Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

Sveikos, prisiduodu ir as smile.gif
buvau pas orto konsultuotis ar tikrai reikia rauti ta protinuka, kur pabegau nuo operacijos smile.gif nugi ir nusprendem dar palaukti, sako nu gal bent jau gydymo pabaigoj issirauti, o daba vizitas po savaiciu, sako ateik, tada ziuresim ko norejau is to danties. ech, bent jau tiek gerai smile.gif
ech, o pas mane dantukuose rodos viskas sustoje, niekas nevyksta, didziausi pokyciai buvo pirma menesi, labiausiai iltinukai pavaziavo. dar norejau paklaust tu panikiu kurioms buvo rauti 4 -ukai, ar jums tam tarpukui sutraukti greze varzta? kazkur maciau video taip darant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 05 27, 16:59)
Greičiausiai nei viena iš mūsų neapsieisim be šito elastikų džiaugsmo  4u.gif  Jausmas ne kas, kurį laiką nenešiojau jų, kadangi žvėriškai skaudėjo iltį  verysad.gif  O dabar paskaičiau apie guodzik raiščius ir net silpna pasidarė  doh.gif  Orto dabar atostogauja, mielai bėgčiau į vizitą, ne juokas čia. Nors lyg ir aprimo skausmas  g.gif  Ek, na ir bėdelės tie breketai  drinks_cheers.gif  Linkėjimai kuo pakenčiamesnio maudimo ir gražių rezultatų, kurie ateis su juo  4u.gif

as niekaip neprisiminiau kuriai cia irgi taip skaudejo g.gif senai skauda? jei nestipreja tai nieko baisaus turbut kaip man. bet siaip zinokit ne juokas, nes jei luztu saknis tai sakes, negyvas dantukas lieka unsure.gif tai paziurejo spalva viska, sake, kolkas nepanasu kad tamsetu, o is nuotraukos matosi raisciu itrukimas, plysiukas kazkoks, kurio siaip buti neturetu bet kadangi juda dantukai tai velgi, pasitaiko. bet va pakeitus viela, skausmas tikrai mazeja smile.gif
Atsakyti
Guodzik, sveikinimai su gerom naujienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 05 27, 17:38)
Guodzik, sveikinimai su gerom naujienom 4u.gif

aciu 4u.gif
guluosi pas ja i kede su sypsena, jos asistente, sako, o kaip smagu matyti zmogu besisypsanti biggrin.gif o Budriene, tai jau turbut apsiprato biggrin.gif
siaip saves nebeisivaizduoju be ju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 27 gegužės 2013 - 19:07
QUOTE(guodzik @ 2013 05 27, 18:22)
as niekaip neprisiminiau kuriai cia irgi taip skaudejo  g.gif senai skauda? jei nestipreja tai nieko baisaus turbut kaip man. bet siaip zinokit ne juokas, nes jei luztu saknis tai sakes, negyvas dantukas lieka  unsure.gif tai paziurejo spalva viska, sake, kolkas nepanasu kad tamsetu, o is nuotraukos matosi raisciu itrukimas, plysiukas kazkoks, kurio siaip buti neturetu bet kadangi juda dantukai tai velgi, pasitaiko. bet va pakeitus viela, skausmas tikrai mazeja  smile.gif

Vaje, jūs taip ramiai pasakojate, o man net šiurpas per kūna eina blush2.gif Baisu, jei įtrūkę raiščiai, linkiu, kad viskas būtų gerai 4u.gif Čia aš skundžiausi skausmais, mano iltį labai gėlė, kuriam laikui visiškai atsisakiau elastikų, bet dabar jau lyg viskas gerai... O skausmas buvo ne koks maudimas, o gėlimas iki pat šaknų blink.gif Ypač skaudėdavo, jei kokį šaltą, ar karštą skystį, ar maistą valgydavau. Kaži kaip mano to ilties šaknys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 05 27, 19:06)
Vaje, jūs taip ramiai pasakojate, o man net šiurpas per kūna eina  blush2.gif  Baisu, jei įtrūkę raiščiai, linkiu, kad viskas būtų gerai  4u.gif  Čia aš skundžiausi skausmais, mano iltį labai gėlė, kuriam laikui visiškai atsisakiau elastikų, bet dabar jau lyg viskas gerai... O skausmas buvo ne koks maudimas, o gėlimas iki pat šaknų  blink.gif  Ypač skaudėdavo, jei kokį šaltą, ar karštą skystį, ar maistą valgydavau. Kaži kaip mano to ilties šaknys  doh.gif

tai tokie patys pojuciai kaip pas mane 4u.gif as gal tokia rami nes labai pasitikiu savo gydytoja. Jei ji sako, kad nieko baisaus, vadinasi, nieko baisaus tik reikia vengti dirgikliu 4u.gif bet sake, skambinti jei stipres.
kai nueisite irgi paprasykite nuotraukos, del sventos ramybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 05 27, 20:10)
tai tokie patys pojuciai kaip pas mane 4u.gif as gal tokia rami nes labai pasitikiu savo gydytoja. Jei ji sako, kad nieko baisaus, vadinasi, nieko baisaus tik reikia vengti dirgikliu  4u.gif bet sake, skambinti jei stipres.
kai nueisite irgi paprasykite nuotraukos, del sventos ramybes 4u.gif

Vizitas tik po mėnesio, na bet kaip nors... O kokių dirgiklių jums reikia vengti? ax.gif Mąstau atsisakyti elastikų, nes su jais iltį skauda. O orto skambintis nenoriu, kadangi girdėjau, kaip su sesute kalbėjo apie atostogas Indijoje (berods Indijoje g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 05 27, 19:23)
Vizitas tik po mėnesio, na bet kaip nors... O kokių dirgiklių jums reikia vengti?  ax.gif  Mąstau atsisakyti elastikų, nes su jais iltį skauda. O orto skambintis nenoriu, kadangi girdėjau, kaip su sesute kalbėjo apie atostogas Indijoje (berods Indijoje  g.gif  )

na karsto, salto, ledu su kava ir pan. bet man geldavo net nusisypsojus ir gavus vejo gusi i dantis g.gif
o dbr prasideda dziaugsmingas apacios skausmas doh.gif einu savo ramuneliu gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 27 gegužės 2013 - 19:31
QUOTE(guodzik @ 2013 05 27, 20:27)
na karsto, salto, ledu su kava ir pan. bet man geldavo net nusisypsojus ir gavus vejo gusi i dantis  g.gif
o dbr prasideda dziaugsmingas apacios skausmas  doh.gif einu savo ramuneliu gerti.

Tikėkimės praeis skausmai drinks_cheers.gif Man apačia labiau skaudėjo nei viršus... Suprantu, ką tai reiškia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 05 27, 19:32)
Tikėkimės praeis skausmai  drinks_cheers.gif  Man apačia labiau skaudėjo nei viršus... Suprantu, ką tai reiškia  4u.gif

baisiau kazi ar begali buti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos breketuotosios Tauragiškės,

prisijunkit prie Tauragės breketuku klubo FB!

https://www.facebook...66172920217780/

Smagiai pabendrausim!
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 05 27, 20:27)
o dbr prasideda dziaugsmingas apacios skausmas  doh.gif einu savo ramuneliu gerti.

Ledu suvalgyk. mirksiukas.gif
Atsakyti