Sveikutes
Gal zinote gera fotografa nebrangiai? Ruosiuosi po truputi krikstynoms....
QUOTE(drambiuke @ 2013 07 18, 09:18)
Mergytes o ar yra Lentvaryje kur vaiku aiksteles? Mes gyvemansim prie pat Svajoneleles darzeelio,taigi smalsu, kur laisvalaikiu su vaiku nueiti galima. Turiu omeny supines, ciuozines gal zinot kas?

dar vienas klausimas , ar kuri yra uzsirasiusi i Seimos klinika klevu gatveje? Svarstau galimybe maziuka ten perasyt, noretusi kazzkokiu atsiliepimu, nuomoniu

labas,
kaip tik pavasarį čia teiravausi, ką su mažiais galima Lentvaryje veikti.
taigi, su aikštelėmis čia gan liūdna, tik kur nurodė Ežero g. , bet ji tokia kukli labai...Tik tiek kad geriau nei nieko

Aš su saviške važiuodavau iki geležinkelio stoties, stebėti traukinių,
kartais sėsdavome į traukinį ir važiuodavome į vilnių - nuvažiuoji, ten stotyje yra "Gusto blyninė", kur ką nors pasmaguriauji, ir grįžti atgal. Tokia nebrangi poros - trejeto valandų pramoga.
Merginos nurodė kad prie dvaro galima šerti antis - tai irgi buvo labai smagus užsiėmimas, bet dabar jų nėra, žiemą-pavasarį.
Netoli stadiono, ant kalniuko yra toks mini-žirgynas , tai eidavome į arklius pažiūrėti.
Mažai čia tų pramogų su mažiukais

Tiesa, smėlio dėžę, supynes, čiuožyklą, aikštelę tai mes turime namie, savo... Tik taip pat nusibosta po savo kiemą trintis

Dėl poliklinikos - tai mes taip pat pas pediatrę prisirašę , poliklinikoje. Lankomės pas Mizeikienę, tai man ji gan rūpestinga atrodo.

Aciu , aciu, aciu merginos uz naudinga info

Jau pardavėm lovelę

Labas 
Esame pakviesti į krikštynas kaip paprasti svečiai, tai vat nežinau kaip su dovana daryti, gal patarsite?
Čia jau reiktų grynai į šventės tematiką pataikyti su dovana kažin ar pirkti ko vaikui reikia pvz? O gal iš vis vokelį ir tėvai nupirks ko tikrai reikia...
Man kol kas šovė kelios idėjos, tik va nežinau ar įtaikytume... Tai fotosesija vaikui arba http://www.dovanusal...tavo-vardu.html

Esame pakviesti į krikštynas kaip paprasti svečiai, tai vat nežinau kaip su dovana daryti, gal patarsite?

Čia jau reiktų grynai į šventės tematiką pataikyti su dovana kažin ar pirkti ko vaikui reikia pvz? O gal iš vis vokelį ir tėvai nupirks ko tikrai reikia...

Man kol kas šovė kelios idėjos, tik va nežinau ar įtaikytume... Tai fotosesija vaikui arba http://www.dovanusal...tavo-vardu.html
Labas rytas
Liepa, as uz fotosesija vaikui
na ir dovanodami pinigus nesuklysite, bet aisku pinigai pinigais, o tokia proga dovana , kuri lieka atsiminimui manau yra geriau. Nes daznai dovanoti pinigai nukrenta i bendra kasa

QUOTE(*Liepa18* @ 2013 08 02, 07:30)
Labas 

na ir dovanodami pinigus nesuklysite, bet aisku pinigai pinigais, o tokia proga dovana , kuri lieka atsiminimui manau yra geriau. Nes daznai dovanoti pinigai nukrenta i bendra kasa

sveikos merginos
gal kurios iš jūsų ar močiūtės ar mamytės nori parduoti namų valdos ar sodų sklypą? norim į Lentvarį gyventi
labai labai
lauksime pasiulymu i AZ.
iki 35T LT
gal kurios iš jūsų ar močiūtės ar mamytės nori parduoti namų valdos ar sodų sklypą? norim į Lentvarį gyventi

lauksime pasiulymu i AZ.
iki 35T LT

Sveikos mes nuo vakar buvom i Druskininkus išlėke. Pasisvečiavom pas vyro gymine.
Ryt i darba bet taip nesinori.
Darbe labai labai spaudžia. Kažkoksai tai bardakas vyksta.Net vyras jau nenori ten dirbti kai tave už žmogu neskaito.

Ryt i darba bet taip nesinori.

QUOTE(evelinukass @ 2013 08 02, 09:14)
Labas rytas

Na jo, teisybė su tais vokeliais ir bendra kasa...

Žodžiu, aš tai jau susinervinus, nes krikštynos dubliuojasi su atostogomis mūsų, turėsime specialiai grįžti dėl šventės... O galvojau ramiai pailsėsime.. Va kokia aš kaka

O krikštynas žmonės eksprontu sumąstė

Papildyta:
QUOTE(Skorpione @ 2013 07 18, 11:04)
Sveikutes
Fotografo rekomenduoti negaliu, bet papasakok man, kokių dovanų tikiesi?

Laba diena:) Gyvenu Traku Vokeje. Ieskau tvarkingos ir rupestingos aukles dviems berniukams (4 ir 2,5 metu) ligos atveju, kai negales eiti i darzeli arba esant reikalui isleisti tevus is namu. Jei ka sudomintu, salygas sutartume gyvai. Rasyti i AZ. Dekui:)
Sveikos 
Kaip laikotės?
Orai atvėso, kažkaip ir rudeniu pakvipo... O taip nesinori dar, bent jau man
Po truputį galvojų apie savo merginos gimtadienį... Tik va nežinom ko norim
Žinom, kad nenorim namuose
Na ir kad kaina būtų proto ribose... Vaikai įvairaus amžiaus (2 - 9 metų), berniukai ir mergaitės.
Gal kokių idėjų mestelsite?

Kaip laikotės?
Orai atvėso, kažkaip ir rudeniu pakvipo... O taip nesinori dar, bent jau man

Po truputį galvojų apie savo merginos gimtadienį... Tik va nežinom ko norim

Gal kokių idėjų mestelsite?