Labutis
dalinuosi savo gėlytėmis
Skleidžiasi mano kuklūs naminiai dendrobio žiedeliai
ir pražydo mutantė

dalinuosi savo gėlytėmis

Skleidžiasi mano kuklūs naminiai dendrobio žiedeliai

ir pražydo mutantė

O aš šiandien trim naujais grožiais praturtėjau
Pirmiausia akis džiugina margalapis doritis, t.y.DORITIS PULCHERRIMA SPOTTED LEAVES, kurio lapai labai gražūs ir neįprastai margi
Tada ilgai ieškotas ir pagaliau atkeliavęs Phrag. Besseae var flavum bei encyclia mariae
Ryt visi naujokai peršoks į "mumi" vazonėlius ir tikiuosi papozuos

Tada ilgai ieškotas ir pagaliau atkeliavęs Phrag. Besseae var flavum bei encyclia mariae

QUOTE(mumrikas @ 2013 05 26, 21:51)
O aš šiandien trim naujais grožiais praturtėjau
Pirmiausia akis džiugina margalapis doritis, t.y.DORITIS PULCHERRIMA SPOTTED LEAVES, kurio lapai labai gražūs ir neįprastai margi

mumrikas labai lauksim fotosesijos.
orchidejos lt. irgi pildosi - taip ir gali išprotėti.....

aš dar džiaugiuosi lietumi - po vakar garaže stovi jau dešimt trilitrinių lietaus vandens ir manau ryt ryte dar trys į kompaniją prisijungs

QUOTE(ginnntare @ 2013 05 26, 22:32)
Mumrikas, jei ne paslaptis, kur DORITIS PULCHERRIMA nukovei, as uzsiprasiau orchidejos.lt uzsakymuose, bet negavo... Jau toks grozis tas augalas man... 

Per LOD iš Nardotto parkeliavo - kiek teko ieškot, tai tik italai ir teturi

mumrikai, kokio dydžio jūsiškė encyclia mariae?
kiek groziu cia
prisipazystu, jauciu, kad orchidejos mane zavi vis labiau ir labiau... tik pinigu trukumas neleidzia greitai pildyti orchideju gretas
kolkas man pakanka paprastu orchideju
gal zinot kur Vilniuje siuo metu yra kazkokiu super duper akciju ar vietu, kur galima butu kuo pigiau isigyti?
atsibodo seiles varvint

Ir as pasirodysiu. Mano nukainuotoji miltonia prazydo 
Tik atsiprasau, pamazinti nemoku

Tik atsiprasau, pamazinti nemoku

Oi kaip puslapis išsitampė
Pirkta kaip NFS, o jos dydis maždaug vienas sprindis (kai įkelsiu foto matysis aiškiau)

QUOTE(skm @ 2013 05 27, 23:47)
mumrikai, kokio dydžio jūsiškė encyclia mariae?
Pirkta kaip NFS, o jos dydis maždaug vienas sprindis (kai įkelsiu foto matysis aiškiau)