Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

QUOTE(JurSan @ 2013 12 14, 22:51)
Sveikutes.
Na mums visiems atostogos nuo 20 iki 6 Valiooooooo
Oj kaip aš nekenčiu visokiu akropoliu.Ten važiavom nes anytos banko kortelė per puse lužo.
Visa diena šiandiena malėmės po Vilniu anytai dovanu lova nupirkom.
Ale jau eiles ivažiuojant i Akropoli  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Smagu atostogauti thumbup.gif As irgi Akropoli nemegstu, man ten per daug zmoniu doh.gif o dabar pries sventes , tai as isivaizduoju, kas ten darosi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi nelabai megstu dideliu prekybis centru, bet vis geriau nei gariunai blush2.gif kur kitur apsipirkt jei ne centruose...uzsieni ne viska gali uzsisakyti biggrin.gif

Mes siandien i oza vaziuosime, keturiese esame ten kirpykloje uzsirase biggrin.gif Domke kadangi pas mociute, tai jis rytoj eis kirptis. Reikia atsinaujint pries sventes biggrin.gif

Ryt jau i darba keliausiu, valiooo bigsmile.gif

JurSan, geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Na vat maze pliuškenasi duše. O aš tuoj eisiu vyro kirpti.Paaliau atveže anytai lova. Tai kaip ir viskas su dovanom.
SB 4u.gif
Atsakyti
Mes jau padazyti ir nukirpti:) sedi kavineje, laukiam vakarienes. Keliu taure vyno uz jus biggrin.gif
Atsakyti
SB, smagu, kad apsikirpote. O pas mane maze biski apsirgo, gerklyte skauda. Bandau gydyti, nes temperat nera. Gal istrauksiu kaip nors.
Atsakyti
Sveikos.Maniške taip pat apsirgo laringitu. doh.gif
Duodu Aflubino ir purškiam gerkle Hexasray nu dar nori papurškiu.Gal atlaikysim kaip nors savaite nes šeštadieni važiuosim i teatra.Ten nuo mokyklos bus renginys.
SB nu daba visi esat gražus. biggrin.gif
Adalija sveikatos dukrytei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2013 12 16, 21:06)
Sveikos.Maniške taip pat apsirgo laringitu.  doh.gif
Duodu Aflubino ir purškiam gerkle Hexasray nu dar nori papurškiu.Gal atlaikysim kaip nors savaite nes šeštadieni važiuosim i teatra.Ten nuo mokyklos bus renginys.
SB nu daba visi esat gražus.  biggrin.gif
Adalija sveikatos dukrytei.  4u.gif

Liudna, kad susirgo. sveikit. Pas mus irgi daug renginiu. Ryt vyresnei muzikos mokykloje fortepjono koncertas. Penktadieni mazosios darzelyje, bet nezinau ar daktare leis. g.gif
Atsakyti
Visiems sveikatos!!! Negalima sirgti, juk sventes ant nosies biggrin.gif

Ryt leksiu is ryto iki kavines, pusryciai laukia biggrin.gif o paskui tiesiu taikymu i darzeli, nes pas maziausia 10.30val Kaledos biggrin.gif Paskui leksiu iki darbo.

Poryt is viso neisiu, nes pas viduriuka ir vyresneli Kaledos biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
Sveikatos ligoniukems 4u.gif greiciau sveikite per sventes negerai sirgti doh.gif
SB uzimtos dienos smile.gif
pas mus ketvirtadieni mokykloje svente smile.gif
Adalija faina kad vyresnioji muzikuoja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. O as nuo mazes matyt uzsikreciau doh.gif nosis patinus, gerkle persti blink.gif Kosmaras. Mazei antibus israse, nes beveik sinusitas. Dar suo musu apsirgo. 3 dienas veme ir tida buva (su krauju). Rota virusas. Veziojame pas veterenoriu,laselines stato ir vaistus leidzia. Kainos tai jomajo. Vakar 120, siandiena 60 sumokejau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2013 12 18, 22:34)
Sveikos. O as nuo mazes matyt uzsikreciau doh.gif nosis patinus, gerkle persti blink.gif Kosmaras. Mazei antibus israse, nes beveik sinusitas. Dar suo musu apsirgo. 3 dienas veme ir tida buva (su krauju). Rota virusas. Veziojame pas veterenoriu,laselines stato ir vaistus leidzia. Kainos tai jomajo. Vakar 120, siandiena 60 sumokejau. doh.gif

Sveikite..

Bet duok taip, kad ir šuo dar...

O kur vežate, pas kokį veterinarą?

Papildyta:
Pas dukrą Svajonėlėje vakar buvo šventė, tik gaila, kad be senio šalčio...
Man tai taip liūdna, ir taip trūko jo, kad negaliu smile.gif Vakar jaučiausi, kaip vaikas negavęs saldainio biggrin.gif
Kažkaip įaugę, kad darželyje visada tas senis šaltis ateina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 19 gruodžio 2013 - 08:45
Sveikutes

Ir man Svajoneles darzelyje, kazkokia nesamone su tuo Kaledu Seneliu...Buvo vaidinimas, grazi vakarone, o Senelio nebuvo, dovanu vaikai negavo... verysad.gif Siandien renka grupe, veza i teatra, ten bus tas Senelis, o kas nevaziuoja, tai surenka tuos vaikus, ir atskirai saleje turejo pasimatyti su Seneliu, gauti dovanele...Bet be jokios sventes, tas Senelis su dovanom, kazkaip be rysio... doh.gif Puse vaiku is ryto gauna, kiti vaziuoja specialiai i Vilniu (zinoma tai dar ir kainuoja virs 30 Lt...) Kazkoks man kaip bardakas gaunasi... doh.gif Arba as cia gal susenau, kad man norisi kad butu kaip anksciau budavo tradiciskai: svente - Kaledu senelis- dovanos-grupes pasisedejimas... unsure.gif
Atsakyti