Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(simutek @ 2012 10 24, 19:51)
Siandienos vakaro pasidergimas Jusu teismui  4u.gif  pabodes prancuzas, bet pas mane tik to visos tenori smile.gif
[u

bigsmile.gif Nu va koks dailutis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2012 10 24, 15:20)
Jo, jie super pigus. Kazkur po 15lt gaunasi,  maple - 30. Na bet ziuresim. Gal busim stebukla atradusios  biggrin.gif  laukiu nesulaukiu, kada dabar atsius. Bet kazkaip manau po CNI vargiai ar kazka geriau rasim.. smile.gif O is Egidijos zinau, kad minavojo Maple, o ka tiksliai... Zinau kad sake komufliazas fainas, stiklas... O del geliuku nepamenu irgi blush2.gif

Simutek o is kokio tu miesto? gal as kazkada galeciau prisideti prie tavo siuntinuko? noreciau ta stikla isigyti ir kamufliaza, kainos tai tikrai nesikandzioja, man patinka ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 10 24, 22:33)
Simutek o is kokio tu miesto? gal as kazkada galeciau prisideti prie tavo siuntinuko? noreciau ta stikla isigyti ir kamufliaza, kainos tai tikrai nesikandzioja, man patinka ax.gif  lotuliukas.gif

As is Kursenu (Siauliu raj.). Kaip tik siandien dariau uzsakyma smile.gif bet esme tame, kad man atrodo, jog uzsakymo mokestis eina nuo svorio. Anakart mokejau 3latus, o siandien jau virs 5. Bet ir uzsisakiau nemazai, dildziu pabandyti, geliuku po keleta, termo geli pabandymui, dar ten kazka... Tai va as butent pirkau komufliaza ir stikla tai uz siuntima sumokejau 3 latus-apie 15lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2012 10 24, 22:52)
As is Kursenu (Siauliu raj.). Kaip tik siandien dariau uzsakyma  smile.gif bet esme tame, kad man atrodo, jog uzsakymo mokestis eina nuo svorio. Anakart mokejau 3latus, o siandien jau virs 5. Bet ir uzsisakiau nemazai, dildziu pabandyti, geliuku po keleta, termo geli pabandymui, dar ten kazka... Tai va as butent pirkau komufliaza ir stikla tai uz siuntima sumokejau 3 latus-apie 15lt.  smile.gif

lauksim atsiliepimu dar apie dildes, kiek dildes kainavo?
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 10 25, 18:57)
lauksim atsiliepimu dar apie dildes, kiek dildes kainavo?

dildes uzsisakiau maple. Pamenu pas Egidija berots su jom dirbau, labai patiko. Sumokejau 0.99LS. Tai apie 5lt. Manau, cia pigiau grybo ax.gif
Atsakyti
simutek, labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2012 10 25, 19:37)
simutek, labai grazu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu smile.gif

Mergaites, gal kas turit ka is sitos kolekcijos geliuku?

http://uk.cni-corpor...iquid-gels/s73/

Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2012 10 25, 20:52)
Mergaites, gal kas turit ka is sitos kolekcijos geliuku?

Taip turiu ir Moonlight, ir Energy of sun ,nuostabūs wub.gif Jie tik efektą duoda, dažnai naudoju ant kokios nors spalvos

Beje, gražus frenchas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 10 25, 22:26)
Taip turiu ir Moonlight, ir Energy of sun ,nuostabūs  wub.gif Jie tik efektą duoda, dažnai naudoju ant kokios nors spalvos

Beje, gražus frenchas  4u.gif

Zundoj ju yra? As jau irgi keleta spalvyciu nusiziurejau smile.gif kur JUSU darbeliai? Kelkit akims paganyti! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Penktadienio rozytes smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2012 10 26, 18:36)
Penktadienio rozytes smile.gif

Tobuli !!!! wub.gif
Atsakyti
Simute,nu labai jau grazus darbeliai tavo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti