Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Nu bet tai kaip galima taip rimtu veidu nusisneket ir dar visa Lietuva mokint. Ji zinomas zmogus tad ir jos pasisakymai turetu but atsakingesni. Juk dauguma dabar sventai itikes, kad tai tiesa ka ji kalba. Liudna zinokit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 20, 00:48)
Nu bet tai kaip galima taip rimtu veidu nusisneket unsure.gif

mastau.gif
iš serijos''aš'' viską žinau/moku ? g.gif biggrin.gif
nesinervuok-negalima tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misis J* @ 2013 04 20, 00:55)
mastau.gif
iš serijos''aš'' viską žinau/moku ?  g.gif  biggrin.gif
nesinervuok-negalima tau  mirksiukas.gif

Neteko skaityt ko ji ten pripasakojo, bet iš nuotraukų internete užkliuvo nudegusiais nuo saulės phalaenopsis lapai, juk galėjo ir nefotkint tokių nustekentų doh.gif būtų užtekę ir žiedų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 04 20, 13:19)
būtų užtekę ir žiedų  biggrin.gif

tai,kad ir tie dažyti doh.gif ,atseit paaugint įdomu,stebės per kiek laiko augalas natūraliu pataps...,žiedų spalva ta prasme gryš doh.gif lotuliukas.gif
smalsumas gi žmogaus biggrin.gif
---------------------------------------
užteks pletkint blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misis J* @ 2013 04 20, 06:25)
tai,kad ir tie dažyti  doh.gif ,atseit paaugint įdomu,stebės per kiek laiko augalas natūraliu pataps...,žiedų spalva ta prasme gryš  doh.gif  lotuliukas.gif
smalsumas gi žmogaus  biggrin.gif
---------------------------------------
užteks pletkint  blush2.gif  biggrin.gif

Ir as is smalsumo internete straipsni su nuotraukom susiradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2013 04 20, 18:22)
Ir as is smalsumo internete straipsni su nuotraukom susiradau  ax.gif

as irgi biggrin.gif
manau, kad tu nudegintu falenopsiu nuotraukos - tai rasti po atostogu augalai. Man taip pat vasara teks atostogauti. Jau dabar bijau del savo augalu, ypac del jaunu falenopsiuku.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 04 20, 20:13)
as irgi  biggrin.gif
manau, kad tu nudegintu falenopsiu nuotraukos - tai rasti po atostogu augalai. Man taip pat vasara teks atostogauti. Jau dabar bijau del savo augalu, ypac del jaunu falenopsiuku.

Nereikia jų laikyti pietinėje pusėje, o išvykstan atostogauti išvis reikėtų augalus padėt kuo toliau nuo langų prieš tai gerai palaisčius.
Atsakyti
Kazkas buvo uzklauses del Phal. Sogo Yukidian. Kaip tik pas vokiecius radau zydinti siuo metu... Kaip idomiai tie ziedai kaskadomis krinta...

http://www.shop.schw...d...e=2&sort=2a
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2013 04 20, 21:31)
Kazkas buvo uzklauses del Phal. Sogo Yukidian. Kaip tik pas vokiecius radau zydinti siuo metu... Kaip idomiai tie ziedai kaskadomis krinta...

http://www.shop.schw...d...e=2&sort=2a

tai aš jau Skaistės prašiau, kad man iš ten pat ir parvežtų. Labai įspūdingi žiedai wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazus... ax.gif

Gal neuzpyks mumrikas, ikeliu foto is jos albumiuko, phalaenopsio ziedai irgi grazia kaskada krinta...

http://public.fotki....aenopsis-4.html

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2013 04 20, 21:39)
Gal neuzpyks mumrikas, ikeliu foto is jos albumiuko, phalaenopsio ziedai irgi grazia kaskada krinta...

Tikrai nesupyksiu biggrin.gif

Man tai atrodo standartinis didžiažiedis phalaenopsis, tik kai fermoje šviesos šaltinis stabiliai iš vienos pusės (ne taip kaip ant mūsų lentynų visą dieną iš vienos į kitą pusę keliaujanti saulės šviesa, tai ir žiedai išsidėsto kampu, kad kuo daugiau šviesos sugert) šviečia, tai ir žiedai išsidėsto vienoje plokštumoje (manau, kad tokiems phalaenopsiams žydint naudojamos papildomos lempos).

Tuomet žiedstiebis prisegamas tik vienoje vietoje il ilgėdamas nuo savo svorio jis ima linkt žemyn. Šią akimirką pas mane du žiedstiebiai, ką tik pamatavau, tai jie dabar po 125cm ilgio ir dar tikrai ilgės mirksiukas.gif

...............

Dėl Vaivos straipsnio, tai tokį nesamonių kratinį jau senokai beskaičiau doh.gif Topinis sakinys, kad laikui bėgant substratas labai parūgštėja (t.y atsiranda žalių samanų lotuliukas.gif ) ir reikia orchidėjas merkti į kuo stipresnį sodos tirpalą. Po tokios procedūros orchidėjų nepuola jokie virusai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 20 balandžio 2013 - 21:33
nu kad jau vaizdelis pasikeitė...net pasiklydau...o ir naujienų yra:
http://www.orchidejos.lt/
Atsakyti