Gal aš ir neteisi, bet man atrodo, kad Elikos didžiajam augaliukui trūksta šviesos
Todėl ir toks išstypęs. Būtent išstypęs, nes tarpai tarp lapų labai dideli, ir todėl nenulaiko savo svorio. O kadangi adeniumai labai mėgsta šviesą, todėl ir žydėti nenori

Gali buti, mano ziema, kai sviesos mazai gauna irgi isstypsta, sakeles pradeda tokia plona darytis
Ir lapai tokie mazi auga. Dabar kai isnesiau i atvira balkona pietineje puseje, tai jau saules gauna pilna, visai kitas augimas, patinka jiems karstis ir sviesa.

Na, dėl šviesos tai kaip ir turėtų jos pakakt, nes visada gyveno ant rytinės palangės
ir ne tik šitie du
bet tik va tas vienas taip išsitempė..

Ir aš dar neperpratau, ko reikia, kad adeniumai žydėtų-visgi pas mane iš tokios gausybės pražydo tik trys sėjinukai. Kai žydės bent jau pusė, tai galėsiu sakyt, kad žinau, kaip juos auginti.
Labai gražūs ir dideli adeniumai -neatrodo, kad jiems ko nors trūktų. Gal reikėtų patręšti žydėjimą skatinančiomis trąšomis-kalio mono fosfatu.

Labai gražūs ir dideli adeniumai -neatrodo, kad jiems ko nors trūktų. Gal reikėtų patręšti žydėjimą skatinančiomis trąšomis-kalio mono fosfatu.

O kodel lapai i virsu auga, ko truksta? Mano arabicum''o lapai grazus, dideli, bet visi i virsu taip auga. Tuo tarpu Obesum''o lapai normaliai issiskleide. Prieziura ju vienoda, gal cia veisles ypatybe kokia?
esu kazkada skaicius ir lyg kazkokio elemento truksta, bet neatsimenu kokio

man regis sulaukiau... kad ne lapeliai čia tai tikrai.... laukiu žiedelių... Du augaliukai pumpurus sukrovė

Na sveikinu
Nors aš antroj nelabai įžiūriu - mažytis dar pupsikas labai
Bet pirmoj foto, tai, regis, tikrai
Smagu, lauksim tęsinio, kas gi išaugs
Mano irgi kažką mistiško senukas rezga, gal ir ne pumpuras, bet iššaus daug lapų vienu metu
Smagūs man augalai adeniumai

Nors aš antroj nelabai įžiūriu - mažytis dar pupsikas labai

Bet pirmoj foto, tai, regis, tikrai

Smagu, lauksim tęsinio, kas gi išaugs

Mano irgi kažką mistiško senukas rezga, gal ir ne pumpuras, bet iššaus daug lapų vienu metu

Smagūs man augalai adeniumai

Merginos, kaip smagu, kad jūsų adeniumai žydi
Mano seniausiems jau 5 metai, bet niekaip neįkalbu žydėti
Kiekvienais metais tikiuosi, kad va, šiais tai tikrai tikrai. Ir nieko...

Mano seniausiems jau 5 metai, bet niekaip neįkalbu žydėti

dota, reikia pasiskųst, kad nežydi...
aš gi visai prieš kelias dienas skundžiausi, akd nežydi... ir tikrai net užuomazgų apie pumpurus nebuvo.. ir op..
Laimės pilnos kelnės..
Giulčetaj, ačiū

Giulčetaj, ačiū

Man čia dabar toks klausimas iškilo...
per kiek laiko panašiai iš pumpuro žiedas išsilukštena?
kažkaip pradėjau bijot, kad iš to didelio džiaugsmo galiu ir likt nemačius aš to žiedo..