Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

QUOTE(Adalija @ 2013 12 09, 23:11)
Supratau. Na mums i Grigiskes visai nepatogu. Teks pasityketi Lentvario mokykla biggrin.gif  Idomu ar pradineje yra prailginta grupe g.gif

Lygtais yra, bet manau pasakys tos kurios zino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2013 12 09, 22:26)
Lygtais yra, bet manau pasakys tos kurios zino biggrin.gif

Kazkaip tylu cia, visai mazai raso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2013 12 09, 23:29)
Kazkaip tylu cia, visai mazai raso g.gif

As kazkap ir mazai cia rasau, paskaitau dazniau nei rasau, ne tie seni geri laikai biggrin.gif
Kazkaip nera apie ka cia rasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2013 12 09, 22:51)
As kazkap ir mazai cia rasau, paskaitau dazniau nei rasau, ne tie seni geri  laikai  biggrin.gif
Kazkaip nera apie ka cia rasyti  blush2.gif

Supratau. GAila, kad bendravimas cia taip uztylo unsure.gif gal pasenom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Skorpione @ 2013 12 09, 18:25)
Sveikutes
Mano vyresnioji irgi baigia siemet Lentvario pradine mokykla, ir veliau eisime I Simeliono gimnazija... ax.gif
Merginos, gal kas turi butrininkes kostiuma 4 m. mergytei ir burtu lazdele...Siandien susiradom savo burtu lazdele, bet is to dziaugsmo bezaidziant namie - sulauze  doh.gif
Reiktu jau penktadieniui blush2.gif

Bijau pameluoti, bet lyg mačiau Maximoje... Ar kažkuriame iš prekybcentrių...

Papildyta:
Apie mokyklas kalbate...

Mano dukra tai dar tik į pirmą klasę žygiuos nuo 2014 m. rugsėjo. Leisime čia vietoje į Lentvario pradinę. Kiek ko klausinėju, tai visi patenkinti pačia mokykla ir mokytojais. Ir šiaip manau vaikui bent pradžioje žymiai smagiau, kai klasiokai netoliese gyvena, nueina/pareina iš mokyklos krūvoje.

O dėl gimnazijos nežinau, ji visai šalia mūsų namo, tikriausiai irgi lankys čia vietoje, nes patogumas irgi daug ką duoda... g.gif
Žodžiu dar negreitai tas bus, tai per daug galvos nesuku smile.gif
Mane tik neramina globos namų vaikai, nes jie visi lanko šią gimnaziją... Ateina jie čia pažaisti ir į mūsų kiemą, tai visokių yra, vieni labai draugiški, kiti tokie supykę ant viso gyvenimo, labai pikti, kad tik ką pikto pasakyti/padaryti... Nors gal nuo to neapsisaugosi, jei ne jie, bus kitų...

Papildyta:
Dėl poliklinikų, tai mes su vyru šeimos klinikoje esame, o dukra vaikų poliklinikoje, toje vadinamoje ambulatorije Lauko g. 26.
Kaip vaikui man ten labiau patinka, daugiau gydytojų, nes pvz. šeimos klinikoje net paprasčiausio LOR nėra, jei reikia siunčia kitur, tai mane jau nervina tokie dalykai..

Papildyta:

QUOTE(Skorpione @ 2013 12 01, 21:14)
Ar kas girdejote, kaip siemet Kaledines eglutes vaikams Svajoneles darzelyje? Kazkaip aukletojos klausiau, bet jokios informcijos nesulaukiau...Gal kitose grupese, jau kas nors aisku ? g.gif

Jau tikriausiai paaiškėjo.. smile.gif Pas maniškę tai gruodžio 18 d.

QUOTE(JurSan @ 2013 12 05, 17:50)
Erika lanko priešmokykline. Sunku jai pritapti prie kolektyvo nes nelankiusi darželio tai nemoka su kitais vaikas žaisti.Tikiu kad ateis laikas ir viskas pasikeis.Prisiderins ir bus liuks.

O tu jos ir į kiemą su draugais gal neleisdavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 10 gruodžio 2013 - 12:00
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 12 10, 12:59)
Sveikos,
Bijau pameluoti, bet lyg mačiau Maximoje... Ar kažkuriame iš prekybcentrių...
Papildyta:
Apie mokyklas kalbate...

Mano dukra tai dar tik į pirmą klasę žygiuos nuo 2014 m. rugsėjo. Leisime čia vietoje į Lentvario pradinę. Kiek ko klausinėju, tai visi patenkinti pačia mokykla ir mokytojais. Ir šiaip manau vaikui bent pradžioje žymiai smagiau, kai klasiokai netoliese gyvena, nueina/pareina iš mokyklos krūvoje.

O dėl gimnazijos nežinau, ji visai šalia mūsų namo, tikriausiai irgi lankys čia vietoje, nes patogumas irgi daug ką duoda...  g.gif
Žodžiu dar negreitai tas bus, tai per daug galvos nesuku smile.gif
Mane tik neramina globos namų vaikai, nes jie visi lanko šią gimnaziją... Ateina jie čia pažaisti ir į mūsų kiemą, tai visokių yra, vieni labai draugiški, kiti tokie supykę ant viso gyvenimo, labai pikti, kad tik ką pikto pasakyti/padaryti... Nors gal nuo to neapsisaugosi, jei ne jie, bus kitų...
Papildyta:
Dėl poliklinikų, tai mes su vyru šeimos klinikoje esame, o dukra vaikų poliklinikoje, toje vadinamoje ambulatorije Lauko g. 26.
Kaip vaikui man ten labiau patinka, daugiau gydytojų, nes pvz. šeimos klinikoje net paprasčiausio LOR nėra, jei reikia siunčia kitur, tai mane jau nervina tokie dalykai..
Papildyta:
Jau tikriausiai paaiškėjo.. smile.gif Pas maniškę tai gruodžio 18 d.
O tu jos ir į kiemą su draugais gal neleisdavai?

Ačiū už atsakymus. Tikrai patogumas daug ką lemia doh.gif Nežinojau, kad globos namų vaikai lanko mokykla...bet manau teisingai parašei, kad nuo to neapsisaugosi g.gif
Atsakyti
Sveikos.Liepa leisdavau i lauka viena tik šiais metais. Tai jai ir sunku buvo. Ji nori kad viskas butu kaip ji pasake bet deja taip nebuna.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2013 12 07, 15:23)
SB sveika seniai beuzeinanti  biggrin.gif Nius pas tave tai lafa prasidejo kai galite su vyru daugiau laiko pabuti dviesia.

O pas tave ne kitaip? Juk tavo dukrai tiek kiek musu viduriukui ax.gif
QUOTE(Adalija @ 2013 12 10, 12:38)
Supratau. GAila, kad bendravimas cia taip uztylo unsure.gif gal pasenom biggrin.gif

Maziau giriames biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JurSan @ 2013 12 10, 18:50)
Sveikos.Liepa leisdavau i lauka viena tik šiais metais. Tai jai ir sunku buvo. Ji nori kad viskas butu kaip ji pasake bet deja taip nebuna.
doh.gif

Su laiku apslifuos jai ragiukus ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2013 12 10, 18:50)
doh.gif

Manau, kad viskas susidelios i vietas po tam tikro laiko. Tiesiog reikia kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Labas.Na jo merginos viskam bus laikas.Erika labai užsispyrusi doh.gif Nu visa aš. biggrin.gif
SB na jo musu vaikai vienodo amžiaus.Ale kažkaip niekaip nesusiruošiam su vyru tik mudu du pabuti. doh.gif Na nesiplesiu šia tema.
Mergo nu ale orelis tai baisuma. Jopštvaj roges nu aš gi tikros žiemos noriu o ne pliurzos. g.gif
Na ka ar visos jau pasirupinote dovano?
Aš tau jau viska turiu.
Eh nu kaip man laikas skrieja siausssssssssssss blink.gif Nespeju sekti dienas.
Nebežianau nur per šventes busim. g.gif
Atsakyti
As tai dar visu dovanu nenusipirkau doh.gif nespeju as visko...O laikas ir man greitai bega, kur gi jis taip lekia biggrin.gif
Atsakyti
Nenupirkom ir mes visu dar dovanu biggrin.gif tik i darza vaikams svarbu jau pasirupinom biggrin.gif Dar Domkei reikia i mokykla...na o po egle namie jau paskui biggrin.gif

Sestadieni greiciausia i Lentvari atvaziuosiu. Drauges nemaciau jau 4 metus, vis laiko nera....Susitiksime liudnom aplinkybem...per jos mamos laidotuves...

Ryt tevai pas mus atvaziuoja su nakvyne, nesugalvoju ka valgyti pagaminti..o ir sveikatos nelabai turiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 11 gruodžio 2013 - 21:47