Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Gal aš ir neteisi, bet man atrodo, kad Elikos didžiajam augaliukui trūksta šviesos g.gif Todėl ir toks išstypęs. Būtent išstypęs, nes tarpai tarp lapų labai dideli, ir todėl nenulaiko savo svorio. O kadangi adeniumai labai mėgsta šviesą, todėl ir žydėti nenori
Atsakyti
Gali buti, mano ziema, kai sviesos mazai gauna irgi isstypsta, sakeles pradeda tokia plona darytis g.gif Ir lapai tokie mazi auga. Dabar kai isnesiau i atvira balkona pietineje puseje, tai jau saules gauna pilna, visai kitas augimas, patinka jiems karstis ir sviesa.
Atsakyti
Na, dėl šviesos tai kaip ir turėtų jos pakakt, nes visada gyveno ant rytinės palangės g.gif ir ne tik šitie du g.gif bet tik va tas vienas taip išsitempė.. g.gif
Atsakyti
Ir aš dar neperpratau, ko reikia, kad adeniumai žydėtų-visgi pas mane iš tokios gausybės pražydo tik trys sėjinukai. Kai žydės bent jau pusė, tai galėsiu sakyt, kad žinau, kaip juos auginti. rolleyes.gif

Labai gražūs ir dideli adeniumai -neatrodo, kad jiems ko nors trūktų. Gal reikėtų patręšti žydėjimą skatinančiomis trąšomis-kalio mono fosfatu. g.gif
Atsakyti
O kodel lapai i virsu auga, ko truksta? Mano arabicum''o lapai grazus, dideli, bet visi i virsu taip auga. Tuo tarpu Obesum''o lapai normaliai issiskleide. Prieziura ju vienoda, gal cia veisles ypatybe kokia?
Atsakyti
Migmig, reikės gal pabandyt tų trąšų.. g.gif aš tai naudojų tokias "tabletes" trašas gėlėms va šitas
ir maniškiams, žiūriu, kad jos labai patinka. Reikės pasižvalgyt ir žydėjimą skatinančių g.gif

j-urgit-a, pas mane tai įvairių rūšių yra, bet nei vienam lapai į viršų neauga... g.gif
Atsakyti
esu kazkada skaicius ir lyg kazkokio elemento truksta, bet neatsimenu kokio g.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif
man regis sulaukiau... kad ne lapeliai čia tai tikrai.... laukiu žiedelių... Du augaliukai pumpurus sukrovė clap.gif clap.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na sveikinu 4u.gif biggrin.gif
Nors aš antroj nelabai įžiūriu - mažytis dar pupsikas labai smile.gif
Bet pirmoj foto, tai, regis, tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Smagu, lauksim tęsinio, kas gi išaugs smile.gif
Mano irgi kažką mistiško senukas rezga, gal ir ne pumpuras, bet iššaus daug lapų vienu metu biggrin.gif
Smagūs man augalai adeniumai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kaip smagu, kad jūsų adeniumai žydi thumbup.gif
Mano seniausiems jau 5 metai, bet niekaip neįkalbu žydėti doh.gif Kiekvienais metais tikiuosi, kad va, šiais tai tikrai tikrai. Ir nieko... verysad.gif
Atsakyti
dota, reikia pasiskųst, kad nežydi... bigsmile.gif aš gi visai prieš kelias dienas skundžiausi, akd nežydi... ir tikrai net užuomazgų apie pumpurus nebuvo.. ir op.. bigsmile.gif Laimės pilnos kelnės.. wub.gif

Giulčetaj, ačiū clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Man čia dabar toks klausimas iškilo... g.gif per kiek laiko panašiai iš pumpuro žiedas išsilukštena? g.gif kažkaip pradėjau bijot, kad iš to didelio džiaugsmo galiu ir likt nemačius aš to žiedo.. doh.gif
Atsakyti