Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 12, 18:35)
Nu va tai tau-patys idomiausi man per viduri, alia i foto pati maziausia verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tavo, paskutinej foto ten sviesus apvadas ant virsaus ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 10 05, 09:24)
Tikrai turejau pora klienciu, kurios pamaciusios kamufleza, kategoriskai priestaravo..... Sako: su ta nesamone, atrodo plastmasiniai nagai.....
Skonio reikalas.... tiesiog kai atauga, aisku ne kazka atrodo....

Kamufliazo nenorima todel kad jis paslepia menulio linija, o butent kai ji matosi rodo kad lakas yra skaidrus, kas ir yra to tradicinio prancuzisko manikiuro pozymis. 4u.gif Aisku daznai nagai nuo laku geltonuoja ir tada tai jau tampa problema - nagi neslifuosi ju kiekviena karta iki baltumo... O jeigu bandant kamufliaza deti paliekant atvira menulio linija? g.gif

QUOTE(rogrinta @ 2012 10 05, 15:10)
Nu gerai jei plokštelė ilga, o jei ne, tai ką darot platų smailą?  blink.gif
Man antireklamos nereik, lopetų nedaryčiau,pasiūlyčiau kitos meistrės pasiieškot

Siaip tai tas pirminis klasikinio prancuzisko manikiuro sumanymas yra butent tai kas imituoja naturalius tvarkingus a la nelakuotus nagus. Baltu laku padengiamas laisvas nago galiukas toks koks jis yra nemeluojant ir ne sukciaujant. biggrin.gif As suprantu kad siuo metu daznai daromas "adaptuotas prancuziskas" tipo prailginant nago plokstele ir pan. Bet tai jau ne tas tikrasis klasikinis. Todel gal kazkam patinka smarkiai islenkta linija kitoms visai galbut tiesi, bet klasikine yra tik vos lenkta, atitinkanti naturalia nuaugimo linija ir ne kitaip. Tad jo tikrai nevertetu vadinti lopetomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 10 17, 21:38)
Tavo, paskutinej foto ten sviesus apvadas ant virsaus ar kas?

taip sviesiai violetinis apvadas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 10 11, 23:48)
Oj kaip kankinuosis as cia su sudetingais nagais.Kiek daug priklauso nagu grozis nuo paciu nagu formos ir sudetingumo...gali graziausia daile padaryti,bet jei nerasta graziu nagu,sunkiai pasiduodantys jie modeliavimui ir nors uzmusk,graziai nebesiziuri..
P.s. kitaika dar bandau mokintis,pirmi darbai,taip kad prasau nepulti manes  biggrin.gif

Teisintis ir nereik, matos kad padaryta viskas, kas įmanoma. Turiu ir aš klientę identiškais pirštais ir nagais, kad ir kaip besistengčiau, kažko yaptingo išgaut be šansų. O šiaip labai įdomus dizainas,toks rudeniškas rolleyes.gif
O kitaika tavo iš vis kažkas toooookio wub.gif

QUOTE(Tavo @ 2012 10 12, 18:45)

Man irgi būtų įdomu pamatyt iš arčiau tą vidurinį biggrin.gif

QUOTE(Hiver @ 2012 10 18, 12:35)
x-Kamufliazo nenorima todel kad jis paslepia menulio linija

xx-As suprantu kad siuo metu daznai daromas "adaptuotas prancuziskas" tipo prailginant nago plokstele ir pan. Bet tai jau ne tas tikrasis klasikinis.

xxx- Todel gal kazkam patinka smarkiai islenkta linija kitoms visai galbut tiesi, bet klasikine yra tik vos lenkta, atitinkanti naturalia nuaugimo linija ir ne kitaip. Tad jo tikrai nevertetu vadinti lopetomis. mirksiukas.gif

x- aš pvz. visada kamufliažą dedu tik ties smile linija daugiau,po to ištampau iki nago pagrindo,kad būtų nematomas perėjimas į natūralų nagą, tad ir mėnulis visada matos.

xx-nu kažkada nebuvo kamufliažinio gelio, ir iš vis gelio nebuvo, tai nebereik grįžinėt į akmens amžių biggrin.gif Mados,technologijos ir grožio suvokimas su metais gi keičias.

xxx- Aš tikrai ne visus nagus darytus be kamufliažo vadinu lopetomis biggrin.gif Pati nevisada jį naudoju,jei nago plokštelė ilga,siaura, nagai neilgi, galima ir mažiau išlenkt šypseną, ir daryt beveik tiesiai. Turiu vieną klientę kuri beveik tiesiai prašo,bet jos nagai tobuli ir ant jų gražiai žiūrisi bele kas. Bet aš buvau uždavus labai konkretų klausimą- ką meistrės daro, jei trumpos nagų plokštelės savininkės, turinčios ilgus nagus, nenori kamufliažo? Niekas neatsakė, o aš nedaryčiau iš vis prancūzo. Nes būtų panašu į tai user posted imageuser posted image
Kad ir vos išlenkta linija,kad ir be kamufliažo, nu sorry, nedrįsčiau tai vadinti klasikiniu prancūzišku dizainu.

P.S. tuoj vėl kieno nors nemalonę užsitrauksiu pasakydama savo nuomonę biggrin.gif Bet kaip sakant dėl skonio nesiginčyjama, todėl atleiskit jei jis nesutampa su kitų skoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 19 spalio 2012 - 11:07
turiu tokiu (labai trumpa plokstele, nori ilgu nagu su prancuzu, tiesa jis spalvotas). Tiesiog zmogui laaabai grazu kai tos spalvos labai daug (nei pilnas nagas nei trys ketvirciai netinka). Taip, pagal dailes reikalavimus prasilenkia su proporcijom, ji pati tai zino. Tiesiog ivardijam tai kaip nestandarta ir darom.
Jei kliente nori spalvotu padangtu geliu/priaugintu (vien gelinis lakavimas jos netenkina) vienspalviu nagu, ka dazniausiai darot ir kaip tai skaiciuojat?
gelis ir ant virsaus lakuojat paprastu laku?
gelis ir ant virsaus lakuojat geliniu laku?
dedat spalvota geli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 19 spalio 2012 - 11:55
rogrinta del kamufliazo pilnai pritariu, nebent tobula pati ploksteles forma, galima ir be jo... Bet man daug graziau su juo, ir klientes pritaria kad su juo nagas atrodo naturaliau, na bet atsirada ir tokiu (ypac jaunu paneliu tarpe biggrin.gif ) kad jom svarbu tik kad butu nagai ir kuo pigiau doh.gif

Pasirodysiu ir as ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Taara, ar kamufliazo naudojimas itakoja sumokama kaina?
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 10 19, 12:57)
Taara,  ar kamufliazo naudojimas itakoja sumokama kaina?

Mano atveju taip,skaidru ir kamufliaza naudoju skirtingu firmu, o kaina skiriasi beveik dvigubai, (as naga formuoju vien is kamufliazo) Ir siaip 5lt skirtumo nepavadinciau dideliu ax.gif
del kainos tai gal nepilnai issireiskiau, jos ir i vidu dizainu nesidaro, o lakuojasi ant virsaus paprastu laku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taara: 19 spalio 2012 - 12:11
QUOTE(Taara @ 2012 10 19, 14:06)
Mano atveju taip,skaidru ir kamufliaza naudoju skirtingu firmu, o kaina  skiriasi beveik dvigubai, (as naga formuoju vien is kamufliazo) Ir siaip 5lt skirtumo nepavadinciau dideliu ax.gif
del kainos tai gal nepilnai issireiskiau, jos ir i vidu dizainu nesidaro, o lakuojasi ant virsaus paprastu laku.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Taara, labai gražūs darbai, gal galima plačiau, kaip tie rudeniški lapai padaryti, piešei? Ir dar domina tų plunksnelių padarymo technika, antroje foto. Jei nesunku, atskleisk paslaptį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 10 19, 13:48)
Jei kliente nori spalvotu padangtu geliu/priaugintu (vien gelinis lakavimas jos netenkina)  vienspalviu nagu, ka dazniausiai darot ir kaip tai skaiciuojat?
gelis ir ant virsaus lakuojat paprastu laku?
gelis ir ant virsaus lakuojat geliniu laku?
dedat spalvota geli?

Aš kadangi neturiu gelinių lakų, dažau spalvotu geliu. O skaičiuoju kaip minimalų dizainą +5 lt. Bet šiaip manau geriausias variantas būtų ant gelinių nagų lakuot geliniu laku. Kažkada dariau,nes klientė-manikiūrininkė,pati atsinešė gelinį laką,ir dirbt malonu ir rezultatas džiugino thumbup.gif O tokį dalyką kaip paprastas lakas iš vis esu nurašius,nebent vėl gi klientė savo atsineša, žiauriai nepopuliarus dalykas, man visi lakai sudžiuvo nenaudojami,išmečiau doh.gif Lakų megėjos dažniausiai nieko nesidaro,ir pačios namie lakuojas ,aišku joms tai pigiausias variantas

QUOTE(Taara @ 2012 10 19, 13:54)
.. na bet atsirada ir tokiu (ypac jaunu paneliu tarpe biggrin.gif ) kad jom svarbu tik kad butu nagai ir kuo pigiau  doh.gif

Nu pas mane nesiskiria, o be to aš net neklausiu nori su ar be, darau beveik visada su, nes idealių nagų savininkių retai pasitaiko. Be to ne visos supranta iš vis kas tai yra biggrin.gif Paklausi "dėt ar ne kaumfliažą", akis tik išpučia, ai tada ranka numoju ir darau kaip reik,kaip man gražu ir vsio biggrin.gif

Tiesa tavo darbeliai labai gražūs wub.gif Klevo lapus jau ir aš piešt pradėjau biggrin.gif O kaip tos tavo plunksnelės padarytos ir man įdomu rolleyes.gif Labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 19 spalio 2012 - 13:31