o mano vienas pumpuruotasis pradėjo kažko žemyn lapus lenkti
Gražus mažylis
nesuprantu kas ne taip.. kitas su pumpuru auga kaip auges..
Laba,
mergaitės sakykit, ar priklauso adeniumo dydis nuo vazono dydzio? pastebėjau kad tie kurie augo didesniuose vazonuose didesni ir yra, ir jei persodini į didesni vazona greiciau auga/storėja. Ar čia tik sutapimas?
mergaitės sakykit, ar priklauso adeniumo dydis nuo vazono dydzio? pastebėjau kad tie kurie augo didesniuose vazonuose didesni ir yra, ir jei persodini į didesni vazona greiciau auga/storėja. Ar čia tik sutapimas?
QUOTE(Weronica @ 2014 07 01, 16:47)
Laba,
As sita pastebejau, bet galvoju gal sutapimas (vistik daug reiktu auginti ju, kad pastebetum kas kaip, as tik du turejau palyginimui)
Pas mane ju 5 is viso, du lepuneliai auga dideliuose vazonuose ir yra tikrai dideli, o tie kurie palikti mazuose-mazesni kokius tris kart.
Šiaip idomu nes norėčiau jau didžiuosius į dar didesnius vazonus perkelt, tik kad tie vazonai man ant palangės nebelabai tilptų, o laikyt ant grindų manau šviesos mažokai gautų
Šiaip idomu nes norėčiau jau didžiuosius į dar didesnius vazonus perkelt, tik kad tie vazonai man ant palangės nebelabai tilptų, o laikyt ant grindų manau šviesos mažokai gautų
O aš pasiguosiu - mano Adeniumų fronte bėdos
Baltasparniai užpuolė
Balkone mano Adeniumai vasarojo ir užskrido iš kažkur baltasparnių. Tai dar ne iškart matyt pastebėjau, nes jau kai pamačiau, tai daugybė skraidė ir kiaušinių pridėję.. Nupurškiau su NeemAzal'iu ir tikiuosi pavyks tų bjaurybių atsikratyt
Užjaučiu dėl baltasparnių-pernai kovojau su jais ilgai ir nuobodžiai. Daug kartų purškiau neemezaliu ir vis jų atsirasdavo. Tuos kiaušinukus krapščiau nuo lapų rankiniu būdu, bet atrodė, kad galo jiems bebus. Tie visi purškimai adeniumams nelabai patiko-nustojo augti, kai kurie numetė lapus. Šiemet jau bijau net į lauką nešti.Buvo atsiradę ant plumerijų baltasparnių-tai purškiau vermiteksu ir dar padidinta koncentracija, tai greičiau padėjo negu neemezalis. Dabar visur profilaktiškai prismaigsčiau geltonų lipnių pagaliukų.
Mano mažytė žydės pirmą kartą- tikiuosi greit pamatyti tą grožį
p.s ta proga ir pasirodom

p.s atsiverčiau seną temą, nes net pavadinimus buvau pamiršusi , ką sėjau:) lauksim , kuri iš 3 sėtų rūšių išgyveno (Diamond ring, Black red, ar Wheel of love) o augaliukas pasirodo 2011 03 23 sodintas:) kaip malonu senas temutes pavartyt
p.s ta proga ir pasirodom

p.s atsiverčiau seną temą, nes net pavadinimus buvau pamiršusi , ką sėjau:) lauksim , kuri iš 3 sėtų rūšių išgyveno (Diamond ring, Black red, ar Wheel of love) o augaliukas pasirodo 2011 03 23 sodintas:) kaip malonu senas temutes pavartyt
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 06 20, 11:52)
Vis dėlto - pumpurėliai
Tik kažko manau, kad iš šitų pelų nebus grūdų
Bet bent jau viltis ateičiai
Tik kažko manau, kad iš šitų pelų nebus grūdų
Bet bent jau viltis ateičiai
žiedukai
Toza, kaip grazu
Kada as sulauksiu ziedelio, gal kitais metais
Maniskiai metais jaunesni.
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 07 02, 20:14)
Toza, kaip grazu