Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

roginta, o dedama spalvota geli nesugadini uzbaigdama kokio krastelio? arba pakalusiu kitaip... i kuri sluoksni dedi spalvota geli?
Atsakyti
Spalvotą dedu prieš topą aišku. Pas mane gi topas su lipumo sluoksniu. O kai jo neturėjau, ant spalvoto dėdavau dar ploną sluoksnį skaidraus geliuko, jį vos pašiaušdavau blokeliu,o tada stiklas. Tą patį darau su bele kokiais prancūzais, nėr juk skirtumo tik galą ar visą nagą dažai
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 10 19, 16:07)
Spalvotą dedu prieš topą aišku. Pas mane gi topas su lipumo sluoksniu. O kai jo neturėjau, ant spalvoto dėdavau dar ploną sluoksnį skaidraus geliuko, jį vos pašiaušdavau blokeliu,o tada stiklas. Tą patį darau su bele kokiais prancūzais, nėr juk skirtumo tik galą ar visą nagą dažai

tai vat su tuo skaidraus pasiausimu pries stikla as ir susimaunu ant kokio nago.... sad.gif
(priezastis kaip ir aiski - pilnai nesimodeliuotas nagas pries spalva...)
gal galima nuorodele koki topa su lipnumu naudoji.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 10 19, 15:07)

gal galima sita vieta paaiskinti? jei topas su lipnumo sluoksniu, tai jo ant pasiausto nago negalima det, reikia pries ji plona sluoksneli gelio uzdet? ir atvirksciai? 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyti, del formos labai nepeikit, nes man si forma sunkiausia ir nors jus mane uzmuskit bet as jos nemoku daryt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir prie to pacio klausimas, pirmojoje nuotraukoje yra kam nors tekia toki vaizda matyti???? Mergina pasakojo kad visiskai nieko nedare, del ko butu galeje paruduoti nagai. Sake jau 3 metai kaip su nagais bet pirma karta taip nutiko, buvo pas kazkokia nauja manikiuriste.... kai tik padare nagus, sake dave pasitepti aliejuku ir jau tada kzk matiniai nagai pasidare, o vakare visi sutrukinejo, po to pradejo ruduoti.... as per 4 su puse metu pirma karta toki vaizda maciau doh.gif
As manau cia tik finisho kalte, nes po apacia prancuziskas bw baltas baltas....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iindrutea: 19 spalio 2012 - 15:29
QUOTE(Viktorija0624 @ 2012 10 19, 14:10)
Taara, labai gražūs darbai, gal galima plačiau, kaip tie rudeniški lapai padaryti, piešei? Ir dar domina tų plunksnelių padarymo technika, antroje foto. Jei nesunku, atskleisk paslaptį. 4u.gif

QUOTE(rogrinta @ 2012 10 19, 14:27)

Dekui 4u.gif lapelius piesiau su cni spalvotais geliais, auksiniu ir oranziniu, ir apvedziau juodais akriliniai dazais mirksiukas.gif
o antruju ideja pasiskolinta is klubo nares klau tik siek tiek pakeista, dejau gelio- lako laseliu ties krastais, blizgia ruda, balta, blizgaus lako, ir juodu mazu taskeliu, ir prasklaidziau viska su plonu teptuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taara @ 2012 10 19, 17:43)
QUOTE(rogrinta @ 2012 10 19, 14:27)

o antruju ideja pasiskolinta is klubo nares klau tik siek tiek pakeista, dejau gelio- lako laseliu ties krastais, blizgia ruda, balta, blizgaus lako, ir juodu mazu taskeliu, ir prasklaidziau viska su plonu teptuku ax.gif

ta pati efekta arba labai panasu galima padayti ir su spalvotais geliais smile.gif uogine ji vadinu smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą, nežinau ar kalbėjote, bet kokias frezas naudojate, noriu pigiausio varianto iš geriausių darbui namuose. Gal galite patarti?
Taara, dėkui už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija0624 @ 2012 10 19, 17:04)
Turiu klausimą, nežinau ar kalbėjote, bet kokias frezas naudojate, noriu pigiausio varianto iš geriausių darbui namuose. Gal galite patarti?
Taara, dėkui už atsakymą. 4u.gif

na manau pigiausias variantas parsisiusti is ebay, o siaip geriausios 20 000 -30 000 apsuku frezos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 10 19, 16:31)
tai vat su tuo skaidraus pasiausimu pries stikla as ir susimaunu ant kokio nago.... sad.gif
(priezastis kaip ir aiski - pilnai nesimodeliuotas nagas pries spalva...)
gal galima nuorodele koki topa su lipnumu naudoji....  4u.gif

Nu gal ir teisingą priežastį nurodei, nes neįsivaizduoju kas ten gali būt blogai kai nagas gatavas g.gif

O topas šitas http://www.bahashop....p-0-3-gel-50-g/

QUOTE(vilze @ 2012 10 19, 16:54)
gal galima sita vieta paaiskinti? jei topas su lipnumo sluoksniu, tai jo ant pasiausto nago negalima det, reikia pries ji plona sluoksneli gelio uzdet? ir atvirksciai? 4u.gif

Topą tokį kokį aš naudoju galima ir ant šiaušto ir ant nešiaušto dėt. Nes pvz prancūzą gi kai darai, pagrindas jau būna pašiauštas,o spalvotas geliukas su lipumo sluoksniu, tai ir tepu iš kart topą per visą nagą. Pasui belieka nuvalyt topo lipumą ir viskas-darbas baigtas.

QUOTE(iindrutea @ 2012 10 19, 17:27)
Ateinu pasirodyti, del formos labai nepeikit, nes man si forma sunkiausia ir nors jus mane uzmuskit bet as jos nemoku daryt doh.gif

Kas tau blogai su ta forma g.gif Ką tu nori iš tokių trumpų padaryt?
O šitokio varianto, kuris pas tave atėjo dar neteko matyt blink.gif

QUOTE(Viktorija0624 @ 2012 10 19, 18:04)

Aš iš krinonos pačią pigiausią pasiėmiau http://www.krinona.l...p...959&lang=lt Buvo už ją brangesnė 200-ais, bet pažiūrėjau tech.duomenis tie patys, o be to ta pigesnė dar ir mažesnė, tai ilgai nesvarsčiau
Atsakyti
sveikos, gal kuri galetu pamokinti privaciai priauginti nagucius? pagrindus kaip ir turiu.... bet ziuriu toli grazu dar iki Jusu tobulybiu smile.gif
Atsakyti
Roginta, as ir šią nusižiūrėjau, šiandien pranaršiau visą vakarą. smile.gif
Benaršydama radau tokią frezą http://www.juneta.lt...rine-dilde-mini įdomu, ji tinka ir geliui, galingumas gal ir ne mažas, bet kaina žiauriai pigi, įdomu čia tik akių dūmimas? g.gif
Atsakyti