Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

Sveikos.
Oj man tikra panika nuo vakar.Kaip cia mano dukra jau i priesmokykline keliaus. blink.gif Kas kaip ir kur vyks.Viskokiu daug klaisymu.Siaubasssssssss.Nerandu sau vietos.
Vakar nuvarem pas broli palydejom vasara.Kepem saslus.Sokom.Su drauge susimatem. Laika gerai praleidom o vat siandiena atvarem namo ir jau mintis apie rytdiena.Geliu dar neturiu.Reik greit varyt geliu pirkti.O gal rytoj pirksiu.Nezianau net kaip cia daryti.
Vienu zodziu as strese. biggrin.gif
Atsakyti
JurSan, o ko tu taip imi į širdį? smile.gif Tavo Erika kiek pamenu buvo namuose, darželio nelankė? Gal tas tau ir neramina, kaip jausis kolektyve.

Maniškei irgi paruošiamoji šiemet, paskutiniai meteliai laisvesni smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes irgi prie paruosiamuku biggrin.gif streso nera, nieko ten baisaus paruosiamose biggrin.gif
Vyriausias jau i 3 keliauja bigsmile.gif

Geliu dar irgi neturim, tuoj masina isplauna ir lekiam pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2013 08 31, 10:41)
labas, ne, arklidese maistas seimininko, firminis, kaimiskas... visko pilnai uztenka, tik tortas savo.. viskas wink.gif

Dėkui už ats smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 02 rugsėjo 2013 - 18:08
Sveikos.
Na vikas praėjo puikiai. Erika iškarto prieme mokytoja už sava žmogu. thumbup.gif Šiandiena atsikėlė sunkiai bet manau kad isivažiuos.
Eh netikiu kad ji jau taip užaugo. wub.gif
SB tau tai su tavo charakteriu visai nieko nebaisu.Niekada ne pergyveni. Pavydžiu tau tokio charakterio. tongue.gif
Atsakyti
JurSan, na jau na jau, pergyvenu mirksiukas.gif biggrin.gif buciau robotas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

gražios, šiltos rudens dienelės....
mes ruošiamės 3 savaitėms į Palangą, reabilitacijai, tikiuosi dar orai nors šiek tiek pabus šilti ax.gif tikiuosi ir aš šiek tiek pailsėsiu blush2.gif

Skorpione, ar ryt bus susirinkimas darželyje? Kelintą val. 17 ?
Atsakyti
Sveikutes,

Agneja, taip 17 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2013 09 08, 19:29)
Sveikutes,

Agneja, taip 17 val.  smile.gif

Ar ne 17.30? g.gif
Atsakyti
Saulutes grupeje sake 17 val. ax.gif
Atsakyti
agne_ja, gero poilsio jums abiems ir sveikatos smile.gif
Dėl oro, tai svarbu nebūtų ištisinio lietaus smile.gif

O kiek Saulučių grupėje vaikų? smile.gif Iš mūsų namo vienas berniukas man rodos irgi Saulučių grupėje, Eitvydas vardu.

Atsakyti
Sveki,

šiandien atsiimsiu 90 l šviežiai išspaustų obuolių sulčių iš savo kaime skintų obuolių. Gal kam reikia, norėčiau pasidalinti, nes man per daug. Galima gerti šviežias arba konservuoti žiemai. Mes davedam iki užvirimo (be cukraus) ir užsukam į 3 l stiklainius arba KUBUS buteliukus. Atiduočiau už 1,5 LT/1L.

Keiptis tel. 868473990
Atsakyti