QUOTE(klaara @ 2013 06 11, 15:47)
tai "tarkime" ar realiai jūsų mamai buvo atliktas cp?
O ką,nereikia grižti prie to,kas natūralu?Ar natūralumas kažkas blogo?

Geriau cp,geriau epidūras(ar skatinamieji) ,pasitaikius pirmai progai?
Realiai. Galite sakyti dabar, kad būtent tas pjūvis man ir sukelia netoleranciją

. Žinot, realiai pirmieji prisiminimai man prasideda nuo 1,5 metų. Gimimo momento aš neprisimenu. Mama, manau, prisimena. Čia tas "ojojoj, kaip blogai po gimdymo paimamas vaikas, blogai vaikui" man asocijuojasi su antireklama abortams, kai poros savaičių vaisius pilve pasakoja, kad "nežudyk manęs, mama". Realiai tik gimęs vaikas tikrai nieko neprisimins. Gal kokie pseudopsichologai kada ir nutyrė, kad tai didis blogis, bet n vaikų užaugo taip ir nemanau, kad jie prastesni. Jei planuojate prisikabinti dėl paminėtos abortų temos - nebijokite, aš jų neplanuoju.
Nežinau, ar reikia prie to natūralumo grįžti. Pagal poreikius. Man kai kuriais klausimais natūralumas per daug perspaustas. Medicina kažkaip vystėsi, kad kuo daugiau žmonių išgyventų, man jos atradimai ir išradimai atrodo teigiamas dalykas. Principe vaikai man dar negresia. CP be reikalo nesidaryčiau, nematau tam reikalo. Epidūro žinau, kad nenorėsiu. Neskaičiau dar apie žalą vaikui, nes žinau, kad jo vis tiek nenorėčiau dėl dūrio vietos.