Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Skaidrek96 @ 2013 04 17, 19:10)
o jūsųškis Phal. venosa x amboinensis x timothy kvepia?

ka tik pakvepinau, tai nieko neuzuodziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 04 17, 19:32)
Kompaktiškumas su laku manau šiek tiek dings, nes matyt labai šviesiai orchidėjų fermoje auginta - namuose augdami nauji auginiai manau užsiaugins kiek ilgesnius lapus, bet vis itek keras išlieka gražios formos, auginiai auga labai glaustai  thumbup.gif

Tikiu kad paaugs, bet smagu kad pokolkas kompaktiška.. biggrin.gif o ir auginiai daug vilčių teikia..

QUOTE(ginnntare @ 2013 04 17, 20:05)
Jezau, Uranija, raibuole koks grozis.... wub.gif  Pas mus miestelyje niekad raibuoliu nesu macius...  schmoll.gif

Ačiū 4u.gif
O kur jūs gyvenate?
Atsakyti
olandai deklaruoja, kad kvapnus gėliukas:
Phal venosa x amboinsis x timothy
Full grown orchid (blooming)
Pot size: 12,5 cm
Normal room temperature
Needs daylight
Compact plant
Smelling flowers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 17 balandžio 2013 - 19:20
QUOTE(Skaidrek96 @ 2013 04 17, 19:18)
olandai rašo kad:
Phal venosa x amboinsis x timothy
Full grown orchid (blooming)
Pot size: 12,5 cm
Normal room temperature
Needs daylight
Compact plant
Smelling flowers
(nu turi kvepėti...)

Na gal as neuzuodziu, idomu kap pas kitas forumietes kurios irgi pirko g.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2013 04 17, 20:10)

Čia mumrikas apie šitą falenopsį ir rašė
QUOTE(mumrikas @ 2013 04 16, 16:40)
O kai prisiminiau kaip skaniai jis kvepėjo kai uosčiau Žaliajam centre

Nes aš parduotuvėje kvapo neužuodžiau, o šiandien silpnas kvapas lyg buvo, turbūt reikia užtaikyti ar ant saulytės palaikyti..
Atsakyti
QUOTE(rozyte16 @ 2013 04 17, 20:21)
Na gal as neuzuodziu, idomu kap pas kitas forumietes kurios irgi pirko  g.gif  smile.gif  smile.gif

aha, labai idomu smile.gif
Atsakyti
mano orchidėja už 9 lt smile.gif bus baltais žiedeliais

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2013 04 17, 20:10)

Aš jo žiedus uosčiau Žaliajam centre kai skaisčiai švietė saulė, tai kvepėjo ir tikrai skaniai. Kvapo iš labai toli nesijaučia, bet nepasakyčiau, kad jis juntamas ir tik prie pat prikišus nosį. Kvapas malonus, o jau į ką panašus nepamenu.

Taigi manau uostymui žiedai turėtų būti šviežūs (t.y. ne prieš žydėjimo pabaigą) ir turi gauti saulės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 04 17, 21:56)
Aš jo žiedus uosčiau Žaliajam centre kai skaisčiai švietė saulė, tai kvepėjo ir tikrai skaniai. Kvapo iš labai toli nesijaučia, bet nepasakyčiau, kad jis juntamas ir tik prie pat prikišus nosį. Kvapas malonus, o jau į ką panašus nepamenu.

Taigi manau uostymui žiedai turėtų būti šviežūs (t.y. ne prieš žydėjimo pabaigą) ir turi gauti saulės mirksiukas.gif

tada visai smagu smile.gif
Atsakyti
Sveikos orchideju augintojos,turiu penkias orchidejas ir dar nezadu sustoti vis perku ir perku pamacius ydomia spalvyte smile.gif Kiek esu pirkusi Maximose visos nei savaites neisgyveno,tai geriau brangiau sumoku,bet dziaugiuosi gelyte ben keleta menesiu thumbup.gif
Atsakyti
Keliu temą iš trečio puslapio ax.gif

Maniškis nupigintas naujokas Phalaenopsis venosa x amboinensis x timothy

user posted image

Dovana nuo kolegės už paslaugą (išsirinkau Ermitaže pati, nes reikėjo greit susisukt biggrin.gif )

user posted image

Phalaenopsis schilleriana x mannii visus tris žiedelius išskleidė ir žiedstiebio galiukas viltingai ilgėja thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 04 19, 17:39)
Sveikos orchideju augintojos,turiu penkias orchidejas ir dar nezadu sustoti vis perku ir perku pamacius ydomia spalvyte smile.gif  Kiek esu pirkusi Maximose visos nei savaites neisgyveno,tai geriau brangiau sumoku,bet dziaugiuosi gelyte ben keleta menesiu thumbup.gif

sorry, ar gerai supratau - jums stiprus hibridai per kelis menesius "uzsilenkia"? blink.gif

mumrikai, kaip visada - belieka baltai pavydeti.
Atsakyti