Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(SECREAT @ 2012 09 30, 14:10)
Self employe ir yra leidimas dirbti,musu patentas vadinamas.Gali man rodos per Job centre uzsisakyti ji ir duos visus reikiamus dokumentus,ka kada kaip ir kur daryti smile.gif pajamos kaip suprantu metu gale deklaruojamos tik.aisku geriau meluoti ir rasyti kad kuo maziau uzdirbi smile.gif Siaip neapsimoka su tuo self employe.as kai planuoju tureti vaiku,tai man jokiu ismoku nebutu.Geriau kazkur kur idarbina.O namie tai dauguma be jokiu patentu dirba smile.gif

reiks pasidomet agenturose gal daugiau g.gif as tai galvoju poto metu gale dar butu galima grazintis pinigus uz darbo priemones pirktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 09 30, 15:40)
reiks pasidomet agenturose gal daugiau g.gif  as tai galvoju poto metu gale dar butu galima grazintis pinigus uz darbo priemones pirktas g.gif

na naznau,negirdejau tokio dalyko.tu turesi nurodyti kiek uzdirbai,kiek uz priemones sumokejai ir jie skaiciuos nuo grynu pinigu lyg mokescius,kiek gavai.siaip as jau cia kuris laikas,ir man visi anglai vis sako kad tik nesidaryt to self employe,nes sh..as paskutinis ir jokios naudos neduoda tai.
Atsakyti
Nuuu,pagaliau prisiruošiau ir sau nagus pasidaryt biggrin.gif Išbandžiau naują Kinetics modeliuojamąjį baltą gelį. Patiko rolleyes.gif Bet jo tiek daug,kad neaišku kada sunaudosiu doh.gif Jei kas norės, perleisiu pusę biggrin.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 30, 20:51)
Nuuu,pagaliau prisiruošiau ir sau nagus pasidaryt  biggrin.gif Išbandžiau naują Kinetics modeliuojamąjį baltą gelį. Patiko  rolleyes.gif Bet jo tiek daug,kad neaišku kada sunaudosiu  doh.gif  Jei kas norės, perleisiu pusę  biggrin.gif

[url=htt

Jauciu dienos sviesoje efektyvesnis vaizdelis bigsmile.gif Kiek valandu sedejai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 30, 23:03)
Jauciu dienos sviesoje efektyvesnis vaizdelis bigsmile.gif Kiek valandu sedejai? biggrin.gif

Iš tikrųjų taip,pati spoksau ir spoksau,dar niekad taip į nagus savo nežiūrėjau hihihi.gif O ir iš vyro komplimetų sulaukiau, vat čia tai ĮVYKIS thumbup.gif Sedėjau nei daug nei mažai - 9 val. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 30, 20:51)
Nuuu,pagaliau prisiruošiau ir sau nagus pasidaryt  biggrin.gif

ispudingai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(rogrinta @ 2012 09 30, 22:47)
Sedėjau nei daug nei mažai - 9 val.  doh.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif eina sau... raumenys neatrofavosi???? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 30, 19:51)
Nuuu,pagaliau prisiruošiau ir sau nagus pasidaryt  biggrin.gif Išbandžiau naują Kinetics modeliuojamąjį baltą gelį. Patiko  rolleyes.gif Bet jo tiek daug,kad neaišku kada sunaudosiu  doh.gif  Jei kas norės, perleisiu pusę  biggrin.gif

Fantastika bigsmile.gif Labai labai grazu,as irgo noriu tokiu bigsmile.gif
O tai kiek ten to gelio yra ,kad nesunaudosi? ir kiek ans kainavo,mano trendo baiginejas jau,sakau jei sis irgi geras ,o dar pigesnis biggrin.gif
Atsakyti
rogrinta, labai grazus nageliai!!! thumbup.gif
o as vel su klausimu- ant kokiu kedziu sedite jus ir kokias turite klientems? stabilias ar besisukiojancias?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 10 01, 16:16)
rogrinta, labai grazus nageliai!!! thumbup.gif
o as vel su klausimu- ant kokiu kedziu sedite jus ir kokias turite klientems? stabilias ar besisukiojancias?

As ant beisukiojancios,o kliente ant stabilios ,ramiai,kad sedetu,man patinka pasisukiot prie spinteles smile.gif
Atsakyti
as dbr irgi uzsisakiau dvi besisukiojancias,ir galvoju ar nebusiu klaidos padarius ir man kliente malsis atsisedus biggrin.gif

Rogrinta-dailybe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 10 01, 22:38)
as dbr irgi uzsisakiau dvi besisukiojancias,ir galvoju ar nebusiu klaidos padarius ir man kliente malsis atsisedus  biggrin.gif

Rogrinta-dailybe  wub.gif

nu as ir klientei uzsakiau besisukiojancia, bet lyg ir raso, kad uzsifiksuoja, ir dar ziurejau, kad siek tiek atsilenktu, kad butu patogiau pedikiura darant...
Atsakyti
QUOTE(klau @ 2012 10 01, 21:31)
As ant beisukiojancios,o kliente ant stabilios ,ramiai,kad sedetu,man patinka pasisukiot prie spinteles smile.gif

drinks_cheers.gif tik sitaip ir nekitaip biggrin.gif Nes poto kliente juda malasi, tai tel pasiimt tai da ko , sukiosis cia pan pff biggrin.gif Pasodinta kaip shtykas ant stabilios, o as ant besisukancios, kad man butu patogiau pasiimti aplink daiktelius ax.gif
Atsakyti