Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

Simute grazus darbai labai bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif ax.gif bet as taip laukiu Jusu darbu, mano jau tie frenchai turbut Jus visas vemti varo biggrin.gif ikelkit ka nors grazaus, nerealaus... smile.gif
Atsakyti
simutek koki kamufleza naudojate?
Papildyta:
simutek,koki kamufleza naudojate?
Atsakyti
[quote=zivilaite123,2012 10 27, 14:13]
simutek koki kamufleza naudojate?

Naudoju Maple firmos komufliaza, siunciuosi is LV.

http://midi.lv/?dir=...20213193844JW2k smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2012 10 26, 10:31)
Zundoj ju yra?

Yra

Ir dar vienas nuostabus frenchas biggrin.gif

O kamufliažas kaip suprantu patinka Maple? Jis tinka nagų formavimui? Blem galvoju gal kada pamėgint, mano CNI baiginėjas g.gif Ir įdomu kaip dėl spalvos, fotkės tai Cover skin gražiau atrodo nei cover pink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 27 spalio 2012 - 15:56
QUOTE(rogrinta @ 2012 10 27, 16:51)
Yra

Ir dar vienas nuostabus frenchas  biggrin.gif

O kamufliažas kaip suprantu patinka Maple? Jis tinka nagų formavimui? Blem galvoju gal kada pamėgint, mano CNI baiginėjas  g.gif Ir įdomu kaip dėl spalvos, fotkės tai Cover skin gražiau atrodo nei cover pink

Jo, man patinka Maple. Na matai, nuotraukoj kazkiek kitaip atrodo, man atrodo, kad gal tas cover skin toks tamsokas gal butu prie musu baltaodziu mergaiciu ranku.. Bet vel gi, reikia pirktis, ziureti ir bandyti kaip sakant gyvai :)nes mano pink cover jis nera toks rozinis, kad kaip cia parodytas tam saite. O ar tinka nagu formavimui? Na ziurint kaip tu darai? Ar dedi tik kaip paklode ar nori jau grynai isformuoti is to gelio naga? Siaip atvirai zinok as nesizaidziu ir formuoju su juo naga, tik viena karta buvo toks ivykis, kad storelesni naga padariau ir lempoje man pabego i odeles... Tai kai istraukiau is lempos, tiesiog buvo viduj nesukietejes tas nagas, toks nesudziuves, is po apacios gelis trysko biggrin.gif tai is naujo dariau. Tad nezinau, ar taip gavosi, jog nesustingo, nes per storas, ar del to-jog ant odeliu isbego ir va kazkaip nesustingo. Bet daugiau jokiu kurioziniu situaciju nera buve. biggrin.gif O kaip tu su CNI dirbi? Ant virsaus dedi dar skaidru ar iskart is jo formuoji?
Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2012 10 27, 17:23)

O koki tu pagrinda dedi pries maple kamufleza?koki skaidru pertepima darai?
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2012 10 27, 17:42]

Dirbu su IBD, tad dedu bonderi, itrinu viena sluoksni geliuko, kisu i lempa ir tada jau pradedu formuoti. Megstu mixuoti belekokias firmas ir ziuriu kaip man kas reaguos. Bet po kol kas nieko nera blogo nutike, niekas netsokineja, ateina po 4-5 sav. ir atrodo puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2012 10 27, 18:50)

Dirbu su IBD, tad dedu bonderi, itrinu viena sluoksni geliuko, kisu i lempa ir tada jau pradedu formuoti. Megstu mixuoti belekokias firmas ir ziuriu kaip man kas reaguos. Bet po kol kas nieko nera blogo nutike, niekas netsokineja, ateina po 4-5 sav. ir atrodo puikiai smile.gif

Tai tas itrinamas geliukas irgi ibd builderis tiesiog ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 spalio 2012 - 17:53
QUOTE(simutek @ 2012 10 27, 18:23)
Tad nezinau, ar taip gavosi, jog nesustingo, nes per storas, ar del to-jog ant odeliu isbego ir va kazkaip nesustingo.
O kaip tu su CNI dirbi? Ant virsaus dedi dar skaidru ar iskart is jo formuoji?

Vat dėl to kad storas, man irgi taip buvę kai modeliuotus priauginimus darau doh.gif Reik susidėt tada per 3 sluoksnius,nes per spalvą UV spinduliai nepraeina.
Su kamufliažu nagus formuoju,kai modeliuotus darau,paprastoms korekcijoms ir priauginimams jo dedu nedaug. Tačiau ir vienu ir kitu atveju,vis tiek pabaigai būna ir skaidraus gelio sluoksnis
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 27, 18:53)
Tai tas itrinamas geliukas irgi ibd builderis tiesiog ?

As darau taip: nuriebalinu, IBD bonderis, itrinu su geliuku, kuriuo dirbsiu (jei dirbsiu su kamufliazu-tada itrinu kamufliaza, jei dirbsiu su ibd builder - itrinu builderi) ir tada jau formuoju. Zodziu itrinu su tuo, su kuriuo formuosiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2012 10 27, 19:19)
Vat dėl to kad storas, man irgi taip buvę kai modeliuotus priauginimus darau  doh.gif Reik susidėt tada per 3 sluoksnius,nes per spalvą UV spinduliai nepraeina.
Su kamufliažu nagus formuoju,kai modeliuotus darau,paprastoms korekcijoms ir priauginimams jo dedu nedaug.  Tačiau ir vienu ir kitu atveju,vis tiek pabaigai būna ir skaidraus gelio sluoksnis

Ai zinok as tingiu dergtis, po kol kas man tik viena karta tera taip buve, tad labai del to sau nesuku galvos smile.gif As taip pat darau, kaip ir tu Rogrinta. Papildymams tiesiog dalipdau ko reikia, o jei priauginimas - irgi formuoju iskart su kamufliazu smile.gif tik as nededu skaidraus. Pabadziau karta nedeti ir nieko neatsitiko. Nusisiausiau kamufliaza, dedu prancuza, tada gelio ir stikla smile.gif nors pamenu kazkada nesu uzdejus gelio skaidraus ant prancuzo, o tiesiai stikla variau... tai irgi nieko nenutiko thumbup.gif
Atsakyti
Nu indedu as savo varga,aisku ne toki kaip Rogrinta ikelus buvo,visos dienos darba,mano uzeme dvi dienas po 2 val
Zinau,kad daugumai nepatinka tiek visko,tai uzmetysit akmenimis mane,ale as drasi biggrin.gif Pagaliau vel turiu nagus, ilgus su kvietkais biggrin.gif
Nedirbu beveik su tipsais,o sau dejau,tai prasikeikiau ne tas zodis,pabandziau taip sakant biggrin.gif
user posted image
Atsakyti