Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 12, 18:30)
Bet vistiek graziau sutvarkei tu  thumbup.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos padekite man, nu nebesuprantu, visi finishai man gelsta, niekad taip nebudavo su IBD
Darbar dirbu su trendais ir su IBD, kas kam geriau laiko. Niekaip nesusidraugauju visiskai su trendais. Ir nesuprantu kas blogai, gal kokios paslapties nezinau, nes ju kursuose nebuvau, tik demonstraciniame smile.gif
O dabar IBD finishas ruduoja, pabandziau rogrintos patarimu Baha topa su lipnumu, isbandziau ant seves, tai po 2 sav visiskai ryzas, gal delto kad pirstines naudoju dirbdama. Bet ziuriu ji gan storai reikia tepti, kad nuvalius lipnuma viskas graziai butu, tai labai jau greitai senka man tas indukas verysad.gif

oi dabar ziuriu, gal ne i ta tema pataikiau, reiketu kraustytis i priauginima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureku: 12 sausio 2013 - 20:20
QUOTE(mascarra @ 2013 01 12, 19:22)
O čia po
user posted image

labai grazus darbas 4u.gif bet kaip taip lygiai padaryta linija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 12, 20:07)
labai grazus darbas  4u.gif  bet kaip taip lygiai padaryta linija? smile.gif

Smailas? labai lengvai smile.gif Su blizgalais labai lengva padaryti lygią liniją smile.gif nes aš blizgučius sumaišau su permatomu geliu ir tepu vos ne kaip spalvotą gelį smile.gif po to ant viršaus užtepu sluoksniuką permatomo gelio, kad viskas susilygintų, dar pagražinu su dilde ir vsio smile.gif toliau dailė ir viršutinis sluoksnis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aureku @ 2013 01 12, 19:52)
merginos padekite man, nu nebesuprantu, visi finishai man gelsta, niekad taip nebudavo su IBD
Darbar dirbu su trendais ir su IBD, kas kam geriau laiko. Niekaip nesusidraugauju  visiskai su trendais. Ir nesuprantu kas blogai, gal kokios paslapties nezinau, nes ju kursuose nebuvau, tik demonstraciniame smile.gif
O dabar IBD finishas ruduoja, pabandziau rogrintos patarimu Baha  topa su lipnumu, isbandziau ant seves, tai po 2 sav visiskai ryzas, gal delto kad pirstines naudoju dirbdama. Bet ziuriu ji gan storai reikia tepti, kad nuvalius lipnuma viskas graziai butu, tai labai jau greitai senka man tas indukas  verysad.gif

oi dabar ziuriu, gal ne i ta tema pataikiau, reiketu kraustytis i priauginima  ax.gif

o tu gal dirbi su trendnails kamufliažiniu geliu? kaip tau jis? nes noriu pabandyti, girdėjau, kad labai nedaug reikia jo, kad užmaskuotų smile.gif nes dabar turiu kinetics, bet nepatinka, kažkoks nevykęs gelis pasitaikė, labai šviesus, daug dėti reikia, kad užmaskuotų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 12 sausio 2013 - 20:32
QUOTE(mascarra @ 2013 01 12, 21:35)

o tu gal dirbi su trendnails kamufliažiniu geliu? kaip tau jis? nes noriu pabandyti, girdėjau, kad labai nedaug reikia jo, kad užmaskuotų  smile.gif  nes dabar turiu kinetics, bet nepatinka, kažkoks nevykęs gelis pasitaikė, labai šviesus, daug dėti reikia, kad užmaskuotų  verysad.gif

taip dirbu, spalva jo gera, nepasakyciau kad daug reikia tepti, tikrai gerai maskuoja, tik aisku reikia Dark pirkti, ji rekomenduociau.
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2013 01 12, 20:36)
taip dirbu, spalva jo gera, nepasakyciau kad daug reikia tepti, tikrai gerai maskuoja, tik aisku reikia Dark pirkti, ji rekomenduociau.

aga, pastebėjau, kad daug kas dark rekomenduoja. tik kad norėčiau pasibandymui nusipirkti tą mažą induką už 40Lt, bet jau išparduotas jis verysad.gif o didelio indelio nenoriu iš karto pirkti nepabandžius doh.gif Bėje, gal turi kur įkėlus foto su tuo trendnails kamufliažu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 12 sausio 2013 - 20:48
QUOTE(mascarra @ 2013 01 12, 21:47)
aga, pastebėjau, kad daug kas dark rekomenduoja. tik kad norėčiau pasibandymui nusipirkti tą mažą induką už 40Lt, bet jau išparduotas jis  verysad.gif  o didelio indelio nenoriu iš karto pirkti nepabandžius  doh.gif Bėje, gal turi kur įkėlus foto su tuo trendnails kamufliažu?  4u.gif

niekur nesu dejusi, bet einu paieskoti pas save. Sakyciau gali drasiai pirkti ir dideli, manau nenusivilsi.

pridedu ka turiu, tik su telefonu fotografuota, tai nera ryskumo.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureku: 12 sausio 2013 - 21:05
QUOTE(aureku @ 2013 01 12, 20:52)
niekur nesu dejusi, bet einu paieskoti pas save. Sakyciau gali drasiai pirkti ir dideli, manau nenusivilsi.

pridedu ka turiu, tik su telefonu fotografuota, tai nera ryskumo.

Nu labai dailu wub.gif blyn, reikės pataupyti, nes daba noriu spalvotų gelių prisipirkti, nes pakolkas tik baltą ir juodą teturiu ax.gif
o kokiais ten kiekiais būna? nes pvz ten už 120lt mačiau, bet jaučiu mažas indukas, ane?
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 01 12, 22:13)
Nu labai dailu  wub.gif  blyn, reikės pataupyti, nes daba noriu spalvotų gelių prisipirkti, nes pakolkas tik baltą ir juodą teturiu  ax.gif
o kokiais ten kiekiais būna? nes pvz ten už 120lt mačiau, bet jaučiu mažas indukas, ane?

Ar cia klausiate apie spalvotus? tik juodas cia is trendu extreme black, jis 55 Lt berods, baltas cia IBD, o raudonas, kazkoks pigiakas, kuris lygiai taip pat puikia laiko ir gerai tepasi, bet as su spalvotais geliais mazai dirbu, tai neprisipreku ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2013 01 12, 21:24)
Ar cia klausiate apie spalvotus? tik juodas cia is trendu extreme black, jis 55 Lt berods, baltas cia IBD, o raudonas, kazkoks pigiakas, kuris lygiai taip pat puikia laiko ir gerai tepasi, bet as su spalvotais geliais mazai dirbu, tai neprisipreku ju  ax.gif

ne, klausiau apie kamufliažą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 10 28, 22:27)
Tai galima ir nedėt, bet kai skaidrus pigesnis, tai man labiau patinka daryt su juo  biggrin.gif O šiaip, esu ir aš bandžius stiklą tiesiai ant prancūzo, nu nieko nenutiko, bet kažkaip nesaugiai jaučiuos. Ai dar bandžiau dėt ant skaidraus ir nenuėmus lipumo, irgi nieko nenutiko. Galima aišku eksperimentuot, bet ... geriau daryt kaip įpratus ir žinai kad užtikrintai bus viskas čiki piki.
Nu o aš šiandien paaukojau visą ir vienintelę išeiginę savo nagams  doh.gif

user posted image

rogrinta, atskleisk paslapti kur radai tokio tinklelio???
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 01 12, 20:22)
Ir tai tas geltonumas matosi...  verysad.gif

Nu joooo.. šitas dalykas ir gadina visą vaizdą, bet tikrai žymiai geriau nei buvo. Čia jaučiu ne korkcijąreikėjo daryt, o nuėmimą, ir naują priaugunimą,kad pataisyt situacija doh.gif Buvo ir pas mane su tokiu morkavu akrilu atėjus, bet mes kažkaip išsprendėmproblemą ne prncūzo pagalba, o dizainą beveik ant viso nago dariau

QUOTE(mascarra @ 2013 01 12, 22:47)
  o didelio indelio nenoriu iš karto pirkti nepabandžius  doh.gif Bėje, gal turi kur įkėlus foto su tuo trendnails kamufliažu?  4u.gif

Nebijočiau tavo vietoj, nes jis tikrai, kiek atsiliepimų girdžiu,galima pavadint kol kas geriausiu. Nors aš pati nebandžiau lotuliukas.gif Bet turiu jau nusipirkus, guli stalčiuke,kol CNI ir Kinetics kamufliažus pabaigsiu, arba kol sugalvosiu sau nagus daryt biggrin.gif Pirkau dėl akcijos kalėdinės, norėjau didžiausią kiekį imt,bet nebebuvo,tai ėmiau 30 ml. unsure.gif

QUOTE(iindrutea @ 2013 01 13, 02:04)
rogrinta, atskleisk paslapti kur radai tokio tinklelio???

Oi bele kur yra,kur medžiagom prekiauja biggrin.gif Aš gariūnuos "karbatkas" pirkau biggrin.gif Viena klientė sau pirkos audinį gipiūrinį, tai su juo dar patogiau dirbt, nes jis elastingesnis, nei karbatkytės, lengviau aptempt pagal smailą
Papildyta:
user posted image

Atsakyti