Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

Adalija gerai Deivis pilnametis+ dvyliktokas, daugiau nesiplesiu biggrin.gif Sandra pirmoke stengiasi vaikas mokintis raideles ismokti biggrin.gif o taip darbas mokslai ir tiek smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Matau gyvos. Malonu Jus skaityti smile.gif

Mes irgi ruosiames sventems. Maziausias Nykstuku bus, viduriukas Aitvaru, vyriausias dar nezinau, nes vaikai savarankiskai kazka ruosia. Na ir mes tevai jiems staigmena ruosiame, vaidinsime pasaka 12 menesiu. AS snaige busiu biggrin.gif
Darbe man igi kaukes reikia, busiu velnias. Sekmadieni einu bandomaji makiazia darytis.

Ryt einu i mokykla, pirma ir paskutine repeticija su tevais biggrin.gif

Va taip ir gyvename, sventinemis nuotaikomis.

O siaip viskas pas mus gerai, vaikai paauge, jauciasi, kad ir mes gyvent su vyru pradejom. Daznai iseiname tik dviese kazkur wub.gif

Geguzes men vyro jubiliejus, as jam irgi staigmena paruosiau. Nupirkau kelione i Turkija jam dovanu, vaziuosime dviese be vaiku wub.gif

Na kas cia dar, daugiau kaip ir nieko, vaikai, namai, darbas. Turbut kaip ir pas visus biggrin.gif

Linkejimai visoms, ilgiuosi plepalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nius vat Zuika net nesitiki kad Deivis jau pilnametis bigsmile.gif
Tikiu kad pritaps ir pasikeis mano vaikas.
Adalija as tai savo dukra leidziu i rusu mokykla tai na esu kolkas viskuo patenkinta.
O apie lietuviu kalbi?
SB sveika seniai beuzeinanti biggrin.gif Nius pas tave tai lafa prasidejo kai galite su vyru daugiau laiko pabuti dviesia. Beja faina dovana vyrui. thumbup.gif
Eh gaila kad pas mus darbe nebuna korporativiniu vakareliu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2013 12 06, 15:52)
Adalija gerai Deivis pilnametis+ dvyliktokas, daugiau nesiplesiu  biggrin.gif  Sandra pirmoke stengiasi vaikas mokintis raideles ismokti biggrin.gif o taip darbas mokslai ir tiek  smile.gif

Ogo kaip laikas bega doh.gif jau 12 klase. Sandra saunuole thumbup.gif O kaip mokykla, ar tu esi patenkinta/ Ten pradineje yra uniforma?
Kaip Neringai sekasi. Kiekviena diena i darba pro jos nama vaziuoju, vis prisimenu, kaip mes pasisededavome pas ja wub.gif

QUOTE(SuperBaba @ 2013 12 06, 20:55)
Sveikos,

Matau gyvos. Malonu Jus skaityti smile.gif

Mes irgi ruosiames sventems. Maziausias Nykstuku bus, viduriukas Aitvaru, vyriausias dar nezinau, nes vaikai savarankiskai kazka ruosia. Na ir mes tevai jiems staigmena ruosiame, vaidinsime pasaka 12 menesiu. AS snaige busiu biggrin.gif
Darbe man igi kaukes reikia, busiu velnias. Sekmadieni einu bandomaji makiazia darytis.

Ryt einu i mokykla, pirma ir paskutine repeticija su tevais biggrin.gif

Va taip ir gyvename, sventinemis nuotaikomis.

O siaip viskas pas mus gerai, vaikai paauge, jauciasi, kad ir mes gyvent su vyru pradejom. Daznai iseiname tik dviese kazkur wub.gif

Geguzes men vyro jubiliejus, as jam irgi staigmena paruosiau. Nupirkau kelione i Turkija jam dovanu, vaziuosime dviese be vaiku wub.gif

Na kas cia dar, daugiau kaip ir nieko, vaikai, namai, darbas. Turbut kaip ir pas visus biggrin.gif

Linkejimai visoms, ilgiuosi plepalu mirksiukas.gif

Kaip smagu tau, tiek daug svenciu. O man tai irgi kazkoks menuo pilnas visko. Pas vyresne daug visokiu koncertu muzikos mokykloje.

QUOTE(JurSan @ 2013 12 07, 15:23)
Sveikos.
Nius vat Zuika net nesitiki kad Deivis jau pilnametis  bigsmile.gif
Tikiu kad pritaps ir pasikeis mano vaikas.
Adalija as tai savo dukra leidziu i rusu mokykla tai na esu kolkas viskuo patenkinta.
O apie lietuviu kalbi?
SB sveika seniai beuzeinanti  biggrin.gif Nius pas tave tai lafa prasidejo kai galite su vyru daugiau laiko pabuti dviesia. Beja faina dovana vyrui.  thumbup.gif
Eh gaila kad pas mus darbe nebuna korporativiniu vakareliu.  verysad.gif

Na taip, as apie lietuviska. Kazkaip , kaip ir vyresne leisim i lietuviska.

Aj mergaites, dar norejau jusu paklausti, ar kuri lankotes Lentvario poliklinikoje, kokia jusu nuomone?
Atsakyti
Aš tai Šeimos medklinikoj ir vat neseniai Erika prirašiau čia. Nes čia daug paprasčiau patekti ir arčiausiai namu. Nes pradėjau pas stomatologa tvarkyti Erikos dantukus.
Idomu ir man kaip Neringukas gyvena.Aš taip pat kiek viena diena po kelis kart pro jos nama važiuoju i darba.
Atsakyti
Adalija, vedu as Grigiskese, taip uniforma yra, as labai patenkinta ta mokykla.
Atsimenu ir as musu susiburimus super.
Neringa manau pati parasys, maciau ja sendiena gerai atrodo 4u.gif

Sb thumbup.gif dovana vyrui
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2013 12 08, 20:52)
Aš tai Šeimos medklinikoj ir vat neseniai Erika prirašiau čia. Nes čia daug paprasčiau patekti ir arčiausiai namu. Nes pradėjau pas stomatologa tvarkyti Erikos dantukus.
Idomu ir man kaip Neringukas gyvena.Aš taip pat kiek viena diena po kelis kart pro jos nama važiuoju i darba.

Na mums arciau tai ambulatorija. Kol kas mano vaikai Vilniaus (Naujininkų) poliklinikoje.

QUOTE(zuika12 @ 2013 12 08, 21:26)
Adalija, vedu as Grigiskese, taip uniforma yra, as labai patenkinta ta mokykla.
Atsimenu ir as musu susiburimus super.
Neringa manau pati parasys, maciau ja sendiena gerai atrodo  4u.gif

A kodel nevedei i Lentvario? g.gif Neringos gi vaikai eina i Lentvario?
Atsakyti
Sveikutes

Mano vyresnioji irgi baigia siemet Lentvario pradine mokykla, ir veliau eisime I Simeliono gimnazija... ax.gif

Merginos, gal kas turi butrininkes kostiuma 4 m. mergytei ir burtu lazdele...Siandien susiradom savo burtu lazdele, bet is to dziaugsmo bezaidziant namie - sulauze doh.gif

Reiktu jau penktadieniui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2013 12 09, 14:04)
Na mums arciau tai ambulatorija. Kol kas mano vaikai Vilniaus (Naujininkų) poliklinikoje.
A kodel nevedei i Lentvario?  g.gif Neringos gi vaikai eina i Lentvario?

Na as nelabai norejau i Lentvario vesti, o ir man nepatogu, vedziau i ta pati darzeli aplinka ir mokytojos pazystamos, zodziu thumbup.gif
Taip Neringos vaikai eina cia, jei gerai turi kas paima, o man ten be sansu ax.gif

Tenais Sandra buna prailgintoje visi bureliai ir kiti reikalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2013 12 09, 18:25)
Sveikutes

Mano vyresnioji irgi baigia siemet Lentvario pradine mokykla, ir veliau eisime I Simeliono gimnazija... ax.gif

Merginos, gal kas turi butrininkes kostiuma 4 m. mergytei ir burtu lazdele...Siandien susiradom savo burtu lazdele, bet is to dziaugsmo bezaidziant namie - sulauze  doh.gif

Sveika 4u.gif Tai gal paklius i viena klase mirksiukas.gif Biski pergyvenu, kad bus sunku pakeitus mokykla, bet raminu save tuo, kad cia 5 klase ir gimnazija. tai gal ne viena ji bus naujoke ax.gif

Deja burtininkes kostiumo neturim. Maniske tai bus drugeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adalija: 09 gruodžio 2013 - 21:09
QUOTE(Skorpione @ 2013 12 09, 17:25)
Sveikutes

Merginos, gal kas turi butrininkes kostiuma 4 m. mergytei ir burtu lazdele...Siandien susiradom savo burtu lazdele, bet is to dziaugsmo bezaidziant namie - sulauze  doh.gif

Labukas,

aš tai planuoju ką nors paprastai rengti, tik kepurės ieškosiu, lazdelės, ir ką nors blizgančio, nors šiek tiek karnavalinio akcento blush2.gif
Nors dar nieko neturiu doh.gif aš kaip visad paskutinę naktį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2013 12 09, 22:09)
Na as nelabai norejau i Lentvario vesti, o ir man nepatogu, vedziau i ta pati darzeli aplinka ir mokytojos pazystamos, zodziu  thumbup.gif 
Taip Neringos vaikai eina cia, jei gerai turi kas paima, o man ten be sansu ax.gif

Tenais Sandra buna prailgintoje visi bureliai ir kiti reikalai  biggrin.gif

Supratau. Na mums i Grigiskes visai nepatogu. Teks pasityketi Lentvario mokykla biggrin.gif Idomu ar pradineje yra prailginta grupe g.gif
Atsakyti