Žėkit panos, gal žinot kaip užsisakyti Heaven firmos spalvotų gelių? Egidija labai išgyrė, ir kaina visai nieko sakė, tik nežinau kaip užsisakyti
ten vokiečių įmonė, radau jų puslapį, bet vokiškai aš nimurmur
gal kas žino kažką apie šios firmos gelius?
Kitas klausimas - gal atsirastų dvi ar daugiau panelių kurios norėtų kartu įstot į kinetics klubą? Reikia dviejų diplomą (nagų priauginimo) turinčių manikiūrisčių
šeip per draugę visada užsisakau kinetics prekių, bet paskutinį kartą ji mane išdūrė, nes pasakė, kad spalvotas gelis kainuoja su nuolaida 40lt, o db pamačiau kinetics club puslapyje, kad su nuolaida jie kainuoja 20lt... Tai pagalvojau kad nebebūsiu durnelė ir pati pirksiuos... Tik reikia man dar dviejų kompanijonių
QUOTE(mascarra @ 2013 01 09, 18:57)
o mane gąsdina, plius dabar pradėjau dirbti padavėja, tai iš viso nusitrumpinau savo blizgučius ir pasidariau baltą prancūzą, kad klientai neišsigąstų ir papūga neišvadintų 
Nu žinai ką.. pritrūkau žodžių, tokius nagus darai,o dirbi padavėja ?????????
QUOTE(mascarra @ 2013 01 10, 19:07)
Žėkit panos, gal žinot kaip užsisakyti Heaven firmos spalvotų gelių? Egidija labai išgyrė, ir kaina visai nieko sakė, tik nežinau kaip užsisakyti
ten vokiečių įmonė, radau jų puslapį, bet vokiškai aš nimurmur
gal kas žino kažką apie šios firmos gelius? 
Nu vat Egidija daug ką jais sugundė, bet sakė žiauriai brangu užsisakinėt iš Vokietijos, nes PVM ten užsideda nemažas. Nebent kelioms kooperuotis.
QUOTE(rogrinta @ 2013 01 10, 21:09)
Nu žinai ką.. pritrūkau žodžių, tokius nagus darai,o dirbi padavėja ?????????
Nu vat Egidija daug ką jais sugundė, bet sakė žiauriai brangu užsisakinėt iš Vokietijos, nes PVM ten užsideda nemažas. Nebent kelioms kooperuotis.
joo, nieko nepadarysi, neturiu pinigų nei nuomai, nei priemonėms... Nes daba turiu TIK builder gel, kamufliažą ir baltą/juodą gelius. Su tokia priemonių"gausa" negaliu pasiūlyti daugiau paslaugų, o ir darbinti nenori niekas kai tik tiek visko turiu
dėl pvm irgi girdėjau itą dalyką. Nu pakolkas iš vokiečių nk neužsisakinėsiu, bandysiu gauti kinetics club nario kortelę
QUOTE(mascarra @ 2013 01 10, 23:20)
joo, nieko nepadarysi, neturiu pinigų nei nuomai, nei priemonėms... Nes daba turiu TIK builder gel, kamufliažą ir baltą/juodą gelius. Su tokia priemonių"gausa" negaliu pasiūlyti daugiau paslaugų, o ir darbinti nenori niekas kai tik tiek visko turiu
taigi, dėja, man niekas tų pinigų nepaskolins, turiu pati kažkaip užsidirbt ir susitaupyti... o ašaros rieda kiekvieną dieną kad negaliu dirbti darbo kuris man taip patinka
Nu nžn, aš tą patį turėdama ir netgi mažiau (gal pusmetį sugebėjau išsisukt be kamufliažo), pradėjau namie dirbt, ir iš gautų pinigėlių dasipirkinėjau prekes. Ir užteko porą skelbimų su fotkėm internete, pasipylė pasiūlymai iš grožio salonų, aišku siūlė ten kapeikas, ir net negalvojau ten eit
QUOTE(rogrinta @ 2013 01 11, 08:36)
Nu nžn, aš tą patį turėdama ir netgi mažiau (gal pusmetį sugebėjau išsisukt be kamufliažo), pradėjau namie dirbt, ir iš gautų pinigėlių dasipirkinėjau prekes. Ir užteko porą skelbimų su fotkėm internete, pasipylė pasiūlymai iš grožio salonų, aišku siūlė ten kapeikas, ir net negalvojau ten eit
Pradėt svarbiausia, o paskui... viskas savaime išeina 
Tau gerai kad taip išeina, o aš skelbiu internete ir feisbuke, ir priauginu ne taip jau brangiai - už 50lt, bet vistiek niekas neina, tik draugės ar kursiokės buvusios, o ką gaunu negaliu išleisti ant piremonių, nes reikia valgyti pirktis, nes su motina gyvenu o toji jau 20 metų nedirba. O man iš jokių salonų neskambina, aš pagal skelbimus skambinu, bet kai pasakau kiek priemonių teturiu atsiprašant pasiunčia, arba reikalauja 2 metų darbo patirties... Nežinau, kaip kitom panom taip išėjo lengvai darbą rasti, bet manęs niekas nenori
QUOTE(mascarra @ 2013 01 11, 10:45)
Tau gerai kad taip išeina, o aš skelbiu internete ir feisbuke, ir priauginu ne taip jau brangiai - už 50lt, bet vistiek niekas neina, tik draugės ar kursiokės buvusios, o ką gaunu negaliu išleisti ant piremonių, nes reikia valgyti pirktis, nes su motina gyvenu o toji jau 20 metų nedirba. O man iš jokių salonų neskambina, aš pagal skelbimus skambinu, bet kai pasakau kiek priemonių teturiu atsiprašant pasiunčia, arba reikalauja 2 metų darbo patirties... Nežinau, kaip kitom panom taip išėjo lengvai darbą rasti, bet manęs niekas nenori 
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 11, 13:17)
Va būtent. Ir pažiūrėjus kaip ten panos dirba, tikrai su labai maža patirtim, nes nagai patylėsiu kokie iš salonų pareina
Mascara, kantrybės gal šiek tiek
Aš laukiau klienčių 6 mėn, ir sulaukiau. Kaip sakant išmušė valanda
QUOTE(rogrinta @ 2013 01 11, 11:41)
Va būtent. Ir pažiūrėjus kaip ten panos dirba, tikrai su labai maža patirtim, nes nagai patylėsiu kokie iš salonų pareina
Nors tie salonai,kur siūlo dirbt su jų medžaigom,labai mažai meistrui tesiūlo, minimumas+ 10 proc. nuo kliento
Aišku,kol turi darbą kitą,dirbk, bet laisvu laiku daryk nagučius. Po truputį po truputį,pamatysi,per pažįstamus susirinks ratas, nes darbai
Geriausia reklama iš lūpų į lūpas. Tiesa, kai dėjau skelbimą tik baigus kursus, taip ir rašiau "tik pabaigus, kas išdrįs,prašom"
Tiesiog nenorėjau žmonių nuvilt,kad nesitikėtų velniai žino ko,kad išeis tobulais nagais
Aišku ir kaina buvo atitinkama
tai dabar ir planuoju šeip dirbti ką dirbu, o laisvu laiku priiminėti namuose paneles
Žėkit, man visada buvo įdomu toks dalykėlis: kažin ar galima su geliniu laku, kad ir HG, lakuoti gelinius nagučius? neatšoks lakas?
QUOTE(mascarra @ 2013 01 11, 13:45)
tai dabar ir planuoju šeip dirbti ką dirbu, o laisvu laiku priiminėti namuose paneles
o už gautus pinigėlius po truputį pirktis priemones
Žėkit, man visada buvo įdomu toks dalykėlis: kažin ar galima su geliniu laku, kad ir HG, lakuoti gelinius nagučius? neatšoks lakas?
ant gelio det gelini laka? taip galima, ir dedam
QUOTE(Ledine_saule @ 2013 01 11, 12:02)
ant gelio det gelini laka? taip galima, ir dedam
bent jau manosiom laikosi puikiai
Aišku, ačiū
QUOTE(mascarra @ 2013 01 11, 13:45)
Aš jau irgi kelias spalvytes gelinio nusipirkau, nes vis populiarėja visišškai nulakuotas nagas, tai su gel laku pigiau prasisuku nei su spalvotu geliu