QUOTE(pikkolo @ 2013 04 19, 09:21)
Tai labai priklauso nuo profesijos, srities. Nors aš mokiausi 10 metų, man vaikas ar 2-3 metų pertrauka nemaišo siekti karjeros savo profesinėje srityje. Be to, vaikai užauga, nebūtina juk karjerą padaryti iki 30 metų, galima ir vėliau, kai vaikai paauga, juk tobulėti savo srityje ir siekti aukštumų gali visą gyvenimą.
Beje, kas dėl to reikalingo artumo vaikui ir darželio. Tai darželio priešininkai pamiršta paminėti, kad vaikas maždaug sualukęs 2 metų pradeda save suvokti kaip asmenybę, atskirą asmenį, mamos ar tėčio jau taip nereikia. Taip prasideda vaiko iškeliavimas į pasaulį. Aplamai vaiko atsiskyrimas nuo mamos prasideda jam pradėjus vaikščioti. Ir kuo toliau, tuo labiau, tik ne visos mamos nori paleisti vaikus. O sulaukus 3 metų vaikui labai reikia kitų vaikų draugijos, atsiranda pirmieji draugai, pirmieji bendri žaidimai.
Gal galit pateikt nuorodas į teisės aktus, nes aš irgi nežinojau, kad vaikas gali nelankyti mokyklos tik dėl tėvų užgaidos.
Beje, kas dėl to reikalingo artumo vaikui ir darželio. Tai darželio priešininkai pamiršta paminėti, kad vaikas maždaug sualukęs 2 metų pradeda save suvokti kaip asmenybę, atskirą asmenį, mamos ar tėčio jau taip nereikia. Taip prasideda vaiko iškeliavimas į pasaulį. Aplamai vaiko atsiskyrimas nuo mamos prasideda jam pradėjus vaikščioti. Ir kuo toliau, tuo labiau, tik ne visos mamos nori paleisti vaikus. O sulaukus 3 metų vaikui labai reikia kitų vaikų draugijos, atsiranda pirmieji draugai, pirmieji bendri žaidimai.
Gal galit pateikt nuorodas į teisės aktus, nes aš irgi nežinojau, kad vaikas gali nelankyti mokyklos tik dėl tėvų užgaidos.
Nu va ta pati sakiau, kad visko visaip yra, net minejau anksciau,kad norit ta profesija galima isigyti ar atsinaujinti zinias vaikams paaugus, ciaaisku priklauso nkada tu vaiku susilauki

Nors neesu darzelio priesininke is esmes

Virsuj idejau nuoroda i straipsni kuris apie tai kalba, jei dar atrasiu idesiu ir teises aktus. Buvo galima mokintis eksternu, vaikas su tevais mokosi namie ir ateina atsisakitineti i mokykla.