Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

QUOTE(taša @ 2013 05 18, 21:15)
man jau 3 men smile.gif
ta proga pasirodau

Nu super, viršus to-bu-las mano akimis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 05 18, 22:15)
man jau 3 men smile.gif
ta proga pasirodau

grazu, keksai 4u.gif tik man juos vis tiek dar truputi i prieki noretusi atstumti blush2.gif kada apacia?
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 05 19, 00:39)
grazu, keksai 4u.gif tik man juos vis tiek dar truputi i prieki noretusi atstumti blush2.gif  kada apacia?

tai va, man irgi. nes jie i vidu palinke biski. tikiuos kad ta padarys, sakysiu kita karta kai eisiu.
o apacia- lygiai po menesio bus
Atsakyti
Pradedu vel pratintis prie elastiku.... gana simuliuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 19, 19:39)
Pradedu vel pratintis prie elastiku.... gana simuliuoti  blush2.gif

4u.gif daugiau nesiosi, greiciau atsikratysi breketais. 4u.gif
Matos jau finisa tiesioji pas tavi. 4u.gif
Atsakyti
O aš jau pripratau prie elastikų. Net ir naktinis taip baisiai nebeplėšia žandikaulių, kaip iš pradžių. Tiksliau, dabar skauda, kai nusiimu jį, o ne kai užsidedu smile.gif keistai čia smile.gif o dieninio tai išvis nebejaučiu, netrukdo. Tik kažko dantis "niežti", norisi sukąst vis stipriau, "pasikasyt". Keistas jausmelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 05 19, 23:30)
O aš jau pripratau prie elastikų. Net ir naktinis taip baisiai nebeplėšia žandikaulių, kaip iš pradžių. Tiksliau, dabar skauda, kai nusiimu jį, o ne kai užsidedu smile.gif keistai čia smile.gif o dieninio tai išvis nebejaučiu, netrukdo. Tik kažko dantis "niežti", norisi sukąst vis stipriau, "pasikasyt". Keistas jausmelis smile.gif

Tavo dantukai atrodo nuostabiai, ir tarpukas uzsitrauke lb grazu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2013 05 19, 21:58)
4u.gif  daugiau nesiosi, greiciau atsikratysi breketais.  4u.gif 
Matos jau finisa tiesioji pas tavi. 4u.gif

kadangi iki vizito buvo 6 savaites, tai leidau savaite sau buti be elastiku kad baigtu dantis skaudeti.... nes si karta ilgai po vielos pakeitimo man juos skauda... dabar dantu skausmas apmazejo, beveik nebeskauda, tai elastikai taps draugais...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 05 18, 22:15)
man jau 3 men smile.gif
ta proga pasirodau

virsus jau tvarkoj mano akimis, labai greit issitiesino, matyt todel kad ir pradzioje jie buvo tik vos vos kreivi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 05 20, 09:33)
virsus jau tvarkoj mano akimis, labai greit issitiesino, matyt todel kad ir pradzioje jie buvo tik vos vos kreivi rolleyes.gif

jo, pagrinde prikiniai buvo vos kreivi. ir antrukas gal palinkes. visa kita mazaug ok.
tik dabar kai isitiesino , tai tas kuris buvo uzdengtas kitu- jo kampukas toks astrus, matyt nuo maisto ir kt nenuzulintas.. tikiuos gale juos paslifuos kak nada

kodel pati neikeli foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 21 gegužės 2013 - 15:32
QUOTE(taša @ 2013 05 21, 16:26)
jo, pagrinde prikiniai buvo vos kreivi. ir antrukas  gal palinkes. visa kita mazaug ok.
tik dabar kai isitiesino , tai tas kuris buvo uzdengtas kitu- jo kampukas toks astrus, matyt nuo maisto ir kt nenuzulintas.. tikiuos gale juos paslifuos kak nada
kodel pati neikeli foto?

laukiu kol pasidarysiu higiena, kad ikelciau blush2.gif nes dabar kai dantys pajudejo atsivere nematyti plotai apnasu kurias reikia nugramdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 05 22, 11:40)
laukiu kol pasidarysiu higiena, kad ikelciau  blush2.gif  nes dabar kai dantys pajudejo atsivere nematyti plotai apnasu  kurias reikia nugramdyt  lotuliukas.gif

gerai kad priminei! reik ir man eit uzsirasyt. kad gauciau 5 % nuolaida apatiniam
Atsakyti