zuika, mes lekiam i si viesbuti: Calista Luxury Resort
Sveikos, kaip cirkas

QUOTE(agne_ja @ 2013 10 05, 15:10)
Dukrai tai labai patiko, pilna įspūdžių

Aišku, ne toks lygis kaip būna Baltijos arba VIP cirkuose, bet aš tik už ir tokį. Jei vaikams patiko, vadinasi viskas gerai

O jums nepatiko?
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 10 06, 10:48)
Dukrai tai labai patiko, pilna įspūdžių
Dar ir šį rytą plepa apie cirką 
Aišku, ne toks lygis kaip būna Baltijos arba VIP cirkuose, bet aš tik už ir tokį. Jei vaikams patiko, vadinasi viskas gerai
Nes tėvai manau visada ras priekabių prie visko 
O jums nepatiko?

O jums nepatiko?
Taip patiko, dazniau tokiu renginiu Lentvaryje

Ir mums patiko cirkas.
Kazin ar Svajoneles darzelyje jau pajungtas sildymas?
Kazin ar Svajoneles darzelyje jau pajungtas sildymas?
Sveikutes
mano mazajai tai patiko labai, o dickis kai yra buves geresniuose, tai sitas kaip ir nelabai... bet seip kaip tokio lygio ir uz tokia kaina, tai manau visai nieko, vis vakam siokia tokia akcija atrakcija, o be to vietoj
Skorpione sildymas jau pajungtas

mano mazajai tai patiko labai, o dickis kai yra buves geresniuose, tai sitas kaip ir nelabai... bet seip kaip tokio lygio ir uz tokia kaina, tai manau visai nieko, vis vakam siokia tokia akcija atrakcija, o be to vietoj

Skorpione sildymas jau pajungtas

Sveikos,
ir mums patiko cirkas, tikrai daug geriau, negu Allano cirkas....net nėra ką lyginti
darželyje dar nebuvom.....sėdi mano panelė namie su tėčiu, arba su seneliais....
Pas mus dabar tulpių sodinimo metas, dirbam
Jei kam reikia tulpių svogūnėlių, kreipkitės, žiūrėsim, kas liks, parduosim
ir mums patiko cirkas, tikrai daug geriau, negu Allano cirkas....net nėra ką lyginti

darželyje dar nebuvom.....sėdi mano panelė namie su tėčiu, arba su seneliais....
Pas mus dabar tulpių sodinimo metas, dirbam

Jei kam reikia tulpių svogūnėlių, kreipkitės, žiūrėsim, kas liks, parduosim

Sveikos. Mes nebuvom nes Erika laringitu serga. Vyras ir anyta taip pat persirgo.As kolkas laikausi.
Sveikos,
kur taip dingusios?
Temos pavadinimas tuoj vėl tiks kitam sezonui
Kas naujo, kaip laikotės
Kuo užimtos ? 
GErų dienų
kur taip dingusios?
Temos pavadinimas tuoj vėl tiks kitam sezonui

Kas naujo, kaip laikotės

GErų dienų

Sveikos.
Na nelabai yra apie ka rasyti. Velines arteja. Teks vaziuoti kapus lankyti. Praeis jos ir lauksim Kaledu. Brrrrrrrrr apie jokias dovanas visai negalvoju.
Visai nelaukiu as tu svenciu. Man ir be ju galva istynusi.
Na nelabai yra apie ka rasyti. Velines arteja. Teks vaziuoti kapus lankyti. Praeis jos ir lauksim Kaledu. Brrrrrrrrr apie jokias dovanas visai negalvoju.

Visai nelaukiu as tu svenciu. Man ir be ju galva istynusi.
Atsiprašau už įsiveržimą, bet ieškau auklės savo vaikučiams (4m. dukrytė ir 2m. berniukas) ligos atveju, kartais vakarais ir savaitgaliais. Gyvename netoli Lentvario.
Būčiau dėkinga už rekomandacijas
Būčiau dėkinga už rekomandacijas

Sveikos,
sestadienis, kaip gerai, galima niekur neskubeti....
Skorpione, su gimtadieniu
Bril, ko ten tiek prisisakei, kad nepatikima pirkeja tapai
Liepa, berod geru naujienu turi
Pas mus po senovei, dirbam, namai, vaikas, pasergam, toliau lekiam....laukiu jau svenciu, tos nuotaikos
sestadienis, kaip gerai, galima niekur neskubeti....
Skorpione, su gimtadieniu

Bril, ko ten tiek prisisakei, kad nepatikima pirkeja tapai

Liepa, berod geru naujienu turi

Pas mus po senovei, dirbam, namai, vaikas, pasergam, toliau lekiam....laukiu jau svenciu, tos nuotaikos