif vis dar sunkiai priprantu prie tokiu erdviu blink.gif
Atsakyti
Ragana999,o ar neisejo to senojo parketo atnaujinti?  g.gif Mes vaiksciodami pabaliu turguje bazese laminuotu grindu parduotuve radom,yra du skyriai,viename labai pigus laminatas,bet parasyta,kad gali buti su broku (nuskile kampai,demeles ir pan)

Na baisios ten tos grindys jau buvo, svetainė iš vis tamsiai rudai dažyta, ir visur skirtingas dar, nevientisas, na žodžiu, baisus smile.gif
Mes esam pirkę brokuotas parketlentes. Tik ne šiauliuose, iš vilniaus senukų gal.., rinktis neleido. Siuntėmės internetu smile.gif Viskas ok, daug brokuotų tikrai nebuvo, patys dėjom, tai tuos kas brokuota, sudėjom po spintom, lovom, po virtuviniu ir t.t. tai broko praktiškai ir nesimatė niekur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 17 gegužės 2013 - 06:40
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Myliukas` @ 2013 05 16, 12:01)
Aciu labai uz issamu atsakyma  4u.gif Norime butui,bet mes tik rudeni detumemes.I kelias imones rasiau uzklausimus,gavau atsakymus,kelios imones sudomino ir kaina, ir issamiu atsakymu su normaliais paskaiciavimais.Jusu minetai firmai nerasiau,reiks pasidometi butinai.
O ka manote apie Bodesa?Jie butent pasiule Veka langus.Bendrauja tikrai labai maloniai,esu girdejusi neblogu atsiliepimu,bet internete prisiskaiciau priesingai,kaip tik nemazai blogu atsiliepimu ir daugiausiai del montavimo nekokybiskumo.Patys tokiu darbu neismanom,kad ir stovedami salia tikriausiai net nesuprasim ar gerai daro, ar ne  doh.gif

Gal dar kas pasidalintumete imoniu darbo kokybe?

O mes planuojam is Bodesos imti greiciausiai. Nes kazkodel kitaip nei Biesui Bodesa mum pigiau pasiule nei LK g.gif (tuos pacius langus). Pas mama Bodesos sudeti visame name, tame tarpe ir balkonines durys ir dar vienos stumdomos. Na kolkas nieko blogo negalim pasakyti. Tiesa svilpia vejai kampuose, bet cia manau ne tik langu idejimo problema. Buvo keiciami langai is senu i naujus. Ir paskui tik uztinkuota, gal kokios vatos minimaliai ikista. O is lauko namas be kailinuku, yra tarp plytu ipurksti kailiniai. Tai speju atsivere ten angos o jau niekas nezaide taip kaip mes su vyru zaistumem...

Pas mus pagaliau vakar prasidejo darbai. Na darbais dar nepavadinciau, bet vis judesys, nes jau verti norejosi, kad niekas per tokius orus nedirbo. Atidenge namuka is po ziemos. Pravedins... pradejo pirmam aukste grindis griauti, es dar buvo neisgriautos... Nu zodziu atsigauna mano sirdis.
vakar rasiau cia zinute ir dingo ji tai nebesikartojau doh.gif Tai va dabar pasikartosiu biggrin.gif Su apdaila vel klausimynas doh.gif Mat pasirodo kur mum atsiunte cerpeliu paskaiciavimus, atsiunte pagal musu norus dengti ROMBU. Tai kaina tokiu cerpeliu 89Lt/kv.m. Bet va jei mums tiktu kitoks rastas, kitoks dengimas tai kaina butu nuo 38 iki 45Lt/kv.m. Tai yra daugiau nei dvigubai pigiau blink.gif doh.gif Tai dabar sukam galva ar reikia mum butinai to rombo... Patys atstovai ir Eternitas nesugeba atsakyti, kodel tas rombas tiek kainuoja, nes cerpele tai tokia pati... ir kaina ne uz vnt o uz kv.m. g.gif
Atsakyti
Nuraminot mane del to brokuoto laminato thumbup.gif Sakom,jei jau koks kampas atsiras nuluzes,tai trumpinsim ta lenta,nes vistiek atsiras tokiu kur teks deti i galus ir trumpinti.Kaip supratau tai cia parduoda nepraplestom pakuotem,o jau viduj gali visko buti,bet man rodos,kad jei jau randi kokia laabai bloga lenta,tai tas pavienes gali grazinti jiems i parduotuve,nes tokiu jau kur labai blogu buvo kampe sukrautos ir isvis gal tik po 1 lt parduodamos.Tikrai nebloga parduotuve pasirode,ir nebrokuotu lentu buvo daug tik iki 30lt uz 32klase ax.gif Nieko labai mandro nenorim,patys desimes,tai manau kad bus pats tas mums smile.gif

Va del "Bodesos" esu labai pasimetusi,yra kas ir gerai atsiliepia,o yra kas visiskai priesingai.Teks per vasara apsispresti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 05 16, 21:39)
Kas statėt iš akyto betono blokelių gal matėt, ar statybininkai tarpus tarp blokelių pilnai klijais užpildė, ar tik sutepė kraštus ir sulipdė?

Na, tikrai per visą paviršių tepė, bent pas mus unsure.gif

Dėl laminato-bute pas mus sudėta trijų rūšių, skirtingų raštų ir skirtingų kainų smile.gif Tai drąsiai teigiu, kad brangiausias gražus man, nepabostantis akims, bet "kaprizingas", per viduriuką irgi toks mielas akims, bet turi savo "kapriziukų", o trečiasis( kaip tas trečias brolis kvailelis biggrin.gif) pigiausias, ažuolinio medžio imitacija, plačios lentos, man pats pačiausias, mieliausias, gražiausias vaizdas thumbup.gif Ir paklojome jį koridoriuje ir virtuvėje, kur didžiausias judėjimas, dažnai valoma, su batais įbėgama, bet nieko-atlaiko, o dar kai išplaunu su grindų valikliu su sėmenų aliejumi-net blizga kaip naujas thumbup.gif O jau 8 metus mes jį "trinam". Gaila nepamenu pavadinimo g.gif Reziumė-ne viskas auksas, kas auksu blizga biggrin.gif

Plastikinius langus bute dėjo iš Bodesos. Salamander, na, jie ,man super, jokių nusiskundimų neturime, o ir profilis iki dabar toks baltas-švara kvepia, sudėti senokai-tarnauja nepriekaištingai g.gif gal prieš 7-8 metus. O dar po kelių metų lyg ir iš Bodesos vėl g.gif įsistiklinom balkonus, bet jau plastikas prastesnis, pagelto šiektiek ir broko radom. Daug ir nuo darbininkų priklauso, kokie darbuotojai-taip ir įdėda. Arba įdeda ir pamiršti, arba dažnai prisimenama apie juos, o jie galimai žagsi biggrin.gif
Atsakyti