Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(mumrikas @ 2013 05 31, 21:04)
Keistuolis Phalaenopsis corningiana x amboinensis, nes kelias dienas visai nekvepia, o jau kai užkvimpa, tai iš tolo užuost galima thumbup.gif  Ir niekaip neatseku dėl ko ir kada kvepia - vieną kartą kai saulė šviečia, o kitą kartą, kai apsiniaukę, kartą ryte, kitą kartą vakare doh.gif

Gal kvepia po laistymo?

As siandien irgi gavau du naujokus. Mazuliukai, tikejaus didesniu. Tikiuos susidraugausim. Pasirodysiu veliau kada.
Papildyta:
Beje, pamirsau pagirti brassia. Jos man tokios grazios.
Atsakyti
p.s. Skaidre, turiu Jums orchidėją apie kurią svajojote  4u.gif

skm 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 01 birželio 2013 - 18:36
QUOTE(Skaidrek96 @ 2013 06 01, 19:35)
skm  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O kokia ta svajonė?
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 29, 15:55)
sveikos 4u.gif  cia mano tristiebe grazuole
user posted image
cia dvistiebe ryskioji
user posted image
ir dar viena
user posted image

LABAI GRAŽU wub.gif
Atsakyti
Mumrikai , o kaip Brassia NOID auginimas? Labai sunkiai sugyvenama ar draugiška? Ji kvepia ? Nes pas mus atsivežė laaabai panašių po 32 lt ir aš jau užsihipnotizavau , nes taip nerealiai kvepia, tik vis abejoju ar susidraugausim. Su phalaenopsiais draugaujam, dendrobiumai ir cymbydziai bujoja pas mane.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 05 15, 15:15)
Mano nežiniukė krauna pumpurus  thumbup.gif
user posted image

ir sulaukiau... thumbup.gif iš viso sukrauta 14 pumpurų bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avėja @ 2013 06 01, 21:02)
O kokia ta svajonė?

http://www.shop.schw...roducts_id=2669
Atsakyti
nu ir kas ko gražaus įsigijote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 05 31, 22:04)

iš principo negirsiu schmoll.gif schmoll.gif biggrin.gif ,bet wub.gif

visų parodytos nuostabios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano akių džiaugsmas smile.gif
user posted image
Atsakyti
mumrikas, primink tu augini phal. braceana ir phal. stuartiana var. nobilis? kaip sekasi su jomis? As braceana itupdziau i mumi vazoneli. Nors juokiuos is visokiu feng-sui, bet cia galima itiket jais. Nu patinka kazkuom phal. sie vazonai. As gi eksperimenta darau biggrin.gif Grazus standus lapai ir naujus pradejo augintis ten isodinti. Neitiketina. Tad braceana labai bijau prarast, tai irgi ten apgyvendinau. O stuartianos tai isties silpnokos buna. Gerai skm sake. Persodinau, tai radau vos kelias saknis, tikiuos isitvirtins ir gyvens.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 06 01, 17:07)
Gal kvepia po laistymo?

Beje, pamirsau pagirti brassia. Jos man tokios grazios.

Tai kad ne, maždaug per vidurį tarp laistymų g.gif

Dėkui, ir man kažkaip brasijos labai "limpa" ax.gif

QUOTE(happymama @ 2013 06 01, 22:24)
Mumrikai , o kaip Brassia NOID auginimas? Labai sunkiai sugyvenama ar draugiška? Ji kvepia ?

Aš jas auginu (turiu dvi), kaip elementarius phalaenopsius (kaip plonašaknes reikėtų laistyti dažniau, bet yra kaip yra - esu žmogus džiovintuvas blush2.gif ). Tiesiog pasodintos į smulkų substratą, laistau, tręšiu kartais ir viskas 4u.gif

QUOTE(misis J* @ 2013 06 02, 22:10)
iš principo negirsiu  schmoll.gif  schmoll.gif  biggrin.gif ,bet  wub.gif

biggrin.gif Ačiukas wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2013 06 02, 23:05)
mumrikas, primink tu augini phal. braceana ir phal. stuartiana var. nobilis? kaip sekasi su jomis? As braceana itupdziau i mumi vazoneli. Nors juokiuos is visokiu feng-sui, bet cia galima itiket jais. Nu patinka kazkuom phal. sie vazonai. As gi eksperimenta darau  biggrin.gif Grazus standus lapai ir naujus pradejo augintis ten isodinti. Neitiketina.

Tad braceana labai bijau prarast, tai irgi ten apgyvendinau. O stuartianos tai isties silpnokos buna. Gerai skm sake. Persodinau, tai radau vos kelias saknis, tikiuos isitvirtins ir gyvens.

Aham, turiu abu ir abu puikiai auga (aišku kad mumi vazonėliuose biggrin.gif ). Kol kas žiedynstiebių nei pas vieną nepastebėjau, bet abu naujas šaknis leidžia, lapus ir sveikučiai kaip agurkiukai atrodo 4u.gif
Atsakyti