Sveikos,
QUOTE(Skorpione @ 2013 12 09, 18:25)
Sveikutes
Mano vyresnioji irgi baigia siemet Lentvario pradine mokykla, ir veliau eisime I Simeliono gimnazija...
Merginos, gal kas turi butrininkes kostiuma 4 m. mergytei ir burtu lazdele...Siandien susiradom savo burtu lazdele, bet is to dziaugsmo bezaidziant namie - sulauze
Reiktu jau penktadieniui
Bijau pameluoti, bet lyg mačiau Maximoje... Ar kažkuriame iš prekybcentrių...
Papildyta:
Apie mokyklas kalbate...
Mano dukra tai dar tik į pirmą klasę žygiuos nuo 2014 m. rugsėjo. Leisime čia vietoje į Lentvario pradinę. Kiek ko klausinėju, tai visi patenkinti pačia mokykla ir mokytojais. Ir šiaip manau vaikui bent pradžioje žymiai smagiau, kai klasiokai netoliese gyvena, nueina/pareina iš mokyklos krūvoje.
O dėl gimnazijos nežinau, ji visai šalia mūsų namo, tikriausiai irgi lankys čia vietoje, nes patogumas irgi daug ką duoda...
Žodžiu dar negreitai tas bus, tai per daug galvos nesuku

Mane tik neramina globos namų vaikai, nes jie visi lanko šią gimnaziją... Ateina jie čia pažaisti ir į mūsų kiemą, tai visokių yra, vieni labai draugiški, kiti tokie supykę ant viso gyvenimo, labai pikti, kad tik ką pikto pasakyti/padaryti... Nors gal nuo to neapsisaugosi, jei ne jie, bus kitų...
Papildyta:
Dėl poliklinikų, tai mes su vyru šeimos klinikoje esame, o dukra vaikų poliklinikoje, toje vadinamoje ambulatorije Lauko g. 26.
Kaip vaikui man ten labiau patinka, daugiau gydytojų, nes pvz. šeimos klinikoje net paprasčiausio LOR nėra, jei reikia siunčia kitur, tai mane jau nervina tokie dalykai..
Papildyta:
QUOTE(Skorpione @ 2013 12 01, 21:14)
Ar kas girdejote, kaip siemet Kaledines eglutes vaikams Svajoneles darzelyje? Kazkaip aukletojos klausiau, bet jokios informcijos nesulaukiau...Gal kitose grupese, jau kas nors aisku ?
Jau tikriausiai paaiškėjo..

Pas maniškę tai gruodžio 18 d.
QUOTE(JurSan @ 2013 12 05, 17:50)
Erika lanko priešmokykline. Sunku jai pritapti prie kolektyvo nes nelankiusi darželio tai nemoka su kitais vaikas žaisti.Tikiu kad ateis laikas ir viskas pasikeis.Prisiderins ir bus liuks.
O tu jos ir į kiemą su draugais gal neleisdavai?