Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Margaspalvis, grazus sveiki lapai, visiems atrodo keista, net man paciai, nes pas oncidiumus lapai zali. Hibridas kazkoks, bet ziedeliai kaip Swet sugar... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

dalinuosi savo gėlytėmis 4u.gif

Skleidžiasi mano kuklūs naminiai dendrobio žiedeliai blush2.gif

ir pražydo mutantė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš šiandien trim naujais grožiais praturtėjau blush2.gif Pirmiausia akis džiugina margalapis doritis, t.y.DORITIS PULCHERRIMA SPOTTED LEAVES, kurio lapai labai gražūs ir neįprastai margi thumbup.gif

Tada ilgai ieškotas ir pagaliau atkeliavęs Phrag. Besseae var flavum bei encyclia mariae 4u.gif

Ryt visi naujokai peršoks į "mumi" vazonėlius ir tikiuosi papozuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 05 26, 21:51)
O aš šiandien trim naujais grožiais praturtėjau blush2.gif  Pirmiausia akis džiugina margalapis doritis, t.y.DORITIS PULCHERRIMA SPOTTED LEAVES, kurio lapai labai gražūs ir neįprastai margi thumbup.gif

Tada ilgai ieškotas ir pagaliau atkeliavęs Phrag. Besseae var flavum bei encyclia mariae  4u.gif

Ryt visi naujokai peršoks į "mumi" vazonėlius ir tikiuosi papozuos  biggrin.gif

mumrikas labai lauksim fotosesijos.

orchidejos lt. irgi pildosi - taip ir gali išprotėti..... doh.gif
Atsakyti
aš dar džiaugiuosi lietumi - po vakar garaže stovi jau dešimt trilitrinių lietaus vandens ir manau ryt ryte dar trys į kompaniją prisijungs biggrin.gif
Atsakyti
Grazus ziedeliai... smile.gif

Mumrikas, jei ne paslaptis, kur DORITIS PULCHERRIMA nukovei, as uzsiprasiau orchidejos.lt uzsakymuose, bet negavo... Jau toks grozis tas augalas man... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2013 05 26, 22:32)
Mumrikas, jei ne paslaptis, kur DORITIS PULCHERRIMA nukovei, as uzsiprasiau orchidejos.lt uzsakymuose, bet negavo... Jau toks grozis tas augalas man...  ax.gif

Per LOD iš Nardotto parkeliavo - kiek teko ieškot, tai tik italai ir teturi 4u.gif
Atsakyti
mumrikai, kokio dydžio jūsiškė encyclia mariae?
Atsakyti
kiek groziu cia smile.gif prisipazystu, jauciu, kad orchidejos mane zavi vis labiau ir labiau... tik pinigu trukumas neleidzia greitai pildyti orchideju gretas smile.gif kolkas man pakanka paprastu orchideju smile.gif gal zinot kur Vilniuje siuo metu yra kazkokiu super duper akciju ar vietu, kur galima butu kuo pigiau isigyti? smile.gif atsibodo seiles varvint smile.gif
Atsakyti
Ir as pasirodysiu. Mano nukainuotoji miltonia prazydo wub.gif
Tik atsiprasau, pamazinti nemoku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 28 gegužės 2013 - 08:22
Oi kaip puslapis išsitampė doh.gif

QUOTE(skm @ 2013 05 27, 23:47)
mumrikai, kokio dydžio jūsiškė encyclia mariae?

Pirkta kaip NFS, o jos dydis maždaug vienas sprindis (kai įkelsiu foto matysis aiškiau) mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasiskleidė Phalaenopsis sumatrana, kvepia:

user posted image
Atsakyti