Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 59 tema

Sveikutės visos 4u.gif Aš kaip ir žadėjau įmetu savo 6 mėn nešiojimo rezultatą. Dantys po estetinio ir balinimo smile.gif

user posted image

Papildyta:
buvo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 04 14, 09:59)
Sveikutės visos 4u.gif  Aš kaip ir žadėjau įmetu savo 6 mėn nešiojimo rezultatą. Dantys po estetinio ir balinimo smile.gif

user posted image

eik tu sau wub.gif drinks_cheers.gif tik 6 menesiu reikejo?kokius breketukus turejai?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 04 14, 10:01)
Sveikutės visos 4u.gif  Aš kaip ir žadėjau įmetu savo 6 mėn nešiojimo rezultatą. Dantys po estetinio ir balinimo smile.gif

super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 04 14, 11:01)
eik tu sau wub.gif  drinks_cheers.gif  tik 6 menesiu reikejo?kokius breketukus turejai?

Galima sakyt 5 nešiojau, paprastus keramikinius smile.gif
Atsakyti

Wow bigsmile.gif Atrodo nuostabiai wub.gif Didžiausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 04 14, 11:28)
Wow  bigsmile.gif  Atrodo nuostabiai  wub.gif  Didžiausi sveikinimai  thumbup.gif  4u.gif

Aš irgi manau, kad rezultatas vertas aukų biggrin.gif Ypač pastebėtinas daug didesnis stipriosios lyties dėmesys biggrin.gif Na, bet anksčiau ar vėliau pačios tuo įsitikinsit bigsmile.gif

Beje, šypsenos kaina 13 000 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 04 14, 10:44)
Aš irgi manau, kad rezultatas vertas aukų biggrin.gif  Ypač pastebėtinas daug didesnis stipriosios lyties dėmesys biggrin.gif  Na, bet anksčiau ar vėliau pačios tuo įsitikinsit bigsmile.gif

Beje, šypsenos kaina 13 000 lt  doh.gif

va kaina tai doh.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad rezultatas vertas aukų biggrin.gif  Ypač pastebėtinas daug didesnis stipriosios lyties dėmesys biggrin.gif  Na, bet anksčiau ar vėliau pačios tuo įsitikinsit bigsmile.gif

beveik masina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 04 14, 09:01)

Pasaka!!! Sveikinimai! Kaina didelė, bet... verta! Į save investuoti visada verta smile.gif
Atsakyti

Super dantukai! Pinigai neatstoj grazios sypsenos! Svarbiausia, ka gerai jauties, nebijai sypsotis!
Zrek, a daug ka dari, kai estetini dareis?
Atsakyti

user posted image

Tobulai wub.gif labai labai gražu wub.gif ka estinio metu jums darė? kiek kainavo? kokiu būdu dantukus balinot?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 04 14, 13:42)
Tobulai wub.gif  labai labai gražu wub.gif  ka estinio metu jums darė? kiek kainavo? kokiu būdu dantukus balinot?

Balinausi kapomis, kur buvo likę nelygumai, visus estetinio metu sulygino, 6 dantis plombavo, papildomos priežūros kaip ir nereikia po estetinio. Beje ten minimaliai to plombavimo ir buvo, tik nuvalgymus atstatyti. Balinimas 350 lt, plombavimas - vienas dantis 400 lt 4u.gif
Atsakyti