Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(mascarra @ 2013 01 08, 00:22)
Na šiandieninis darbelis  ax.gif 

Nu nuostabūs wub.gif

QUOTE(Godutia @ 2013 01 08, 02:17)
Vaje kokie grazus  wub.gif Prisiziurejau nauju groziu  biggrin.gif
Siaubingai retai beuzsuku, bet imesiu savo sestadieni pasigamintus sau  cool.gif   tongue.gif

Irgi fantastiški wub.gif Tokie mėtiniai biggrin.gif

Ale pastebėjau,kad tiek pas Mascarra, tiek Godutia, nagučių savininkės turi toooobulą natūralių nagų formą wub.gif jau plokštelės ilgumas rolleyes.gif

QUOTE(echidna @ 2013 01 08, 10:16)
Rogrinta, noriu vel NAGU  smile.gif

tongue.gif apsieisi, aš irgi be nagų, palaikyk kompaniją biggrin.gif Nors ką galiu žinot, gal ir susikaupsiu savaitgaliui.. nors klausimas.. Nes nebežinau ko noriu unsure.gif Sakau gal palaukt vasario galo, važiuosiu pas Egidiją pipe formos mokintis, gal tada tik suregzt kažką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 08 sausio 2013 - 17:31
Ten mano pacios nagai tongue.gif biggrin.gif
Aciu uz pagyras 4u.gif

Mano gan siauri naguciai, bet as vistiek ciut prailginu dar specialiai, man taip daug graziau. Klientem tai irgi visada kamufliaza naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 01 08, 17:29)

Ale pastebėjau,kad tiek pas Mascarra, tiek Godutia, nagučių savininkės turi toooobulą natūralių nagų formą  wub.gif jau plokštelės ilgumas  rolleyes.gif

čia ne mano nagai, o klientės smile.gif o mano nagai, dėja, nėra ilgos ir gažios plokštelės unsure.gif kamufliažo dėka prailginu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Godutia @ 2013 01 08, 17:52)
Ten mano pacios nagai tongue.gif  biggrin.gif
Aciu uz pagyras  4u.gif

Mano gan siauri naguciai, bet as vistiek ciut prailginu dar specialiai, man taip daug graziau. Klientem tai irgi visada kamufliaza naudoju smile.gif

Aš irgi visada klientėm kamufliažą naudoju, nedarau niekados paprasto skaidraus gelio priauginimo smile.gif visai kitaip nagas su kamufliažu atrodo, plius ataugant prancūzui nesimato natūralus nagas, gali klientės ilgiau pasidžiaugt gražiais nagais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 08 sausio 2013 - 18:22
Dėl kamufliažo kas be ko, neįsivaizduoju gražaus frencho be jo. Čia jau buvo gan arši diskusija šia tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 08 sausio 2013 - 19:43
O jau merginuciu nagu grozis bigsmile.gif wub.gif

*****,kaip pavydziu visoms,kuriu klientes megsta kamufliaza biggrin.gif nu kaip man saviskem ji ibrukti? unsure.gif nenoriu rudo ir nors uzmusk biggrin.gif ir dzin kad baltas galas kilometro ilgio doh.gif vienai tik siaip ne taip isaiskinau kas bus su kamufliazu ir be kamufliazo,nes priauginima darem su(savo nuoziura padariau nieko neklausius),tai atejo korekcijai,trumpint nagu nenori,tik sako man sikart kad to rudo nebutu,o tik su permatomu geliu.ir aisku french.tai kai isaiskinau kaip nagai atrodys(ji kramtuke ir puse cm ploksteles ilgis tik),tai sake nu neee,tada dedam ta ruda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2013 01 09, 00:09)
O jau merginuciu nagu grozis  bigsmile.gif  wub.gif

*****,kaip pavydziu visoms,kuriu klientes megsta kamufliaza biggrin.gif nu kaip man saviskem ji ibrukti?  unsure.gif  nenoriu rudo ir nors uzmusk biggrin.gif ir dzin kad baltas galas kilometro ilgio  doh.gif  vienai tik siaip ne taip isaiskinau kas bus su kamufliazu ir be kamufliazo,nes priauginima darem su(savo nuoziura padariau nieko neklausius),tai atejo korekcijai,trumpint nagu nenori,tik sako man sikart kad to rudo nebutu,o tik su permatomu geliu.ir aisku french.tai kai isaiskinau kaip nagai atrodys(ji kramtuke ir puse cm ploksteles ilgis tik),tai sake nu neee,tada dedam ta ruda  biggrin.gif

gal tavo kamufliažo spalva klientėm nepatinka?
o šeip, aš tai net neklausiu, tik paaiškinu kad yra kamufliažas, t.y. pasakau, kad trumpa nagučių plokštelė bus pailginta, gražiau nagas žiūrėsis, plius prancūzas taip greit neišlys ir ilgiau galės papildymo neiti, tai visos iki vienos nori biggrin.gif plius net nežinau, gal aš tokią energiją skleidžiu, kad nė viena dar nesuabejojo mano pasirinkimu, pasakau kad reikia, reiškias reikia cool.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2013 01 08, 17:29)
Sakau gal palaukt vasario galo, važiuosiu pas Egidiją pipe formos mokintis, gal tada tik suregzt kažką  ax.gif

Mano draugė dabar pas Egidiją mokėsi pipe, edge ir siletto, ant manęs edge darė smile.gif šeip labai ilgi nagučiai tų formų, tik grįžau namo iškart nusitrumpinau. O šeip fajna labai ta Egiija, ir kaip mokytoja ir kaip žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 01 08, 07:29)
tongue.gif apsieisi, aš irgi be nagų, palaikyk kompaniją  biggrin.gif Nors ką galiu žinot, gal ir susikaupsiu savaitgaliui.. nors klausimas.. Nes nebežinau ko noriu  unsure.gif Sakau gal palaukt vasario galo, važiuosiu pas Egidiją pipe formos mokintis, gal tada tik suregzt kažką  ax.gif

Tai, Brangioji, Tau, turbūt nereikia aiškint ilgai kas bus modeliu paipukam bigsmile.gif A ne?? ax.gif
Man kaip tik reiks langus pagramdyt, tai bus pats tas - geras kampas. Be nagų š... gaunas biggrin.gif Apskritai - nervina - nusilakuoji (normaliu laku su visais topais ir pagridais), išsidžiovini, tada pasimakaluoji po namus, jau žiūrėk apsilaupė. Ką jau kalbėt kai reikia ką nors nuo ko nors nukrapštyt... jokių šansų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 09 sausio 2013 - 10:20
QUOTE(mascarra @ 2013 01 09, 10:27)
... pasakau kad reikia, reiškias reikia  cool.gif

.. ant manęs edge darė  smile.gif šeip labai ilgi nagučiai tų formų, tik grįžau namo iškart nusitrumpinau. O šeip fajna labai ta Egiija, ir kaip mokytoja ir kaip žmogus  smile.gif

Vat kažkodėl ir su manim nieks nesiginčyja dėl kamufliažo. Tiesiog paklausiu ką darom, jei pasako prancūzą,man vsio jasno,imu kamufliažą, ir nei viena niekada neužprieštaravo,tiesiog nesikiša į tai ką aš darau. Aišku vienai kitai buvo iškilęs klausimas,kas čia per gelis? Paaiškinu ir viskas.

Nagų ilgis manęs negasdina biggrin.gif O dėl Egidijos pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 01 09, 13:34)

Nagų ilgis manęs negasdina  biggrin.gif

o mane gąsdina, plius dabar pradėjau dirbti padavėja, tai iš viso nusitrumpinau savo blizgučius ir pasidariau baltą prancūzą, kad klientai neišsigąstų ir papūga neišvadintų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, ateinu jūsų patarimo..Linkstu prie Egidijos mokymų, bet jūs man pasakykit kas čia per mokymai? http://www. skelbiu .lt/skelbimai/manikiurininkiu-kursai-kaune-ir-vilniuje-14614970.html g.gif Gal kas lankėt, turit kokią nuomonę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 09 sausio 2013 - 20:08
QUOTE(Furtado @ 2013 01 09, 20:06)
Sveikos, mergaitės, ateinu jūsų patarimo..Linkstu prie Egidijos mokymų, bet jūs man pasakykit kas čia per mokymai? http://www.     skelbiu      .lt/skelbimai/manikiurininkiu-kursai-kaune-ir-vilniuje-14614970.html g.gif Gal kas lankėt, turit kokią nuomonę?

nežinau, už tokią kainą manau galima pasiieškoti ir "oficialios" mokyklos. Aš pati apie šį skelbimą ir suteikiamas paslaugas nieko nežinau, bet pati asmeniškai neičiau į manikiūro kursus kurie kainuoja vos ne 1000lt ir net nžn kas ir kaip... ir kurios trunka TIK 40 val. O apie akrilo ar gelio kursų kainas net nekalbu - jei gerai pamenu, manau, kad už tokią kainą ir pas Egidiją pakliūtum... Tik negaliu užtikrinti... Aš manau visu pirma, kad rimtos įmonės, kurios moko už tokius pinigus, turi (pradžioj) bent jau savo internetinį psl., o ne naudojasi "s.k.e.l.b.i.u.l.t" paslaugomis. Aš pati specialiai nekeliu į šį portalą jokių su nagais susijusių skelbimų nes kiek esu girdėjus šis puslapis labai jau blogai vertinamas...
Mano patarimas - už tokius pinigus gali kažką "žinomesnio" susirasti.
Jei jau traukia šis pasiūlymas - gerai išsiaiškink viską, kokios piriemonės naudojamos, ką mokys, kas mokys ir t.t. Kad paprasčiausiai paskui nebūtum pinigų į balą išmetus smile.gif
Bet čia tik mano nuomonė, gal kurios panos esat girdėjusios apie šį mokymo centrą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 09 sausio 2013 - 20:23
abu paskutiniai labai grazus 4u.gif
Atsakyti