Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

Sweiki smile.gif
Antradienį buvau pas ortodontą (ar kaip čia rašos? lotuliukas.gif ) ir jis man nustatė datą kada dėsiuos breketus. Rugpjūčio 29 unsure.gif Man 14
žinau kad dar daug laiko, bet laaaabai bijau... blink.gif
mano dantys niera labai tiesūs, taigi bijau kad kalbėdama su žmonėmis jie žiūrės tik į mano dantis unsure.gif ir kad labai skaudės. ir kad negražiai atrodys schmoll.gif
Taigi turiu kelis klausimėlius:
ar labai skauda?
kada ir ką galima valgyti?
kaip valytis dantukus su briketais?
ir kiek kainuoja tos spalvoto gumytės? kokia spalvą rinktumetes?
iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguosti, kad esu ne juokais persigandusi dėl savo ilties iš padebesių... Man ją taip skauda, labai gelia... Valytis skauda, o kai ką šalto geriu ar valgau, nutvelkia didžiulis skausmas, su ledų porcija net ašara ištryško nuo skausmo blink.gif Antra diena nesidedu elastikų, nenoriu erzinti ilties, o orto dabar atostogauja, pasiskambinti negaliu doh.gif Gal kam panašiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 05 10, 16:14)
Ateinu pasiguosti, kad esu ne juokais persigandusi dėl savo ilties iš padebesių... Man ją taip skauda, labai gelia... Valytis skauda, o kai ką šalto geriu ar valgau, nutvelkia didžiulis skausmas, su ledų porcija net ašara ištryško nuo skausmo  blink.gif  Antra diena nesidedu elastikų, nenoriu erzinti ilties, o orto dabar atostogauja, pasiskambinti negaliu  doh.gif  Gal kam panašiai buvo?

taigi matyt tiesinasi iltis ir skauda ja, nereikia taip pergyvent. man paciai pora savaiciu atgal mano kreiva antruka taip gele kad negalejau nieko kasti, o jei netycia uzkliudydavau ji liezuviu, net cypt noredavosi is skausmo. taciau po savaites praejo skausmai. kreivasis antrukas issitiesino ir skausmai nebekamuoja. manau ir tau praeis.
Atsakyti
Ir as ir orto...

gavau elastikus smile.gif
pakeite viela, gavau keleta kabliuku ant kuriu kabinsiu elastikus... skausmas nemenkas...
sumokejau 100lt, sekantis vizitas po 6 savaiciu....
Atsakyti
sweiki dar kartą mirksiukas.gif
kaip jau minėjau rugpjūti dėsiuos breketus.
tačiau šiandien pastebėjau mažyte skylute dantuke doh.gif arba gal tik pasirodė? rolleyes.gif
ar vertėtu nueiti pas odontologą? nes girdėjau kad su breketais vargu ar sutvarkys dantuką. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloLili @ 2013 05 10, 19:17)
sweiki dar kartą  mirksiukas.gif
kaip jau minėjau rugpjūti dėsiuos breketus.
tačiau šiandien  pastebėjau mažyte skylute dantuke  doh.gif arba gal tik pasirodė?  rolleyes.gif
ar vertėtu nueiti pas odontologą? nes girdėjau kad su breketais vargu ar sutvarkys dantuką.  unsure.gif

Sveika 4u.gif Sveikinam su būsima kelione link tobulos šypsenos, linkime greito ir sėkmingo gydymo 4u.gif Įtarus apie skylutę, visada verta eiti pas dantistą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 10, 18:40)
Ir as ir orto...

gavau elastikus smile.gif
pakeite viela, gavau keleta kabliuku ant kuriu kabinsiu elastikus... skausmas nemenkas...
sumokejau 100lt, sekantis vizitas po 6 savaiciu....

Ar pagyrė orto centrą? 4u.gif Beje, sau_lu_te, berods neseniai buvai rašiusi apie jautrų dantuką... Mane ne juokais neramina manoji iltis. Į šaltą maistą labai jautriai reaguoja, skausmas nudvelkia iki pat šaknų, nieko panašaus nejaučiau, kai dantys judėjo, kažkaip nemanau, kad nuo to... Dabar išvis tik viena mintis apie tirpstančias šaknis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 05 10, 19:31)

Ar pagyrė orto centrą?  4u.gif  Beje, sau_lu_te, berods neseniai buvai rašiusi apie jautrų dantuką... Mane ne juokais neramina manoji iltis. Į šaltą maistą labai jautriai reaguoja, skausmas nudvelkia iki pat šaknų, nieko panašaus nejaučiau, kai dantys judėjo, kažkaip nemanau, kad nuo to... Dabar išvis tik viena mintis apie tirpstančias šaknis  doh.gif

nepagyre mano centro... buvau su maza princese tai sunkiai sekesi bendraut su gydytoja smile.gif

bet zodziu sake liks dabar tarpelis vienas, bet paskui ten viskas labai greitai vos ne is karto uzsidarys kai uzdes grandinele ar kazka tokio...

sveika prisijungus i galcojima del tirpstanciu saknu drinks_cheers.gif
nebijok, man ir buvo toks jautrus pirkukas kad iki asaru... net oro ikvepti negalejau... o tai buvo tiesiog todel, kad jis buvo labai labai judinamas ir nespejo isitvirtinti naujoje vietoje...
viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Nepatikesit..pamirsau kad sian mano vizitas pas orto, dbr sedziu ir galvoju kazka pamirsau... doh.gif. Orto pries 2savaites paskyre vizita , sian turejo det zieda ant kruminio paskutinio...nu negaliu visai jau nupusau...ka dbr daryt ? Ryt bandysiu skambint...nu bet dar tokio dalyko man nebuvo, laukdavau tu vizitu kaip niekad...o dbr varna pamirsau .... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilalla @ 2013 05 10, 22:05)
Nepatikesit..pamirsau kad sian mano vizitas pas orto, dbr sedziu ir galvoju kazka pamirsau... doh.gif. Orto pries 2savaites paskyre vizita , sian turejo det zieda ant kruminio paskutinio...nu negaliu visai jau nupusau...ka dbr daryt ? Ryt bandysiu skambint...nu bet dar tokio dalyko man nebuvo, laukdavau tu vizitu kaip niekad...o dbr varna pamirsau .... schmoll.gif

gerai, kad as is vakaro gaunu sms....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 10, 21:12)
gerai, kad as is vakaro gaunu sms....

būtinai ryt pasiskambink wink.gif manau turėtu priimti, arba bent jau paskirti kitą laiką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hilalla @ 2013 05 10, 21:05)

būtinai ryt pasiskambink mirksiukas.gif manau turėtu priimti, arba bent jau paskirti kitą laiką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 10, 19:57)
nepagyre mano centro... buvau su maza princese tai sunkiai sekesi bendraut su gydytoja smile.gif

bet zodziu sake liks dabar tarpelis vienas, bet paskui ten viskas labai greitai vos ne is karto uzsidarys kai uzdes grandinele ar kazka tokio...

sveika prisijungus i galcojima del tirpstanciu saknu  drinks_cheers.gif
nebijok, man ir buvo toks jautrus pirkukas kad iki asaru... net oro ikvepti negalejau... o tai buvo tiesiog todel, kad jis buvo labai labai judinamas ir nespejo isitvirtinti naujoje vietoje...
viskas bus gerai  4u.gif

Ačiū už paguodą 4u.gif Jausmas ne koks, taip gelia, kad net vandens atsigerti negalima... Trumpam atsisakiau elastikų, tik kai aprims tas skausmas vėl kabinsiu. Klausiau pradžioje gydymo dėl tirpstančių šaknų, patikino, kad per darbo praktiką nei vienam pacientui nėra atsitikę, tai labiau išimtis, nei taisyklė, nors manęs kažkaip visai nepaguodė doh.gif
Tuos tarpelius greit sutvarko drinks_cheers.gif Man buvo tarp pirmukų, gavau grandinėlę, iš kabineto išėjau jau be tarpo bigsmile.gif Kai pagalvoju, tie dantys su breketais burnoje laksto kaip pašėlę biggrin.gif Anksčiau nebūčiau patikėjusi, kad taip įmanoma ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Hilalla @ 2013 05 10, 22:05)

Ką pasakytų p. Freud'as, kad nepamiršai, o į pabaigą gydymo pasąmoniškai nesinori su breketais atsisveikinti thumbup.gif biggrin.gif O jei rimtai, tai linkiu greito susitarto vizito, visko pasitaiko drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 05 10, 17:14)
Ateinu pasiguosti, kad esu ne juokais persigandusi dėl savo ilties iš padebesių... Man ją taip skauda, labai gelia... Valytis skauda, o kai ką šalto geriu ar valgau, nutvelkia didžiulis skausmas, su ledų porcija net ašara ištryško nuo skausmo  blink.gif  Antra diena nesidedu elastikų, nenoriu erzinti ilties, o orto dabar atostogauja, pasiskambinti negaliu  doh.gif  Gal kam panašiai buvo?

Man taip buvo, bet ne su iltim, o kitas dantukas. Net vandens atsigerus taip sugeldavo, kad atrodo numirsiu. Pasakiau orto, tai ji sake, kad cia normalu. Sake jei skausmas nesiliaus ilgiau tai kreiptis i savo odontologa, nes galbut sugedes ar kt. Bet man va praejo... Nors pirma mintis irgi buvo, kad danties saknis tirpsta ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti